Shoker Публикувано 11 януари 2007 Сподели Публикувано 11 януари 2007 http://vbox7.com/play:71da8d6a То бива, бива, ама тея хора наистина не мислят какво правят... :icon_doh: :icon_doh: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jamano Публикувано 13 януари 2007 Сподели Публикувано 13 януари 2007 Влизалили сте в Македонски форум :icon_doh: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DANI MG Публикувано 16 януари 2007 Сподели Публикувано 16 януари 2007 С цялото ми уважение към дамите от форума цък! :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bucky Публикувано 16 януари 2007 Сподели Публикувано 16 януари 2007 Влизалили сте в Македонски форум :icon_doh:Сега се регнах и драснах едно мненийце, тъй като се интересувам от история. Горките братя, вече голяма част ни мразят... :icon_hmm: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 17 януари 2007 Сподели Публикувано 17 януари 2007 С цялото ми уважение към дамите от форума цък! :D :mitsu-smiley: Егати :icon_doh: . Мен ме хванаха нервите на втората маневра още, ум не ми го побира как издържаха нейните. Упорита е, но и 2 седмици да се мъчи нямаше да успее . Там само Джаки Чан с някой Колт може да влезе. :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 17 януари 2007 Сподели Публикувано 17 януари 2007 Например така :D :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 17 януари 2007 Сподели Публикувано 17 януари 2007 :mitsu-smiley: Да, и това е вариант. Ти и преди май го беше пуснал това клипче някъде из форума. :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vevas Публикувано 17 януари 2007 Сподели Публикувано 17 януари 2007 С цялото ми уважение към дамите от форума цък! :D :icon_doh: :D егати и търпението - това се казва женски инат - аз за тия 4 минути време дето тази се мъчеше да паркира сигурно щях да обиколя всички околни улици и все някъде щях да намеря къде да паркирам, а тя ен пъти пробва и пак не стана - е това е наистина инатлък :icon_doh: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jamano Публикувано 17 януари 2007 Сподели Публикувано 17 януари 2007 :icon_doh: :D егати и търпението - това се казва женски инат - аз за тия 4 минути време дето тази се мъчеше да паркира сигурно щях да обиколя всички околни улици и все някъде щях да намеря къде да паркирам, а тя ен пъти пробва и пак не стана - е това е наистина инатлък :icon_doh:По-лошото е, не че изгуби 4 минути от нейното време, а че удари по няколко пъти двете съседни коли. Аман от такива водачи. :icon_censored: Напатил съм се от тях. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 18 януари 2007 Сподели Публикувано 18 януари 2007 :mitsu-smiley: За тези, които ще се качват в събота на Витоша: Ако няма сняг може да потренирате нещо такова - http://vbox7.com/play:9c6a677a :rulez: :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DANI MG Публикувано 23 януари 2007 Сподели Публикувано 23 януари 2007 пътни знаци :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 24 януари 2007 Сподели Публикувано 24 януари 2007 :mitsu-smiley: Интересни рисунки върху ръце: http://www.funpic.hu/funblog/kez_atveres/kez_atveres.html :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: Който иска да си повиши адреналина, тук е показано как. :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EL_DIABLO Публикувано 24 януари 2007 Сподели Публикувано 24 януари 2007 Този е повече от маняк на тeма коли :icon_box: :icon_box: http://vbox7.com/play:35f394d1 :icon_clap: :icon_clap: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 24 януари 2007 Сподели Публикувано 24 януари 2007 Този е повече от маняк на тeма коли :icon_box: :icon_box: http://vbox7.com/play:35f394d1 :icon_clap: :icon_clap: :mitsu-smiley: Да се чуди човек за какво така е направил с колата си!!! Ако летеше тези врати можеше да му вършат някаква работа... :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
todor Публикувано 24 януари 2007 Сподели Публикувано 24 януари 2007 С цялото ми уважение към дамите от форума цък! :D За малко да успее... :D може би още около 45мин. и щеше да е паркирала.