Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivopol82

Потребител
  • От него общо

    37
  • Регистрация

  • Беше тук

За ivopol82

  • Рожден ден 01/28/1982

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi - Galant VIII Restyling - 2.0 i (133 Hp)
  • Интереси
    моите деца...и моето бебче - Галант

Интернет контакт

  • Skype
    ivopol82

ivopol82's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здрасти колега, звънях ти но няма връзка,,, продаден ли е галанта?
  2. Забравих да спомена, че има комплект 4 перфектни зимни гуми с джанти и тазове! Снимките са кофти, но мога да направя допълнителни ако има интерес :good:
  3. Здравейте колеги поради предстоящо заминаване за чужбина се налага да се разделя с моята голяма любов, а именно Mitsubishi Galant 2.0 VIII Restyling с първа регистрация ноември 2001г. Колата е внесена преди около 7 месеца от Швейцария, като все още и стоят винетките за 2013г. от там, допълнително е напълно обслужена и всичко и е платено! Монтиран е най-висок клас газов инжекцион Романо от Иво Ленков преди 3 месеца с пълна гаранция от 2 години. Допълнително колата е обута от мен с лети джанти и перфектни гуми за около 600лв. С много прилично Мр3 Panasonic и други екстрички. Колата е типтроник, като поради Бг пътищата и малка беля със спукване на кожуха на скоростите днес, предстои на 15.09.14г. да влезне в PIT stop при DJ Tymbi за смяна на маслото на автоматика, което си е още един + за всеки купувач :icon_n_king: Снимки на този адрес http://olx.bg/mitsubishi-galant-viii-restyling---2-0-i-133-hp-i57425598 като разбира се цената за колеги от тук е доста различна :drinks: При сериозен интерес и въпроси моля на ЛС !
  4. Здрасти колега, да ти се намира кожух за скоростната кутия за Галант 2001г. автоматична е, ако има разлика :icon_hmm:
  5. Здравейте, днес поради перфектните Бг пътища се разминах с голяма беля, но малкия дявол ми нанесе щета на моят Галант 2001г. Кожуха на скоростната кутия беше пробит и сега се налага гараж и посещение при DJ Tymbi :icon_angel: . Търся такъв кожух като скоростната кутия е типтроник и с цел избягване на заварки при налична такава съм склонен да я взема!
  6. Здравейте, ако някой има хидравлична помпа ОЕМ номер MR403335 за Галант 2001г. 133к.с. нека пише и да дава цена! ;)
  7. ivopol82

    Нов Galant

    Ако искаш качество според мен само при Dj Tymbi /Пламен/ ! ;)
  8. незнам какво ми стана с поста, но ако някой е наясно с рязането на фабрична решетка без отвор нека пише :rulez: ------------------------------------------------------------------------------- ivopol82, Моля, започвай изречението с Главна буква и го завършвай с точка. Благодаря.
  9. Търся здрави, и това е опция но...
  10. Колеги, едно от нещата което за мое съжаление ми липса на Галантната ми :rulez: е халогените и е с фабричните решетки без отвор. Има ли някой идея тъй като имам едно две предложения за овалните халогени, къде мога да ги изрежа? Бих се справил и аз, но ми се иска да е по качествено. Разбрах че ги има оригинални в Ратола, но са малко скъпички Та така сервизче или някой от вас да се наеме, пък ако ги има някой втора ръка /здравички/ ще е перфектния вариант! :drinks:
  11. ivopol82

    Galant 2.0 Sport Edition

    колега цена за хидравличната помпа ако е налична?
  12. Продадени. Моля да се закрие темата ;)
  13. Здравейте колеги, заменям или продава 15-ки лети джанти в много добро състояние за много видове автомобили. 4х100 централен отвор -54. Заменям за джанти, за Мицубиши Галант 4х114.3 на 67.1. Цена за колеги от форума с гумите 240лв. Две от гумите стават другите по ваша преценка снимки: http://prodavalnik.com/leti-dzhanti-15-s-gumi-195-60-15-nokian-i44642123 :rolleyes:
  14. ivopol82

    15 ки 4 х 114,3

    колега дай пазарлък лек само за джантите? :drinks:
×
×
  • Създаване...