Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

mav4o

Потребител
  • От него общо

    92
  • Регистрация

  • Беше тук

За mav4o

  • Рожден ден 07/17/1986

Местоживеене

  • Град
    Vidin

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.0 TD (4d68)

mav4o's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги. Както се вижда от заглавието на тема, ще се радвам вещите лица във форума да кажат някоя дума за този мотор на Ауди-2005г.(200кс) Най - вече дали е проблемен, защото чета разни неща от сорта: - тъй като горивото се впръсква директно в цилиндрите, всмукателните клапани се зацапвали и работата на мотора се влошава - гори много масло - имало няква цедка на маслената магистрала към турбото, която се запушва и може да стане беля - проблем с дюзите Единствения плюс, че бил икономичен за конете си. Разбира се, много мнения и много "разбирачи". Затова, ако някой е имал досег с този мотор, ще съм благодарен да сподели. Няма да предам любимата марка. Не е за мен колата... Поздрави :icon_bye: :rulez:
  2. Искам да благодаря на Вики (Тасо) за прекрасните календари. :first: На година могат да се направят и малки за бюро или маса. Това е само предложение от моя страна, разбира се. Иначе респект и уважение за положените усилия... :icon_rock: Благодаря отново!!! :rulez: %7Bstyle_images_url%7D/offtop.gifпп Имам същите завивки :icon_doh: :D :D :D
  3. mav4o

    Проблем със скоростите

    Здравей колега. Проблема ти е в синхронизатора. Това е често срещан проблем за Галантните . Аз също съм правил тази операция. Имаш 2 варианта- караш така, като подаваш междинна газ при свалянето на втора(като бегачка :D ) или ремонт. Тук има колеги, които могат да ти помогнат с набавянето на синхронизатори. А за цена е 200-250лв за 2-ра скорост. Поздрави.... :rulez:
  4. И аз с нетърпение чакам календарчетата. :icon_clap: :rulez:
  5. Честит рожден ден! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  6. mav4o

    В купето смърди!

    Ти да видиш :D Това е нова модификация. Колега, това лъскавото щипки ли са? Да не би те да се махат и там да е филтъра. Не вярвам да няма. Нека кажат и по - запознатите колеги.
  7. mav4o

    Здравейте

    Здравейте колега. Този тип двигател на Галанта не позволява чип тунинг. Има тема, в която се обяснява защо е така. А за по голяма турбина забрави или рискуваш най - малкото да спукаш главата. А за по-голям мотор можеш, но дали си заслужава разправията, нервите и парите.... Поздрави :icon_bye:
  8. Здравей Анди. Не е нужно да ги "готвиш". :D Ако намериш едно приятелче и пистолет за топъл въздух, работата става за 10 минути с почистването на черното нещо, уплътняващо стъклото. Аз се бях притеснил с това готвене, че ще разтопя фара и действах с пистолета. А относно китайците, да ти кажа учудващо добре светят. Да не повярваш. :D
  9. mav4o

    В света на V6

    Съжалявам колеги за спама, но Анди почна първи и не се сдържах. :D И аз се посмях доста на това. Прочетете първото мнение на "възбудения" колега. Не е Гоуф 4, но е 1,8 тръц с чеп :icon_doh: :D Отново се извинявам за спама. :mitsu-smiley:
  10. mav4o

    Губя "ток"

    Аз не съм му казал - "отивай да сменяш клемите". Просто споделих за същия проблем и как реших нещата. При мен клемите бяха хлабави и не можеше да се стягат повече. Вече колегата дали ще чисти неговите или ще си вземе други, си преценява сам. А може и да ги пропусне и да почне от стартер, акумулатор, генератор.... Поздрави.
  11. mav4o

    Губя "ток"

    При мен беше същото. Видимо никъде проблем. Почнах от най - лесното. Закачих акумулатора да се зареди, но греда. Разбира се, всички кабели и връзки бяха проверени, изчистени, напръскани с контактен спрей. Решението беше две нови клеми от 2лв, малко мед (да няма окис) и :plane: Така, че колега отхвърлете по-дребните и лесни за проверка варианти и след това вижте колегите както те съветват по - горе. Поздрави :rulez:
  12. Моят сайт :hysterical: Добре, че е Субаруто иначе пропадна събора.
  13. mav4o

    Светеща лампа на таблото

    Здравейте колега. Прочетете тази тема http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=23868. В нея има и линк с грешките. Успех :icon_bye:
  14. Благодаря колеги. :icon_thumbup: Ще пусна снимки на "процеса" и след това. :mitsu-smiley:
  15. Айде пак да повдигнеме темата. Отправих запитване за по-горе споменатите лупи H7. И ето какъв беше отговора: "Здравейте. В описанието на продукта много ясно е описано. При поръчка заявявате избор, в случая Н7 и съответно лупите ще са модел с Н7." Това е добре. Но гледам те са 12,5см. Дали ще се поберат без да се реже от рефлектора. За черната пластмаса ми е ясно, че ще се пили, но рефлектора.... Утре ще поръчвам, но пак да питам Поздрави :icon_bye: :rulez:
×
×
  • Създаване...