Иван Кирилов Иванов Публикувано 31 август 2022 Сподели Публикувано 31 август 2022 Сменени са пружини на спирачките, сменени са и лагер тампоните, но пак има някакво притракване след като затопли. Имам съмнение да не е някой от тампоните на двигателя, но и като навивам волана също го има! Мислех, че след смяна на лагер тампона ще изчезна, но уви! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MuxoB Публикувано 31 август 2022 Сподели Публикувано 31 август 2022 (редакция) Съдейки по това което сте сменили ми се струва, че този който ви ги сменя не гледа където трябва. Предполагам като казвате "пружини" имате предвид водачите на спирачните апарати, обикновено те причиняват тракане от корозия във вътрешността на съпорта. Ако усещате нещо на волана проверете -> Носачи (предни/задни тампони и шарнири), вътрешни/външни кормилни накрайнии както и лагер-главниата, Луфт в корминалната рейка също не е изключен. Редактирано 31 август 2022 от MuxoB Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vcolt Публикувано 31 август 2022 Сподели Публикувано 31 август 2022 Ауспухът как е? Изгнили скоби на свръзките? Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boiski Публикувано 31 август 2022 Сподели Публикувано 31 август 2022 Амортисьори, но доколкото знам е нормално за Грандис. И моите хлопкат. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.