Премини към съдържание

Ел. стъкла-възможно ли е?


pebuls

Препоръчано мнение

Здравейте.Най-накрая може да се сдобия с Colt-че утре. :icon_dance: Аз съм харесала едно,но мъжа ми иска друго,което няма ел. стъкла,а аз много държа да има. :icon_blush: Въпроса ми е може ли да се сложат и колко ще струва?Става въпрос за тези след 96 година.Може и конкретно да ме посъветвате какво да гледаме и да внимаваме,защото нямам време да изчета всички теми,а знам,че има много полезно инфо.На първо време ще проверим дали съответстват номерата в талона и на рамата,щото мъжа ми си изпати и тая грешка няма да я повторим,но друго... :icon_crying:

Предварително благодаря на всички.

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Относно съветите при покупка на старо тази статия ще ти бъде полезна: http://www.mitsubishibg.com/do.php?page=4&...&id_rec=145

А за ел. стъклата - виждал съм че се продават комплекти за ел. стъкла, но колко струват нямам идея. Ако се поразровиш из нета може и да видиш оферта. Вкрайна сметка по-важно е колата да е в добро състояние, ел. стъкла може и после да си сложиш.

Успех с покупката, няма да сгрешите, ако си вземете точно това Колтче. Колата е ... как да го кажа, след като я покараш малко ще се влюбиш в нея :rulez:

П.С. Сега се сетих че може направо от някоя морга да си намериш моторчета с механизъм и копчета и всичко и ел. стъклата да си станат като фабрични. Мисля че във форума имаше хора които продават коли на части, можеш и там да се пробваш. :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

cyclodrome,благодаря ти много и за линка,и за другото инфо.Ако успея да намеря време ще разровя.Пък по-добре направо да си вземем тази кола,която си ги има,ама нали мъжО има последната дума... :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Виж колежке,значи имам Colt от около година и съм прекалено доволен даже. Исках и аз да си сложа ел стъкла но когато ми слагаха алармата и централното ми препоръчаха да не слагам ел стъкла и машинки от простата причина че скоростта на затваряне и отваряне на прозореца ще стане прекалено бавна и мисля че може да се нервиш излишно след като направиш това. Аз съм си с врътки и да ти кажа като врътна 3 пъти и се затваря,съответно отваря. По добре е според мене да не слагаш, но ти си преценяваш. Ел стъклата са лукс според мене който е излишен. Дори да те е мързел да си вдъгнеш стъклото, времето от което ще натиснеш копчето с ъщото време с което ще навъртиш ръчката. Успех !!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега не съм много съгласен с теб :) Ел. стъклата не са лукс, а просто едно удобство, което като го има и завосдко още по-добре :) Шофьорския прозорец на колт с заводско ел. има и автоматика...Докато караш само буташ копчето и стъклото само слиза до долу (или се качва до горе)...Даже има защита за прискрипване на пръсти което ме изуми :)...А срещу 40 лв. ти слагат и модул които свързва стъклата с алармата...И ако нямаш климатик и караш лятото постоянно с отворени стъкла, слизайки от колата само цъкаш алармата и стъклата сами се затварят...Абе ел. стъклата са си удобство, ама чак пък лукс?!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да бе човек, заводско си струва да има колата ел.стъкла. Говоря за такива места където ги слагат, примерно ако тръгнат на моят Colt да слагат ел.стъкла няма да стане толкова добре и няма да са изобщо бързи при положение че стъклата са ми тежки. Като навивам си е добре,но се усеща натискът просто. За това че не са лукс си прав. Чак лукс не, удобство да,но да е фирмено. Няма да дам пари за машинка при положение че едва ли ми пречи да връткам ръчката. Така знам точно колко искам да си отворя прозореца, примерно когато пуша цигара и неискам да ми мирише вътре знам до къде да го отворя хем да не ми духа хем да си тръскам вънка и да се издимява. Карал съм преди това Renault Megane 1.9 DTI 2000 г. и знам много добре че с тия ел.стъкла само се бъркам. Аз натискам копчето да слезне прозореца до тази височина която искам, то онова ми слиза докрай, хайде сега обратно и т.н. докато си карам. Просто казвам, че като мене може да има други хора на които не им е удобно с е.стъкла. Хайде със здраве ! :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...