Премини към съдържание

eclipse GSX; GST 2g ( full stock )


Препоръчано мнение

Здравейте, нов съм във форума, но съм фен на марката и се надявам да намеря нужната помощ при вас момчета !

 

Търся си Mitsubishi Eclipse GSX 2g, но тази кола няма намиране... В краен случай може и GST да свърши работа, но същата работа и нея оригинална я няма.

 

Ако някой има информация или насоки за търсенето, ще съм благодарен да сподели.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, това по принцип няма намиране, в mobile- то се мяркаше скоро една обява за GST ама беше автоматик, в Германия са по 10 хиляди + евро, а GSX по 15+. За тези пари аз лично бих си взел 3000GT. Ако някой тук е решил да си продаде Еклипса може и да намериш това, което търсиш. Успех!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не е 2G, но в момента в мобилето се подвизава едно 1G GS Turbo, което изглежда като не модифицирано.

Иначе има и пипан 2G GSX червен ...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Колега, бих съветвал да не губиш вяра и да продължаваш да търсиш. Често преглеждай чуждите сайтове, в Румъния примерно, Полша, Чехия и т.н. Все нещо ще се намери, а за тези коли си струва да се бие път с платформа.

 

Това лято така намерих моята, до Румъния ходихме и я взехме. За съжаление беше тотално дроб, но успяхме всичко да й оправим и сега си върви стабилно, 150 на колелата :mitsu-smiley: :drive:

 

П.П; Само да добавя, относно 1вата генерация турбо от Пловдив. Двигателя (или поне главата) не е оригинален, тъй като капака на клапаните е взимат от друга кола (Хюндай Соната). Може просто да е капака, но има вероятност повече неща да са сменяни поради един куп причини. Ако ще ходиш да го гледаш, имай го впредвид!

Редактирано от Kryndon
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм с колегата,ако не ти дава зор и умееш да чакаш,продължавай да търсиш.Аз ако имах и по-голям бюджет когато търсех,щях и по чуждите сайтове да търся.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Пичове мерси за подкрепата!

В действителност нямаше нещо, което да дава зор, но изпадна една красавица 4х4 с турбо и от месец насам съм горд с EVO X MR :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock: .

Еклипса ще чака във времете, ако изобщо се навия да продължа търсенето. От Щатите има много опции, но цената е ужасна, на фона на това колко е непрактичен като автомобил.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...