Премини към съдържание

iansto

Потребител
  • От него общо

    630
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

iansto беше най-активен на 4 ноември 2013

iansto има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

iansto's Постижения

Опитен форумист

Опитен форумист (10/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Машина За Публикуване Rare
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица

Спечелени Значки

2

Репутация

  1. Няма втори лост за съжаление! Втория лост, супер селект, го има само при ГДИ моторите.
  2. Здравей колега, Някаква възможност да са объркани ваккумите?
  3. Сега виждам че съм допуснал грешка в предишното си мнение. Колета е правил ревю на пикапа а не не спорта! Проблемът е че двигателите не отговарят на евро нормите. Това е и причината за да не може да се регистрира. Аз го играх тоя мач с мойта тойота която си докарах от Африка. Точно в Белгия можех да я регистрирам, тогава живеех там, но не се бях подготвил и докато разбера какво и как ми изтекоха транзитните номера. Иначе в Белгия за ползвани автомобили, незнам дали може да се направи на нов такъв, се минава през сертифициране в което се преглежда всичко дали отговаря на европейските разпоредби и се вписва в талона фактическия евро стандарт. След което се заплаща еднократно данък, в моя случай автомобил произведен 2004 данъка бе малко над 5000 евро. Попитай ги белгийците за тази процедура, да видим какво ще кажат. П.п. всъщност вие нов автомобил ли търсите или употребяван?
  4. Здравей колега, Какъв точно е казуса? Влизате в по голяма верига за части и си го поръчвате.
  5. Здравей колега, Тази кола с този двигател са доста редки и непознати по нашите географски ширини. Съветвам те да не се доверяваш на случайни хора да пипат по колата, защото последните може да са невъзвратими. В този ред на мисли, най - добре се обърни към хора с опит с ГДИ - Милен от Пловдив и Пламен от София.
  6. Здравей колега, Мисля,че трета генерация се предлага в Европа. Дори колегата Светльо Ангелов му прави ревю, което може да се намери във форума.
  7. Ти сериозно ли го написа това? И защо точно във ФБ?? @Евгени Стефанов, не е възможо колега, както и не е възможно да бъде монтиран в купетата на Паджеро 2 с вграждани заводски двигатели 3.0Б и 2.5Д.
  8. Първо започнете със смяна на маслото.
  9. Колега, обърнете внимание и за това което колегата DJ Tumbi написа в поста по горе. Аз чесно казано не се бях сетил за електронните системи за стабилност. В модерните автомобили те са от много голяма полза при движение по асвалт, иммено за да не ви дават по новините, как се изразихте по горе. Обаче при офф са голяма пречка защото ако отчетат голяма разлика във въртенето между колелата, подрязват сериозно въртящите се колела. С други думи, ако при монтиран блокаж (дори и в сегашното положение можете да направите тест за себи си) имате нужда двигателя да развърти сериозно гумите, зада излезете от дадена ситуация, няма да се намеси компютъта отчитайки голяма разлика между въртящи се и не въртщи се колела и да "каже" на двигателя да си държи 900 оборота, защото вече сте заъсал. @chasovnik, окачването е такова каквото е. Може ли да бъде промемемо по някакъв начин?
  10. Цената + това че е сделано + неграмотно описаната обява в продавалника, лично мен биха ме отказали от идеята. Но ти си знаеш, ако имаш излишни пари защо да не опиташ? Ако стане нещо, то ще замине блокада, според клипа пуснат от колегата, тогава си връщаш заводските планети и си караш. П.с. Аз на моето Паджеро имам заден твърд блокаж, такъв с копче, и го ползвам доста рядко. Освен при опит да качвам един 45 градусов наклон, табан на бивша мина, не си спомням някога да ми е бил нужен.
  11. Според мен е добра идеята! Аз също мисля за такава самоблокировка за предния диф на моето паджеро. От къде ще го поръчваш? Гледам тези сделаните, от първия пост, нямат опции за Митсубиши.
  12. Може би остава само да го закачиш на диагностика и да го "запознаеш" с автомобила? п.п. П3 имат ли бройки без ел. дросел?
  13. За качването на снимки.... Първо ги качвате някъде онлайн, след което копирате линка и през панела по горе ги качвате тук!
×
×
  • Създаване...