Маневрата не е невъзможна,но за такъв шофьор ... :sorry: Влизалили сте в Македонски форум :icon_doh: Няма да е лошо тези наричащи себе си македонци да влязат и попрочетат нещо от ТУК Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EL_DIABLO Публикувано 24 януари 2007 Сподели Публикувано 24 януари 2007 Ето още интересни кадри от пътищата по света :D http://www.metacafe.com/watch/304954/bizarre_roads/ :D Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki_trrrial Публикувано 27 януари 2007 Сподели Публикувано 27 януари 2007 С цялото ми уважение към дамите от форума цък! :DТази дама защо ли не си купи колело или нещо, което не е нужно да се паркира?! Тук отново си имаме работа с професионалистка: http://vbox7.com/play:153218f5 ;) Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 29 януари 2007 Сподели Публикувано 29 януари 2007 Тази дама защо ли не си купи колело или нещо, което не е нужно да се паркира?! Тук отново си имаме работа с професионалистка: http://vbox7.com/play:153218f5 ;) :mitsu-smiley: Гледах го няколко пъти, но не мога да разбера как се обърна. Според мен е невъзможно! :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BAlexandrov Публикувано 29 януари 2007 Сподели Публикувано 29 януари 2007 Вратата се заби в задната гума и се счупи горната панта така че се получи като лост. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jamano Публикувано 29 януари 2007 Сподели Публикувано 29 януари 2007 Вратата се заби в задната гума и се счупи горната панта така че се получи като лост.А и дамата беше доста над средните килограми, явно това е помогнало на колата да се превърти.Само не разбрах как и защо я изкараха през задната врата. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 29 януари 2007 Сподели Публикувано 29 януари 2007 :mitsu-smiley: Ами незнам...според мен с тази скорост и да иска човек не може да обърне колата. С дясната гума идари вратата, но почти в гредата и мисля че няма как. Както и да е, явно е майсторка! :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 1 февруари 2007 Сподели Публикувано 1 февруари 2007 :mitsu-smiley: Шофиране в зимни условия: http://www.youtube.com/watch?v=y1lrchrhDaE...ated&searchПо принцип не е смешно, но съм се смял до полуда... :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Т. Минтов Публикувано 2 февруари 2007 Сподели Публикувано 2 февруари 2007 Ето аз на какво попаднах: Лефортовския тунел през зимата Мисля, че ще е удачно да анализираме поведението на шофьорите от постваните клипчета, за да извлечем практическа полза от тях. Например, според мен единственият, който реагира адекватно на поднасянето в заледения тудел беше водачът на автобуса. В същото време в предишното клипче, поствано от jolly_roger гледах една девойка, която изскочи от автомобила, докато той се хлъзгаше бавно и безконтролно по улицата. Намирам го за крайно опасно и твърдя, че ако беше останала вътре щеше да бъде в безопасност. А като изскочи от колата, щeше да я помете следващата, на косъм й се размина. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jolly_roger Публикувано 2 февруари 2007 Сподели Публикувано 2 февруари 2007 :mitsu-smiley: Ами на мен всичко това ми изглежда малко невероятно. От на пръв поглед напълно безобидни ситуации да стават такива катастрофи :( ? Не ми изглеждаше да е заледено, обаче как само се плъзгат.... :icon_doh: . Толкова ли много са безразсъдните шофьори в Русия? Още повече, че там би трябвало да са свикнали и да знаят как се кара в по-тежки условия. Американците ги разбирам - в някои щати рядко вали сняг и тогава никой не излиза на улицата, дори и на работа не ходят докато се стопи. Неадекватното (дори глупаво) поведение на шофьорите в такива щати е разбираемо, но в Русия...? :mitsu-smiley: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Т. Минтов Публикувано 2 февруари 2007 Сподели Публикувано 2 февруари 2007 Клипчето е колаж от записа на полицейска камера, така, че катастрофите не са в един ден Първото, което ми идва наум е, че в Москва карат много бързо, а правилника го нямат за нищо. Карал съм там няколко месеца преди години и съм се нагледал на какво ли не. Виждал съм кола, която в проливен дъжд специално се отклони от пътя си, за да мине през локва и да изкъпе пешеходците на една спирка.. онямях направо! Естествено, че не всички са такива, но точно тези ги помниш дълго. Хората са адски изнервени, задръствания с часове... абе направо луда работа. То какво ли може да се очаква в град, който по население е 1.5 пъти колкото България и непрекъснато прииждат нови жители, които в повечето случаи не са най-интелигентните и най-възпитаните... Вярно, че беше отдавна, когато бях последния път, по предполагам, че положението не се е подобрило, а напротив. Тунелът съвсем не е така безобиден. На пръв поглед пътят изглежда сух, но тъй като има течове от тавана на места има много тънка ледена коричка, която е перфектна пързалка. В тунелите винаги има течение, което благоприятства замръзването. Аз съм имал подобен случай в един от тунелите на Витиня (там от тавана винаги капеше вода), който за щастие завърши щастливо, даже без драскотина по колата :icon_doh: . Но за да не ходим до Москва и Витиня, да си спомним тунела под НДК. Нищо и никакво тунелче, а толкова много катастрофи и жертви! Така че, внимателно в тунелите. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.