Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tink000

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

tink000's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Тегаво...ebay.com най-добре.
  2. Да ти кажа и аз имам същото нещо(не бих го нарекъл проблем) на друга кола,установих,че колкото и да му сипвам,изчезва някаква част и спрях да му сипвам,предполагам,че системата премахва излишното,просто си карай,ако колата си ти загрява нормално и не ти прегрява значи няма проблем...като се замислих май и на друга кола ми беше така и то еклипс 1Г.Според мен не би трябвало толкова трудно да палите,ако всичко е наред дори при -20(с хубав акумулатор разбира се) трябва да сте кибрит.
  3. Съгласен съм с колегата,ако не ти дава зор и умееш да чакаш,продължавай да търсиш.Аз ако имах и по-голям бюджет когато търсех,щях и по чуждите сайтове да търся.
  4. tink000

    Mitsubishi Eclipse GSX

    Отдавна не съм влизал и не съм видял въпроса,та тогава се бях спрял еклипса,импреза от първите(само НЕ комби) или в краен случай нисан 200sx,та импрези за моя бюджет нямаше,еклипси въобще нямаше та взех нисанка ,малко след това ми се обади човек от бургас с черен еклипс който го имаше за продан в нета,по спомен беше 500 кс.(може и да бъркам) за 6 бона,което си бе оферта,но вече бях взел нисана.Този бордото е уникален ако още се продава.Оставам си фен на еклипса,имах 1G GS и се надявам някой ден да се сдобия и с GSX за предпочитане пак 1G.
  5. Или нов от магазин или 2 ръка от морга или часно лице (виж в cars.bg/mobile.bg) или някъде където ремонтират.
  6. Най-добре написано!
  7. Това което казваш,аз знам,че е "anti-lag",което възпламенява горивото в изпускателните тръби с цел да държи турбото развъртяно още преди подаване на газ,а "launch control" знам,че представлява 1 вид програма при която да речем като правиш старт,биеш му пълна газ,но не вдига повече от 2-3к оборота(в зависимост от настройката) до определен момент с цел да се ограничи буксуването.
  8. Като цяло 2 литров атмосферен мотор,няма да извадиш много,ако имаш финанси се турбинира,но мисля,че за необходимата сума може да се сложи 4G63T,че може би и направо цяла кола,а там вече може да говоримр за добри модификаций,доколкото знам 300-400 коня си ги понася без подмяна на карантийте.
  9. tink000

    Mitsubishi Eclipse GSX

    Ако може темата да бъде изтрита,тъй като аз или немога или незная как :D
  10. за 4500 ще ти продам моя еклипс само че е 3G 2003 новия феис запазен е сменил съм му всичко.И е с нови летни гуми.По него няма някви специални модификации.както си от завода ако искаш снимки кажи

  11. Здравейте,извинявам се предварително ако нещо не е наред в темата.Търся еклипс 1G,GSX (4x4 с турбо - 200 кс.),накратко,ако някой продава или знае да се продава,нека се свърже с мен или тук във форума или по телефона - 0896479494 Мартин,от София съм,максималната сума която бих могъл да дам е до 5000 лв.
×
×
  • Създаване...