Federal Публикувано 16 януари 2019 Публикувано 16 януари 2019 Клапаните, може ли да се регулират на "топло" на този двигател? Цитат
marian_georgiev Публикувано 16 януари 2019 Публикувано 16 януари 2019 (редакция) Информацията, която масово съм срещал по тази тема в заводската документация е, че клапаните на този мотор се регулират при температура на мотора от 80 до 95'С както следва:- смукателни: 0,2mm;- изпускателни: 0,3mm.Но според мен е малко неудобно и трябва да се действа доста бързо. В друга документация пак за същия мотор се казва, че клапаните се регулират на студен мотор, както следва:- смукателни: 0,11mm;- изпускателни: 0,2mm.Но колко студен, ... не се споменава. Та и аз незнам къде е истината в крайна сметка??В едно клипче един руснак регулира клапаните на такъв мотор в студено състояние на 02/0,3. В една от темите DJ Tumbi бе споменал, че ако колата е с ГИ тогава стойностите на хлабините се завишават с 0,05mm., но не споменава при каква температура се прави настройката. Така, че и на мен ще ми е интересно колегите, които са се занимавали с тази процедура да споделят опит. Редактирано 16 януари 2019 от marian_georgiev Цитат
de4i Публикувано 17 януари 2019 Публикувано 17 януари 2019 Аз на стария Лансър с мотор 4G15 клапаните ги регулирах на топъл мотор. И моторът си мъркаше. Цитат
marian_georgiev Публикувано 19 януари 2019 Публикувано 19 януари 2019 До колкото знам нормите за регулиране на клапаните при този мотор на студено са за първоначална настройка в случай, че главата е била разглобявана. След това се прави донастройка на топъл мотор, и то на 4 такта, а не по начина който е описан в мануала. Тук е обяснено подробно:https://out-club.ru/board/showthread.php?t=40264 Цитат
marian_georgiev Публикувано 2 февруари 2019 Публикувано 2 февруари 2019 Вчера ми направиха тази процедура в сервиза на Пламен. Регулажа бе направен на 4 такта при топъл мотор, както е правилно. Хлабините:0,25/0,35. Много съм доволен от работата на момчетата, най-важното е, че работят с материали и идеи на клента В резултат- работата на двигателя се подобри коренно на ПХ, мотора се успокои и утихна значително, и чукането на студен мотор силно намаля. Цитат
Federal Публикувано 5 февруари 2019 Автор Публикувано 5 февруари 2019 Грандиса на газ ли с тази центровка? Мисля,че по каталог беше 0.20-0.30 на топъл мотор. Цитат
marian_georgiev Публикувано 6 февруари 2019 Публикувано 6 февруари 2019 5 стотни се настройват в повече заради газта. При мен всички бяха около 0.15 ... 0.2. На втори цилиндър почти нямаха хлабина. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.