Pepper Публикувано 15 Май 2012 Публикувано 15 Май 2012 Колеги, някои от вас знаят, че търсех да си купя спейс вагон, защото домакинството ми се увиличи още и с две детски столчета на задната седалка и една детска количка в багажника, милата каризмичка издъхва. Обаче доста се колебах, мислих и реших че вагона не е добра опция за мен. Разхода им е прекалено висок на тея коли, ще ми скъса джоба. И така от сайт на сайт от форум на форум стигнах до друга японска машинка, Хонда Стрийм след малко тръгвам да я взема, доста съм развълнуван. Колата е 1.7 втек 125 к.с. почти като каризмичката 1.8 125 к.с, разхода й го дават като на каризмата в ауто.ру, 6+1 е висока е само 1.55 м, а бе идеална за мен. Просто мицу нямат подобен модел, иначе нямаше да избягам. Това не означав, че няма да влизам тука, аз си минавам редовно и си чета теми, нищо че не пиша много много напоследък. Всичко най-най на Вас и ще пусна една две снимки на хондето, като се сближим. Цитат
Mitsubishi Публикувано 15 Май 2012 Публикувано 15 Май 2012 Колега, не си предал марката, нали пак си избрал японска машина. Аз уважавам всички японски марки, но най-много Митсубиши и след това Хонда. Желая ти много безаварийни километри с новата машина! Цитат
iansto Публикувано 15 Май 2012 Публикувано 15 Май 2012 Успех с новата марка !Много безаварийни километри . Цитат
Pepper Публикувано 15 Май 2012 Автор Публикувано 15 Май 2012 http://img525.imageshack.us/img525/1185/20120515173438.jpg Ето ни е нас. Цитат
каризмич Публикувано 15 Май 2012 Публикувано 15 Май 2012 Честита придобивка, колега! със здраве да я рендосваш, а асфалтът след теб само да се топи от жега.. Ама тук нещо не съм съгласен: Колеги, някои от вас знаят, че търсех да си купя спейс вагон, защото домакинството ми се увиличи още и с две детски столчета на задната седалка и една детска количка в багажника, милата каризмичка издъхва. И аз съм с две столчета отзад, количката(вече не я ползвам, де) е би-турбо(двойна), но това не ми попречи да ходя на море с багаж за четирима(единият от които - жена, т.е. три сака само за нея). Отделно за децата всякакви щуротии - багажникът на Каризмата не е малък и ти го знаеш. А в "крачното отделение" межру предните и задните седалки не е ник'ъв проблем да се ръгат сакове - там краката на децата не стигат, нали?Аре пак "честито", а и наздраве! П.С. Ако си бе взел някое "Акорд"-че, щях да ти завидя.. Цитат
nookie666 Публикувано 15 Май 2012 Публикувано 15 Май 2012 (редакция) Честито за новата придобивка!! :icon_clap: А километрите със сигурност ще са безаварийни ;) Редактирано 15 Май 2012 от nookie666 Цитат
wonderwalker Публикувано 15 Май 2012 Публикувано 15 Май 2012 Честито колега жив и здрав да си и много безаварийни с хондето! И аз мисля следващата да е пак японка. :drinks: Цитат
rosko Публикувано 15 Май 2012 Публикувано 15 Май 2012 Не се коси, здраве да е, а и дечинята да са здрави и да ви радват! П.П. Ако й смениш емблемата - никой няма да ги разпознае, всички ще си мислят, че е Ранър Цитат
Pepper Публикувано 16 Май 2012 Автор Публикувано 16 Май 2012 Честита придобивка, колега! със здраве да я рендосваш, а асфалтът след теб само да се топи от жега.. Ама тук нещо не съм съгласен: И аз съм с две столчета отзад, количката(вече не я ползвам, де) е би-турбо(двойна), но това не ми попречи да ходя на море с багаж за четирима(единият от които - жена, т.е. три сака само за нея). Отделно за децата всякакви щуротии - багажникът на Каризмата не е малък и ти го знаеш. А в "крачното отделение" межру предните и задните седалки не е ник'ъв проблем да се ръгат сакове - там краката на децата не стигат, нали?Аре пак "честито", а и наздраве! П.С. Ако си бе взел някое "Акорд"-че, щях да ти завидя.. Аз имам и туба и усилвател в багажника, тясно е поврвай. :P Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.