Премини към съдържание

Свещи за Каризма 1,6


major79

Препоръчано мнение

Здравейте , имате ли идея , дали може да се сложат иридиеви свещи на Карзима 1,6 MPI , и някой ползва ли такива за своя автомобил , защото , доста време се ровичкам в нета ,, и като излязат някакви модели , после при проверка ,, уж за Мицу , в каталога ги няма или са за други автомобили . Основните заподозряни са Denso IK 20 , IK 20 TT , Vk 20 . Имаше и производни и от NGK , но ми изчезна списъка :(. Та ако някой има идея какво може да се ползва , моля пишете , че от доста време го умувам и все не ми излиза сметката . Колата за която ги търся е на профилната снимка , с 4 G 92 двигател .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 4г92 мотор. Карам от може би 8 години с платиниеви свещи и съм доволен. Сменял съм само кабелите и лулите профилактично. Свещите са Дензо. Ако те вълнува номера им и не ти е спешно, ще извадя една като се постопли времето за да го видя, тъй като нямам спомен...Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм много доволен от платинената серия на Бош. Все пак отношението цена/качество също е важно.

 

Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ще се радвам да разбера поне , какви стават , защото както и в горния пост казах , много заподозрени а накрая никой от тях не е точно за Каризмата .За това ще чакам ъп , като се постопли , не ги бързам много , сложих едно на Бош но са обикновени, просто такива ми паднаха ,, старите са Денсо но нямам идея на колко километра са и ги профилактично ги смених иначе и с тях си работеше колата .

Поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Драсни ми на лични следващата събота и ще извадя една свещ да за сверка ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Слушайки прогнозата за времето май е по добре да изчакаш малко с ваденето на свещ за сверка , освен ако не си падаш мазохист да ти измръзват ръцете :). Както казах не ги бързам ,, някой слънчев ден е по добрия вариант за сваляне на свещ . Благодаря предварително , ако все пак ти се рискува сега :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...