Премини към съдържание

Даниел Цветков

Потребител
 • От него общо

  500
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  4

Всичко което Даниел Цветков е написал

 1. Задната камера ма Кросъра дава само бял фон и не се вижда реално нищо освен линиите за паркиране. Къде е проблема,дали в самата камера или? И продава ли се само камера,или да тъся китаец?
 2. Моя Кросър като го взех и смених дискове с накладки на АТЕ и докато го карах 4 години не съм имал проблем със спирачките. Относно ЦВТто,сега карам Мурано дизел с автомат,нормален,но ми прави впечатление,че по обявите само бензинките който са с вариатори са с тегличи.
 3. Колеги както повечето собственици на въпросните автомобили знаят ,че имат проблем със ръчните скоростни кутии-чупят се често.Френския мотор е с голям въртящ момент и кутията му идва слаба. Та въпроса ми е има ли промяна в качеството на изработката примерно след фейса от 2010 години или и там ги има същите проблеми?
 4. Има,първо там се хвани като го изолираш от антифриза. Провери дали надува маркучите и ако са твърди направи тест за газове в охл.система. Хубаво измиване на охладителната система съм правил с Мелио,едно тубе стига за поне две промивки.
 5. От 2 WD на 4WD и обратно до 100 км/ч. При положение LOCK скорост до 40км/ч и ако не го изключиш колата си минава автоматично в 4WD. Аз по погрешка дадох на LOCK при скорост около 80 км/ч и нищо не се стана,явно електрониката не е позволила.
 6. Ако климатика си работи нормално не мисля,че 20гр повече са проблем.
 7. Погледни и Пежо 4007 и Ситроен ЦКросър,те са същите, дори се правят и те в Япония в завода на Митсубиши,просто са с други муцуни. При тях дизела е само френския-2,2хди
 8. Френския мотор си го има и преди фейса и е по добрия избор естествено както си се насочил. Карах Кросър с този мотор 4 години и нямам никакви оплаквания от него. Единственото,че мотора е с много голям въртящ момент и ръчната кутия му идва малко слаба. Мой познат си взе Аутлбендър с фауве мотора и след година ходене по мъките го продаде ,та си взе с френския и рахатяса. Френския дизел е класи над другите дизели.Карал съм на мерцедес 6така,на нисан 2.5 дизела и мога да кажа,че френския дизел въобще е най безпроблемен и икономичен. С един лек чип става много приятен за каране.
 9. За задавянето ми прилича на ЕГР. А относно филтъра може някой от кабелите да прави комшулук.
 10. Лошо,за това ако от някъде изскочи цената ще е дебела. Успех с търсенето!
 11. Здравей,

  на Кросъра вчера му гледах течностите и забелязах,че на хидравликата на волана е между мин. и макс.

  Да доливам ли и ако да-каква е течността?

 12. Вчера забелязах,че не ми греят огледалата-задното стъкло топли. До миналата зима работеше поне дясното и за това лятос смених шофьорското с работещо,но сега и двете не работят. Къде да търся проблема?Да не са на отделен бушон?И ако да-кой е той?
 13. Да де ,ама половината от автомобилите след 2010 г са с такива кутишки.
 14. Колеги кой е производителя на тази кутия и колко е надеждна?
 15. Е няма как в студеното време бързо да загрее дизел. Палиш,постояваш минута колкото да се освести мотора в студа и тръгваш леко без излишни напъни-в движение загрява по бързо.
 16. ASXа нямат ли дизеловите ел.нагревател в парното като на Аутлендъра? Кросъра ми е дизел и доста бързо започва да духа топло след палене,може би на 5та минута вече е осезаемо топло.
 17. То хубаво си почистил клемите,ама натегна ли ги малко-да не би да има слаб контакт и от там нагари и проблеми.
 18. В интерес на истината имах подобен случай преди години с пежо 106 1.5 дизел.Първоначално му налях наливно Q8 и като почна едно изчезване на маслото направо се уплаших,че е издухан мотора.Но един колега ми сподели,че неговата Астра със същото масло правела същото.Следва смяна с Тотал и нещата се оправиха радикално-спря да го харчи изобщо-та има резон в това де.
 19. Тия хадо-садо-мазо добавки са .... Май си за сегменти
×
×
 • Създаване...