Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Federal

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Стара Загора

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Grandis 2.4

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Federal's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. В тубата е пълно с такива клипове! Имаше и за Грандис, но на него сложиха пневмобалони ( възд,. възглавници)Личното ми мнение, че не мога да разбера, как си отваряте тези сватби!
  2. Да това имах в предвид и сватбата е голяма, ако свалям седалки! Благодаря на всички отзовали се!
  3. Колеги, както се разбира от заглавието, ме интересува, може ли средния ред седалки да се демонтират? Т.е. дали фабрични са направени за лесен демонтаж в смисъл за освобождаване на повече товарно място? Става въпрос за модела, който е с две седалки на средния ред. Автомобила е Grandis.
  4. Federal

    Съвети за Грандис

    https://youtu.be/nKDziO6pB2A Ако разбираш руски, това ще ти помогне. Пича има таксита само от тази марка
  5. Federal

    Съвети за Грандис

    Клапаните не са саморегулиращи. На 100к км препоръчително се регулират. На LPG 50-60k.Стържене от ск.кутия( ръчна)! При тръгване на първа е най ясно! Износен лагер на първичния вал. Може да се кара и така. Евтин е, (10-на лв.)но требе отваряне освен, ако не сменяш съединител! Корава кола без изявени дефекти и проблеми! Моторчета на клапи, клемореди и ей такива досадни неща са напълно реални за кола над 10 год. Над 250к км може да се наложи по сериозни ремонти, но няма начин, примерно стартер или генератор да е вечен ПП По горното е за Грандис 2,4
  6. Federal

    Проблем Грандис

    Намери някой свестен, дето ремонтира стартери да ти каже точно от какво е! Мен ме съмнява клемореда в контактния ключ. Слабо място...
  7. Грандиса на газ ли с тази центровка? Мисля,че по каталог беше 0.20-0.30 на топъл мотор.
  8. Клапаните, може ли да се регулират на "топло" на този двигател?
  9. При мен, беше същата ситуация! Накрая започна да пали от 3 път...когато размърдам ключа нагоре-надолу, палеше от първия, но не всеки път! Оказа се клемореда на конт. ключ. Цена 50лв. Сменя се за 10 мин, щото се махат 2 малки кори на и под волана
  10. Задължително на контакт. Натискам копчето за вдигане на стъклото и когато режима не ми хареса(защото той може да се промени, както казах, чрез фаст натискане без да искаш)просто го натискам два пъти много бързо(цък-цък) и веднага тогава на третия път натискам продължително да видя резултата! На всички коли, които съм имал, така се променя режима на стъклото.
  11. Моя е със син цвят. Така дойде от Германия. Червения антифриз е за двигатели с алуминиев корпус или радиатори. Трябва да е син!
  12. Натискаш два пъти много бързо кочето и режима на вдигане и слизане на стъклото се сменя.
  13. Federal

    Щека за масло Grandis 2.4

    Винаги може да се научи нещо Благодаря Мирослав и на всички останали. Това за автомата не се усетих
  14. Federal

    Щека за масло Grandis 2.4

    На дизелите всички са отпред на мотора. На всички, които съм видял 2.4, които са отзад на мотора са с червена пластмаса! След 2005 година на 2.4 са отпред и са бели и кръгли...като копче, а моята е бяла, като халка и пише на нея ENGINE При мен проблема е, че колата да е малко под наклон, ама мн малко, което при други автомобили не е проблем, разликата в нивото на щеката се променя от макс до мин! Което ме води до размисли, дали конструктивно е сбъркано и поправено или тази щека не е за тази кола.
  15. Колеги, имам елементарен въпрос към тези с Грандис 2004 производство и щеката за масло им е отзад на мотора! Какъв цвят ви е дръжката (пластмасата) Моята е в бял цвят и имам чувството, че не е оригинална или не е на тази кола. В нета на която съм видял е червен цвят на дръжката! И ми е интересно, защо след една година от началото на производство сменят мястото на щеката! Т.е. слагат я отпред. Това е изкл. рядко явление при един и същ модел автомобил?
×
×
  • Създаване...