Премини към съдържание

Nikolasko

Потребител
 • От него общо

  40
 • Регистрация

 • Беше тук

Местоживеене

 • Град
  Стара Загора

Информация за профила

 • Пол
  Мъж
 • Кара
  Mitsubishi Outlander 2,2 SST Gearbox 2010

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Nikolasko's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

 • Първа Публикация
 • Сътрудник
 • Начален Разговор
 • Първа Седмица
 • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

 1. Здравейте Днес като отворих разширителното казанче забелязах масло в антифриза. Искам да попитам този двигател има ли топлобменик масло - антифриз и ли да търся проблема в гарнитура на главата.
 2. Колег, някои знае ли каква марка амортисьор - първоначално се вграждат от завода производител на Outlander 2 след 2010г
 3. Здравейте От скоро време забелязах, че при маневра на заден ход по стръмен наклон колата стои на едно място и " подскача" ( все едно съединителите включват/изключват), като подадеш повече газ всичко е ОК, но е трудно за маневриране. Някъкви насоки?
 4. От къде се включва тази функция с фаровете за мъгла
 5. Всичко си стои по изпускателната система. Проблема се появи от скоро. Започва да мирише след като колата загрее. От утре започвам да ровя от Турбо - ЕГР и т.н ..... до крайното гърне.
 6. Не. вероятно е от някое уплътнение по ЕГР-а.
 7. Здравейте От скоро забелязах, че когато колата е на място и работи двигателя - се усеща мирис на изгорели газове. Някои имал ли е подобен проблем и как се е спарвил с него? 2.2 DID PSA Мотор.
 8. Аз си купих този комплект https://www.ebay.com/itm/CITROEN-C5-II-III-C6-C8-C-CROSSER-2-2-HDI-THROTTLE-BODY-REPAIR-GEAR-COG-SET-/254231156412?_ul=IL разглобих клапата залепих тези елементи, но след около година се разлепи - заседна клапата вкара колата в авариен режим добре , че беше на близо до мястото където живея. Купих си втора употреба и за щастие се оказа, че е като чисто нова от вътре, но е късмет ( всички зъбчета бяха здрави). Според мен трябва от време на време да се вади и почиства основно. Защото кагато събере повече масло около осичките почва да да се движи по-трудно и това дожежда до износване на зъбчетата които незнам защо са пластмасови. Иначе.... нова.
 9. Да се похваля. След доста четене по форумите ( и малка инвистиця за части от авто-моргите) - вече имам инсталирано фабрично Hands - free с USB вход ( който все още не съм пробвал)
 10. След смяна на съединители, мехатроник и след каквато и да е интервенция по скоростната кутия- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се направи процедурата " TEACH IN " със специализиран софтеуеар М.U.T 3. В официалните сервизи трябва да го имат. Много важно е човека който го прави да е наясно с процедурата.
 11. Колеги, знаете ли някоя специализирана Автоморга за Mitsubishi
 12. Не. По принцип не съм запознат със сервизните акции.
 13. Пробвай да си откриеш нещо свързано с твоя проблем в този сервизе бюлетин https://static.nhtsa.gov/odi/tsbs/2019/MC-10159646-9999.pdf
 14. Здравейте Започнах проект по инсталирането на оригинален handsfree модул. Към момента има надежда явно кабелната подготовка я има. Инсталирах микрофона( буксата стоеше прихванта към съществуваш сноп). Знам къде да инсталирам модула, но имам съмнения с бутоните. Вероятно задния капак на волана е по изрязан и има една фиксираща планка. Вероятно при мен я няма. Някои правил ли е подобна инсталация за да сподели опит или знания. Благодаря предварително.
 15. Колега, отремонтира ли колата и какво е ценовото изражение? Психическа подготовка ?
×
×
 • Създаване...