Премини към съдържание

Автоморга


Препоръчано мнение

Колеги ако темата не е за тук се извинявм !

 

Къде мога да попитам някоя специализирана морга ако има за мицубиши относно джанта модела е ето такъв а моята на околовръстното стана на салата

и ми се иска да купя нова а не да поправям старата !

 

http://www.img-share.eu/main/image_view/74600294_6_800x600_4h1143-mitsubishi-dzhanti-originalni-17tsola-_rev005thJAYTW.jpg.htm

Редактирано от Vladislav K.
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И моите 17-ки са такива. Според мен не са достатъчно здрави. изкривил съм и 4-те по два пъти и съм ги давал за изправяне.

Дай снимка на джантата след поражението да видим ще стане ли джанта от това.

 

Виж в сайта на мегапартс. Имат някакви галанти, ама чак с такива джанти едва ли.

Възстановявали сме джанта на пистов мотор с липсващо парче около 15 см от нея. Взехме от друга джанта парче, оформихме го, направихме фаски и на аргонов апарат. След това оформяне на заварката, кит, боя, лак и не мой я познаеш. После се криви пак, ама не там където е парчето... Тя като си е мека се криви. Моделът беше на 2-3 години и нямаше от какво да се вземе. Нова беше над 1000 (над хиляда лева една джанта), а ремонтът стъпи на около 100. След това 299 на километража и никакъв проблем.

Редактирано от Andy Van Der Drift
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Е тук ги намерих същите, но не знам дали ти се дават пари за пълен комплект (не вярвам продавача да ти даде един брой), ако пък ти се дават, значи можеш да си потърсиш и друг модел :). Ако са толкова кашкавалени, колкото Анди ги изкара, значи може би е добре да имаш резервен комплект :). Все пак 300лв са ти две нови гуми, пък тук взимаш две добри гуми и 4 джанти.

Моят сайт

 

ПП: Интересно как така двете гуми са добри, другите две не... колеги? Не, не ми отговаряйте

Редактирано от Арх. Пътко
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Май вярно не са много здрави ... Ти тези от гумаджииницата викат такива джанти сме правили поне 10 пъти явно не са добри ... Май ще търся друг тип джанта а тия остават докато не намеря здрава и отиват на пазара

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Теоретично тези джанти би трябвало да се поддават на изправяне по-лесно от някои други с по-голяма здравина и с други сплави. Има джанти за състезателни автомобили на писта от магнезиеви и някакви други сплави. Те са много здрави и няма да се изкривят никак лесно из траповете тук, но проблемът при тях е, че когато друсне в наистина сериозен трап от нея ще се откъсне парче, а тези борбети дори не може да се спукат. По-скоро ще станат на триъгълник или както казва един приятел - на плескуда, но няма да се скъсат или разпаднат.

На другия полюс са зимните ми ММС с 5 наклонени дебели спици. С тях при удар в темелна дупка ще се откъснат носачи барабар с полувала, но джантата няма да мръдне.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ami da ti kaja pukat se imam cepnatina 10 santimetra pone :D 50 km v seriozna dupka skochih sega she vidq snimka nqkoq da kacha

Пич, въпреки, че пишеш от телефона си, на който 100% имаш БГ клавиатура, спазвай и уважавай българската писменост и култура. Недей да с*р*ш на метеното :icon_censored:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен може да стане, но трябва някой добър майстор да я захване. Бих започнал със сваляне на гумата, нагряване и връщане на изкривеното към мястото си. След това на аргонов апарат се заварява отвътре. Може да се заформи с малък флекс при желание. Накрая изправяне на машина, но и там човека трябва да знае какво прави. На финала, както казах по-горе - сваляне на целия лак, заглаждане на боята, китване, боядисване, лак, слагаш й гумата, баланс, монтаж и подаваш газ.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, според мен тази джанта е поправима. Звънни на 0885077999 - Иван, намира се в Казичане. Закарай му я да я види, човека прави чудеса с джантите :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги Много благодаря за отговорите джантата е поправима и ще ми я оправят при това момче от казичене ...

Супер сте много много благодаря

Темата е за триене !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...