Nikolasko Публикувано 16 януари 2021 Публикувано 16 януари 2021 ЗдравейтеМоля някой да сподели справял ли се е с този проблем и как.Доста изчетох, но не знам къде да ровя. Цитат
Peter G Публикувано 16 януари 2021 Публикувано 16 януари 2021 ЗдравейтеМоля някой да сподели справял ли се е с този проблем и как.Доста изчетох, но не знам къде да ровя.Да си сложил LED лампи на стоповете? Цитат
Nikolasko Публикувано 16 януари 2021 Автор Публикувано 16 януари 2021 Не. Led крушки имам на фаровете, но каква е връзката с проблема. Цитат
Nikolasko Публикувано 16 януари 2021 Автор Публикувано 16 януари 2021 Не е лентов кабел защото когато го включа индикира за мнооого кратко на таблото и се изключва. Всички други функции от волана работят. Не свети airbag-а и има клаксон. Цитат
Даниел Цветков Публикувано 16 януари 2021 Публикувано 16 януари 2021 Аз съм с лед на фаровете и круиза си работи. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.