Премини към съдържание

Exclusive

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Exclusive е написал

  1. За всеки който не е наясно все още срещата тръгва от 14:50 от училище Васил Левски, а тези които закъснеят и желаят да присъстват в 15:00 на Сион
  2. Идеята горе долу представлява така: Организираме се с колите отиваме на Айда там има няколко големи беседки с маси и всичко които могат да поберат и над 10 човека стига да се съберем. Другото което, е че има голяма поляна на една от беседките, и е идеална за събираме разпъваме барбекюта, скари, бири и т.н. Ако на някой от колегите му допада идеята нека да пише в темата за да имаме представа като бройка и хора, сигурен съм, че ще е забавно и ще е една от малкото, но много добри срещи на клуба.
  3. Аз съм навит хайде още хора да се съберем и да си направим една наистина добра среща
  4. Аз съм съгласен за 03.03.12г естествено ако приемате по-малки(или по-млади), които да се впишат в обстановката. Поздрави колеги!
  5. Колеги кажете някаква дата и да се съберем за по 1 кафе или нещо да се видим(запознаем).
  6. Exclusive

    Скоростна кутия

    Колеги, огромен проблем имам, ако някой разбира моля да драсне 1 коментар (повтарям който разбира) проблема е следният преди малко ми се налагаше да излезна и след като запалих дадох на задна и тъкмо изкарвам колата от мястото и повече не мога превключа на никоя скорост освен 5-та нямал съм проблеми със съединителя пробвах няколко пъти припомвах тоя съединител но освен на 5-та не иска да влезне друга скорост помислих си да не е от студа стоях 15минути колата загря и пак същото положение. Моля ако някой знае, разбира или му се е случвало подобен или сходен проблем да сподели горе долу за какво става въпрос. Благодаря предварително на отзовалите се.!!!
  7. Exclusive

    Скоростна кутия

    дали е от тези втулки и колко пари е процедурата
  8. Колеги, отложи се тази разходка през тези почивни дни поради лошото време и пътна обстановка, но следващата седмица съм решен на 100% да отида на вилата така че очаквайте снимки.
  9. Здравейте колеги, имам проблем със скоростната кутия (поне така мисля) та проблема е следният когато включвам 2ра и 4та се чува се едно удря на желязо (поне така го чувам аз) иначе няма проблем влизат нормално скоростите, но това ме притеснява, а пък преди го нямаше ако имате идея какъв може да е евентуално проблема драснете няколко реда. Забравих да отбележа става въпрос за Carisma 99г 1.6 ако има значение. Благодаря предварително!!!
  10. Ами айде някой да каже примерна дата февруари месец и всеки да каже дали ще може да присъства
  11. аз нямам проблеми с изтичане на антифриз може грешно да си разбрал просто винаги нося за всеки случай, никога не се знае какво ще се случи и какво ще ти трябва
  12. Понеже гледам, че доста колеги изразиха свойто мнение ще кажа с какво разполагам: стъргалка, стъргалка със такова меко отпред незнам как се води да не жуля боята (вместо метличка) вериги (течни нямам а и незнам колко пари струват, а и не си заслужава за 1 разходка вериги да взимам) малка лопатка си взех както ме посъветвахте проверил съм си маслото, антифриза (и от 2те имам в багажника ако се наложи) течности против замръзване на оплътнението на вратите(и на ключалките) имам и малко одеалце в колата (не ми трябват много няма да спя на улицата, също идеята за спалният чувал) гумите и 4-те са ми зимни michelin (alpine) мъсля че така се водеха чисто нови са този сезон купени. Ами това е ако има нещо което съм пропуснал бих се радвал някой колега да допълни. А относно екипировка като ръкавици зимни обувки и т.н съм подготвен изцяло даже с големи ботуши ако се наложи да излизам от колата в голям сняг. Благодаря много на всички за съветите!
  13. Благодаря много колеги за съветите, мисля че ще бъде добре темата да се направи "Важна" понеже може да бъде отполза и на други колеги, но това е само предложение модераторите ще преценят надявам се Поздрави на всички
  14. Здравейте колеги, не видях подобна тема затова реших да я направя аз (а пък и ще ми трябват вашите съвети като по-опитни) понеже ще патувам в петък към планината с моята Carismaи и искам да ви попитам как оборудвате своят автомобил за разходки през зимата и естествено ако може някакъв съвет какво да взема с мен. Подготвил съм си вериги и пясък(казаха ми, че ще е добре да си нося 1 чувал ако се наложи да сипя на гумите за да може да зацепят във лед ако и вериги не помагат). Благодаря предварително!!! Надявам се и на други хора да е полезна темата за напред Поздрави Мартин !!
  15. Здравейте колеги, нов съм в форума. От Димитровград съм видях, че сте писали за среща бих се радвал да дойда ако се организира такава разбира се в удобно време за работещите (аз все още съм ученик 12кл), уча в Хасково така че няма да е проблем да дойда където и да е. Поздрави !
  16. До колкото съм забелязал след като махна този панел отзад развъртат се някви гаики и след това мисля че мога да махна стопа и да почистя?? Правилно ли знам или не е точно така някои ако знае по добър начин вариант ако има да споделя
  17. Тоест със капчица ако залепя, отново ще имам същият проблем няма да оправя нищо,а трябва със силикон(надявам се че няма да избие този силикон и да ми иде стопа и фара на кино)??
  18. Колеги имам проблем със копчета на ел.стъклата едното копче е за управлението до шофьорското място на копчето за контрол на мястото до шофьора, а другото копче е това на мястото до шофьора тоест 2те копчета с които се контролира мястото до шофьора са прецакани. Нови ли трябва да си купя смисъл копчета(или цялата машинка която работи с тях) и ако е така от къде мога да намеря или да поръчам.
  19. Здравейте колеги, нов съм във форума, но отдавна имаме Carisma (от години семейна кола, вече моя да се похваля). А сега към проблем, той се състои в това, че ми е напукан единият мигач и единият стоп. Въпроса ми е голяма философия ли е да се свалят стопа и мигача за да ги подсуша (понеже са събрали малко вода) и да ги залепя с капчица(понеже са леки пукнатините), но все пак ме притесняват. Ако някои може да помогне да даде акъл как да го направя ще бъда много благодарен. Благодаря Предварително и Поздрави!!!!
  20. Ако се съберем повече колеги можем да се организираме за картинг отбор лично аз мога да карам а и не е кои знае какво :first:
  21. Здравейте, нов съм в форума разгледах темите и реших да постна няколко снимки на едно митсубиши фана ми окото веднага щом го видях.. ето и снимки: http://snimka.bg/automobiles/mitsubishi.497008.18490685 http://snimka.bg/automobiles/mitsubishi.497008.18490703 http://snimka.bg/automobiles/mitsubishi.497008.18490704 Колата е снимана в Димитровград от където съм и аз ..ако е на някои колега от форума да си казва
×
×
  • Създаване...