Премини към съдържание

Lancer OZ Rally?


Препоръчано мнение

Здравейте всички.За пръв път пиша във вашия форум.До преди няколко дни карах Хонда Сивик купе ,но след "леко проишествие" беше написана „Тотал щета„ и следователно бракувана.Загледал съм се в този модел на Митсубиши.Знам ,че са рядкост и точно затова ме интересува как стоят нещата с подръжката ,частите на модела.Също така мотора надежден ли е и имали няккави определени болежки ? Става въпрос за този 89 киловата, но бих желал да разбера и за другия ако някой има информация ? Като цяло струва ли си модела ?По принцип не бих заменил Хонда , но нямат спортен седан който да ми допада.А и парите които мога да отделя са до 5000.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако исках спортна кола нямаше да си взема Митсубиши , отново Хонда. Казах ,че искам 4-ри врата кола която да се доближава поне малко до спортен автомобил.Тъй като Сивик 6-7 ген. седан не ми допадат 8 са много скъпи реших да погледна това Митсубиши. Ако може някой да ми даде отговор на въпросите , а не да ми задава такива.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тези май не ги карат много като сивиците. Сигурно и затова никой не може да отговори :-/

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

До 5000 лв можеш да купиш Лансер 2004-2005г.,който с малко тунинг може да изглежда като спортен седан какъвто искаш.Ти спрял ли си се на нещо конкретно?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Така като гледам, колегата пита за тази кола

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11385322905333717&slink=7227hj

 

По едно време и аз я бях позагледал и имам същите въпроси като колегата и най- вече за частите.

 

Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Здравейте, колеги, понеже имам същото питане, явно и за същия автомобил ще се възползвам от темата. Как стои въпроса с намирането на части за тези Лансери? Понеже виждам, че се произвеждат предимно за американския пазар, това означава ли, че части няма у нас? Скъпи ли са за поддръжка? Много ще съм благодарен, ако ми дадете тази информация, понеже имам интерес към автомобила и модела, въпреки че вие явно не го тачите много. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Понеже никой не благоволи да сподели мнение, аз да кажа какво видях днеска в колата след огледа. Изгнили вежди, навярно и прагове. Вратата е ударена и не е направена, започнала е да ръждясва. Има за смяна десен амортисьор, цената му е около 250лв. Климатика не работи, някаква намотка на компресора има за смяна, която е около 130лв. Има вибрации във волана при висока скорост, по инерция и отделни при спирачно усилие. 1000лв трябва да си приготви за ремонти този, който иска да я вземе. Ииначе мотора е много добре, с ГИ е. Това е като цяло.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...