Премини към съдържание

каризмич

Потребител
  • От него общо

    161
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

Всичко което каризмич е написал

  1. Здравейте, Търся дистанционно за Carisma/Space Star - на практика се интересувам само от кутийката (трябва да е здрава, с читави бутончета), платката не ме интересува - може и да е повредена. За да съм още по-конкретен, трябват ми самите бутони(гумичката, на която са формирани), така че ако някой има дори и повредена кутийка, но със здрави бутони, да праща - купувам. Предварително благодаря!
  2. Та така - търся да купя съответната машинка, да е работеща, старата сдаде багажа.
  3. Здравейте, Някакви идеи откъде може да се намерят фасунки за задните светлини? Моите са в отчайващо състояние, допреди 2- години бях с обикновени крушки, поради което пластмасите на фасунките са изпотрошени. Сега съм с LED, ама фасунките пак са същите, та да питам, де. Благодарско!
  4. Здравейте, Търся машинка за централно заключване на пета врата - Carisma 1.8 GDI, 125 к.с., хечбек, 2000 г., фейслифт. Благодаря предварително!
  5. Да го разбираме ли, че който е вегетарианец, може да замени месото за печене с маруля за гризане, а "който има възможност - въглища" става "който има възможност - ракия"? :D
  6. Здравейте, Взех си две крушчици Н4 LED, за проба, тежко китайски :( Бутнах ги на Митсубарата, но уви - не светят. За експеримента обърнах крушката на 180 градуса така, че двата срещуположни пина да сменят местата си и светна. Имали ли сте такава ситуация и какво правите - обръщате кабелите на буксата? Щото аз на практика "разглобих" едната крушка(майсторски скъсвайки жичките към пиновете ) и видях, че мога да сменя местата им, ама си е разглабяне(полуразваляне), презапояване и пр. дейности, не много подходящи за китайски висококачествени артикули за 25 лв. двете. Питам, ако някой се е сблъсквал с подобна китайска ситуация.
  7. Абе, доколкото знам, DJ-я на доста хора е поправил успешно колите.. Нещо май много го нареди. Може пък и да се е объркал, чилякът - и той е хора. Не са убави тез работи, ша знайш.
  8. Може да е на някой доктор. :mitsu-smiley:
  9. Това ставаше ли за Carisma?
  10. каризмич

    Carisma 1.6 на части

    Здрасти, колега, Интересува ме дистанционното - кутийката ми е със счупено ухо и сега я разнасям с ключа като два отделни свободни електрона..:( Налична ли е кутийката и най-вече - здраво ли е ушенцето, което държи халката на ключа? Ако да и ако продаваш дистанционното отделно - купувам го.
  11. Продаваш ли дистанционното? Мен ми трябва самата кутийка, та затова питам. Ключът не ми трябва, но ако държиш да го продаваш заради/заедно с ключалките, тогава здраве да е.
  12. Пичове, попадали ли сте на това: Potent Booster III Има ли хляб в това и най-вече - има ли ентусиасти, които да го пробват :icon_box: :icon_box: :icon_box: Не съм чел цялото описание, само го минах на диагонал и ми се стори интригуващо. Айде, разцъкайте :icon_thumbup:
  13. Че кой каза, че габровци не черпят?! Отиваш му на гости, па той те води У Севлиево, та да видиш как хората посрещат гости :icon_dance: :icon_dance: :icon_doh: Ае честит да ти е рождания ден, па макар и на еднодневна патерица! :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  14. каризмич

    Проблем!

    http://www.japanautoservice.com - тук не става ли?
  15. Здравей, колега, Интересува ме машинката за централно за задната(петата) врата. Carisma 1.8 GDI 2000 г. Поздрави!
  16. Здравейте, Нетствайки си тази вечер попаднах на следните две красавици: Първо да представя една адашка с автомат - кво й плащаш, а ей това Galant-че направо ме кара утре да хвана пътя и да си го купя, б*ти евтината японска миска..
  17. Що бе, на сайта им пише, че тройната стая е 3+1 макс.
  18. каризмич

    Каризма на части

    Подкалник отпред, дясно? Става въпрос за пластмасарията, че моята оня ден се сгъна на магистралата(180 км/ч й дойдоха в повече) и стана на две части.. :(
  19. Че кво ти пречи да нарамиш примерно коляновия вал, да сложиш огледалото на челото и да качиш пеш баира до Ксилифор?! :D
  20. Здравей, колега, Интересува ме пластмасовата кора под двигателя на ГДИ-то.
  21. каризмич

    Проблем с ГДИ

    Първо диагностика, после тук Иначе става гадаене тип Мото Ванга.
  22. А някой знае ли откъде мога да си намеря ключ, с който да завъртя капачката над помпата/филтъра? Щото не ми се рискува да бъхтя с отвертки и чукове и да прецакам пластмасата.. Иначе мога да си направя нещо подобно от шина, ама ме мързи..
  23. Не че това е темата на разговор, ама в случая "пътят" е правилно членуван.
  24. Купи си малко течен парафин от аптеката и го намажи обилно. Ще се освежи гумата динякъде.
×
×
  • Създаване...