Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mav4o

Потребител
  • От него общо

    92
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mav4o е написал

  1. Здравейте колеги. Както се вижда от заглавието на тема, ще се радвам вещите лица във форума да кажат някоя дума за този мотор на Ауди-2005г.(200кс) Най - вече дали е проблемен, защото чета разни неща от сорта: - тъй като горивото се впръсква директно в цилиндрите, всмукателните клапани се зацапвали и работата на мотора се влошава - гори много масло - имало няква цедка на маслената магистрала към турбото, която се запушва и може да стане беля - проблем с дюзите Единствения плюс, че бил икономичен за конете си. Разбира се, много мнения и много "разбирачи". Затова, ако някой е имал досег с този мотор, ще съм благодарен да сподели. Няма да предам любимата марка. Не е за мен колата... Поздрави :icon_bye: :rulez:
  2. Искам да благодаря на Вики (Тасо) за прекрасните календари. :first: На година могат да се направят и малки за бюро или маса. Това е само предложение от моя страна, разбира се. Иначе респект и уважение за положените усилия... :icon_rock: Благодаря отново!!! :rulez: %7Bstyle_images_url%7D/offtop.gifпп Имам същите завивки :icon_doh: :D :D :D
  3. mav4o

    Проблем със скоростите

    Здравей колега. Проблема ти е в синхронизатора. Това е често срещан проблем за Галантните . Аз също съм правил тази операция. Имаш 2 варианта- караш така, като подаваш междинна газ при свалянето на втора(като бегачка :D ) или ремонт. Тук има колеги, които могат да ти помогнат с набавянето на синхронизатори. А за цена е 200-250лв за 2-ра скорост. Поздрави.... :rulez:
  4. И аз с нетърпение чакам календарчетата. :icon_clap: :rulez:
  5. Честит рожден ден! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  6. mav4o

    В купето смърди!

    Ти да видиш :D Това е нова модификация. Колега, това лъскавото щипки ли са? Да не би те да се махат и там да е филтъра. Не вярвам да няма. Нека кажат и по - запознатите колеги.
  7. mav4o

    Здравейте

    Здравейте колега. Този тип двигател на Галанта не позволява чип тунинг. Има тема, в която се обяснява защо е така. А за по голяма турбина забрави или рискуваш най - малкото да спукаш главата. А за по-голям мотор можеш, но дали си заслужава разправията, нервите и парите.... Поздрави :icon_bye:
  8. Здравей Анди. Не е нужно да ги "готвиш". :D Ако намериш едно приятелче и пистолет за топъл въздух, работата става за 10 минути с почистването на черното нещо, уплътняващо стъклото. Аз се бях притеснил с това готвене, че ще разтопя фара и действах с пистолета. А относно китайците, да ти кажа учудващо добре светят. Да не повярваш. :D
  9. mav4o

    В света на V6

    Съжалявам колеги за спама, но Анди почна първи и не се сдържах. :D И аз се посмях доста на това. Прочетете първото мнение на "възбудения" колега. Не е Гоуф 4, но е 1,8 тръц с чеп :icon_doh: :D Отново се извинявам за спама. :mitsu-smiley:
  10. mav4o

    Губя "ток"

    Аз не съм му казал - "отивай да сменяш клемите". Просто споделих за същия проблем и как реших нещата. При мен клемите бяха хлабави и не можеше да се стягат повече. Вече колегата дали ще чисти неговите или ще си вземе други, си преценява сам. А може и да ги пропусне и да почне от стартер, акумулатор, генератор.... Поздрави.
  11. mav4o

    Губя "ток"

    При мен беше същото. Видимо никъде проблем. Почнах от най - лесното. Закачих акумулатора да се зареди, но греда. Разбира се, всички кабели и връзки бяха проверени, изчистени, напръскани с контактен спрей. Решението беше две нови клеми от 2лв, малко мед (да няма окис) и :plane: Така, че колега отхвърлете по-дребните и лесни за проверка варианти и след това вижте колегите както те съветват по - горе. Поздрави :rulez:
  12. Моят сайт :hysterical: Добре, че е Субаруто иначе пропадна събора.
  13. mav4o

