Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Promivka

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.5 V6; Range Rover p38; Fiat Punto; Piaggio x9 evolution

Promivka's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Promivka

    Проблем спирачки

    Точно като на загасен двигател беше педала. А и когато бронята се е сцепила е скъсала маркуча на сервото на волана и изтече червената течност. Благодаря за съветите в понеделник ще я погледна. Поздрави и Всело посрещане на Новата година!
  2. Здравейте колеги. Честита Коледа!!! Бъдете Здрави и Щастливи!!! Днес както се движех с колата при опит за спиране ми се втвърди педала на спирачките и колата на Галан 2.5 V6 стептроник не искаше да спре. Като цяло за да избегна удара в колата пред мен се наложи да се метна в близката градинка и авансовата броня вече е в кофата. Искам да попитам някога някой дали е имал подобен проблем и на какво се е дължал. Ако никой няма подобен неприятен инцидент да му откажат спирачките, и има идея да даде съвет какво да гледам. Благодаря предварително. Поздрави Георги
  3. Promivka

    Да се похваля

    Честито!!! Със здраве и без аварии!!!
  4. Това с митото и ДДС-то е ясно. Искам да съберем информация за превозвачите и да стравним цените. Също така ако някой е ползвал услуги на някои от превозвачите да сподели мнение(доволен или недоволен е).
  5. Здраво колеги. Някой знае ли кой предлага транспорт на автомобили от Швейцария. За колко време идва колата или колите и какви са цените? Който има инфо моля да сподели с нас. Поздрави и лек ден.
  6. Ако е след 7 ще гледаме и ние с BATKO ROY да дойдем!
  7. Благодаря колеги!!! Другата седмица ще разбера къде е проблема ще споделя!!!
  8. Здравейте колеги. Моля за съвет относно задното окачване на Галанта, който е комби V6 с нивомат. От едната задна страна колата е клекнала, по амортисьора няма признаци да е "умрял", не е и омаслен. Дали ако сменя пружините ще се оправят нещата? Ако може и да ми дадете съвет за марка хубави пружини, от къде мога да ги взема и цени? Много благодаря предварително!!!
  9. Здравейте колеги от Пловдив. Търся колега от Пловдив с Галант седан купен преди нова година от Ники от София бул.България. Търся го, защото и аз взех Галант от Ники и ние е разменил резервните ключове. Понеже колегата не живее вече на адреса който има Ники в Пловдив се надявам да се е регистрирал тук и ще успеем да се свържем да си разменим ключовете. тел. за връзка 0888 427 396 Георги Поздрави
  10. Бях далече от интернета и компютъра за събота и неделя. Налага се да го сменя, защото много тече. Исках да го взема по-бързо защото колата е при майстор за носачи, филтри и масло и исках да стане на куп но ще чакам доставката. Много благодаря за съветите и помощта на всички. Поздрави със здраве и безаварийно с :mitsu-smiley: !!!
  11. Ще се пробвам утре или в неделя да снимам, защото не съм я махнал.
  12. Здравейте колеги имам нужда от малко помощ за намиране на едно гумено уплътнение(до колкото разбрах е семеринг или о-пръстен) зад масления охладител. Звънях вече на сто места и никъде го няма или само с поръчка, а на мен ми трябва спешно. Колата е Галант 2.5 V6 10.2000г. типтроник комби JMBLREA5W1Z000101 Много ще съм благодарен ако някой знае къде го имат в наличност. Поздрави
  13. Не знам но май по скоро израза за тези дискове и накладки е стандартна серия, не евтина серия(с ниско качество) както се изразихме с колегата Владимиров. До колкото съм запознат от тази серия нагоре вече се променят много неща материал, вентилирани и двойно тройно вентилирани и т.н. Но според мен и стандартната серия на коментираната марка би трябвало да е на ниво все пак са си име и не би трябвало да се излагат. Аз лично пак бих си сложил такива ако ми гарантират, че не взимам менте както беше когато купувах за фиата и джипа.
  14. Аз съм ползвал комплект предни дискове и накладки от евтината серия на брембо на фиат пунто и бях много доволен. Спираха супер и при висока температура въпреки, че не бяха вентилирани и изкараха много километри. За това и на Range Rover-ра сложих заден комплект от същата серия. Купувал съм ги на фиата 2006-7, а на джипа 2007-8 до колкото си спомням и дисковете са си още същите(на джипа). Само не знам дали вече не е паднало качеството.
×
×
  • Създаване...