Премини към съдържание

Проблем със мигач и стоп


Exclusive

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, нов съм във форума, но отдавна имаме Carisma (от години семейна кола, вече моя да се похваля). А сега към проблем, той се състои в това, че ми е напукан единият мигач и единият стоп. Въпроса ми е голяма философия ли е да се свалят стопа и мигача за да ги подсуша (понеже са събрали малко вода) и да ги залепя с капчица(понеже са леки пукнатините), но все пак ме притесняват. Ако някои може да помогне да даде акъл как да го направя ще бъда много благодарен. Благодаря Предварително и Поздрави!!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Дори и да го свалиш стопа пак ще имаш достъп само през дупките отзад.При мен единият стоп имаше малка дупка залепих я с силикон.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тоест със капчица ако залепя, отново ще имам същият проблем няма да оправя нищо,а трябва със силикон(надявам се че няма да избие този силикон и да ми иде стопа и фара на кино)??

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Можеш да залепиш стопа с повечето лепила, стига да са такива които не пропускат вода. Ако искаш да го чистиш отвътре обаче ще е трудно, защото единственият ти достъп е сомо през отворите за крушките. За да свалиш стопа от колата първо трябва да махнеш кората зад него.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

До колкото съм забелязал след като махна този панел отзад развъртат се някви гаики и след това мисля че мога да махна стопа и да почистя?? Правилно ли знам или не е точно така някои ако знае по добър начин вариант ако има да споделя

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Като лепиш мигача и стопа ги слагай по такъв начин, че да няма абсолютно никаква вероятност да залепнат върху мястото върху което са поставени да съхнат. Мигача трябва да го залепиш и отстрани по ръбовете.

Редактирано от vladimirov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...