    Светеща лампа на таблото

    Здравейте колега. Прочетете тази тема http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=23868. В нея има и линк с грешките. Успех :icon_bye:
  14. Благодаря колеги. :icon_thumbup: Ще пусна снимки на "процеса" и след това. :mitsu-smiley:
  15. Айде пак да повдигнеме темата. Отправих запитване за по-горе споменатите лупи H7. И ето какъв беше отговора: "Здравейте. В описанието на продукта много ясно е описано. При поръчка заявявате избор, в случая Н7 и съответно лупите ще са модел с Н7." Това е добре. Но гледам те са 12,5см. Дали ще се поберат без да се реже от рефлектора. За черната пластмаса ми е ясно, че ще се пили, но рефлектора.... Утре ще поръчвам, но пак да питам Поздрави :icon_bye: :rulez:
  16. А такааааа. Взимам пуканки и биричка, щото следва екшън. :D Сега по темата. Колега щом си карал Галант основното го знаеш. Има доста теми дизел - бензин и кой мотор. Гледам сега бензина е на "мода". Слагат газ и :plane: . Дизелчето на Галанта не е от капризните. Сипваш гориво, редовна подръжка и забравяш. Ти решаваш. Незнам какъв Галант си карал, но ако имаш възможност покарай и двата, и сам ще разбереш. Поздрави :rulez:
  17. mav4o

    Летни гуми?

    Мойте летни гуми са Континентал ContiEcoContact 3. Доволен съм. На мокро, на сухо няма проблем. Безшумни са. Хубава гума.
  18. mav4o

    За предните дискове

    За джантите няма проблем. Зимните и летните са ми 15 ки. Моят е 97ма и съм с малките дискове, които са криви. Времето се затопли и трябва да оправя проблема. Милсих да престържа сегашните, ама май няма снимсъл. И затова питах, ама и тука няма да се мине леко май. :D
  19. mav4o

    За предните дискове

    Здравейте колеги. Я кажете на дизеловия галант, може ли да се сложат по-големите дискове от 2.5, без да се сменят апаратите (на моят са еднобутални) или и тях? Че това е по-евтиния лек ъпгрейд, пък и ме устройва засега. Поздрави :mitsu-smiley:
  20. Това е лагера на първичния вал. И ДЖ-я го е казвал много пъти. Аз като сменях съединител и синхронизатори, смених всички лагери, без този на първичния вал. :icon_doh: След седмица тишина и приятни моменти - так так, трак :D Симтомите са като при теб Анди. Едно към едно. Не е страшно да се кара известно време, но не до безкрай, че иначе страшно. Айде със здраве. :rulez:
  21. Греда :D Но погледнете колега, тези май ще станат http://zaggituning.com/index.php?route=product/product&path=77_87&product_id=176 Пише, че са H7 и би трябвало да мога да си сложа старите крушки. Не за друго, но те са Филипс. Дадох добра сума за тях и не искам да седят за украса.
  22. Да ще взема 4300. Имам един друг въпрос. Старите ми крушки са Х7. Ще има ли проблем да се сложат в тези лупи или тези, дето ги предлагат, са вградени?
  23. Привет колеги. Първо да се извиня на колегата, че ползвам темата. Искам да попитам тези лупи дали стават за Галанта http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=2706. Питам, тъй като колегата mmotors, каза по - напред, че не трябва да са малки, а от по -големите. А и гледам, че коплекта е с крушки, та ще останат и резервни. :icon_dance: Поздрави :rulez:
  24. mav4o

    Galant 97-ма, за какво е този LED?

    И аз съм "за" теглич. Най - вероятно е свален, а жичките са оставени някъде неизолирани и в това време се бъзикат. :icon_thumbup: На другата кола има теглич и такава лампичка, която не е фабрично. Като вкараме буксата от рамаркето в гнездото на колата и тя светва. Може би показва, че има контакт между двете (а може и да съм изръсил някоя глупост :D ) Поздрави :rulez:
×
×
  • Създаване...