Премини към съдържание

Exclusive

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

За Exclusive

  • Рожден ден 09/28/1993

Местоживеене

  • Град
    Димитровград

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1.6i 1999г
  • Интереси
    мицубиши и всичко останало

Интернет контакт

  • Skype
    fenom3na71

Exclusive's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За всеки който не е наясно все още срещата тръгва от 14:50 от училище Васил Левски, а тези които закъснеят и желаят да присъстват в 15:00 на Сион
  2. Идеята горе долу представлява така: Организираме се с колите отиваме на Айда там има няколко големи беседки с маси и всичко които могат да поберат и над 10 човека стига да се съберем. Другото което, е че има голяма поляна на една от беседките, и е идеална за събираме разпъваме барбекюта, скари, бири и т.н. Ако на някой от колегите му допада идеята нека да пише в темата за да имаме представа като бройка и хора, сигурен съм, че ще е забавно и ще е една от малкото, но много добри срещи на клуба.
  3. Аз съм навит хайде още хора да се съберем и да си направим една наистина добра среща
  4. Аз съм съгласен за 03.03.12г естествено ако приемате по-малки(или по-млади), които да се впишат в обстановката. Поздрави колеги!
  5. Колеги кажете някаква дата и да се съберем за по 1 кафе или нещо да се видим(запознаем).
  6. Exclusive

    Скоростна кутия

    Колеги, огромен проблем имам, ако някой разбира моля да драсне 1 коментар (повтарям който разбира) проблема е следният преди малко ми се налагаше да излезна и след като запалих дадох на задна и тъкмо изкарвам колата от мястото и повече не мога превключа на никоя скорост освен 5-та нямал съм проблеми със съединителя пробвах няколко пъти припомвах тоя съединител но освен на 5-та не иска да влезне друга скорост помислих си да не е от студа стоях 15минути колата загря и пак същото положение. Моля ако някой знае, разбира или му се е случвало подобен или сходен проблем да сподели горе долу за какво става въпрос. Благодаря предварително на отзовалите се.!!!
  7. Exclusive

    Скоростна кутия

    дали е от тези втулки и колко пари е процедурата
  8. Колеги, отложи се тази разходка през тези почивни дни поради лошото време и пътна обстановка, но следващата седмица съм решен на 100% да отида на вилата така че очаквайте снимки.
  9. Здравейте колеги, имам проблем със скоростната кутия (поне така мисля) та проблема е следният когато включвам 2ра и 4та се чува се едно удря на желязо (поне така го чувам аз) иначе няма проблем влизат нормално скоростите, но това ме притеснява, а пък преди го нямаше ако имате идея какъв може да е евентуално проблема драснете няколко реда. Забравих да отбележа става въпрос за Carisma 99г 1.6 ако има значение. Благодаря предварително!!!
  10. Ами айде някой да каже примерна дата февруари месец и всеки да каже дали ще може да присъства
  11. аз нямам проблеми с изтичане на антифриз може грешно да си разбрал просто винаги нося за всеки случай, никога не се знае какво ще се случи и какво ще ти трябва
  12. Понеже гледам, че доста колеги изразиха свойто мнение ще кажа с какво разполагам: стъргалка, стъргалка със такова меко отпред незнам как се води да не жуля боята (вместо метличка) вериги (течни нямам а и незнам колко пари струват, а и не си заслужава за 1 разходка вериги да взимам) малка лопатка си взех както ме посъветвахте проверил съм си маслото, антифриза (и от 2те имам в багажника ако се наложи) течности против замръзване на оплътнението на вратите(и на ключалките) имам и малко одеалце в колата (не ми трябват много няма да спя на улицата, също идеята за спалният чувал) гумите и 4-те са ми зимни michelin (alpine) мъсля че така се водеха чисто нови са този сезон купени. Ами това е ако има нещо което съм пропуснал бих се радвал някой колега да допълни. А относно екипировка като ръкавици зимни обувки и т.н съм подготвен изцяло даже с големи ботуши ако се наложи да излизам от колата в голям сняг. Благодаря много на всички за съветите!
  13. Благодаря много колеги за съветите, мисля че ще бъде добре темата да се направи "Важна" понеже може да бъде отполза и на други колеги, но това е само предложение модераторите ще преценят надявам се Поздрави на всички
  14. Здравейте колеги, не видях подобна тема затова реших да я направя аз (а пък и ще ми трябват вашите съвети като по-опитни) понеже ще патувам в петък към планината с моята Carismaи и искам да ви попитам как оборудвате своят автомобил за разходки през зимата и естествено ако може някакъв съвет какво да взема с мен. Подготвил съм си вериги и пясък(казаха ми, че ще е добре да си нося 1 чувал ако се наложи да сипя на гумите за да може да зацепят във лед ако и вериги не помагат). Благодаря предварително!!! Надявам се и на други хора да е полезна темата за напред Поздрави Мартин !!
  15. Здравейте колеги, нов съм в форума. От Димитровград съм видях, че сте писали за среща бих се радвал да дойда ако се организира такава разбира се в удобно време за работещите (аз все още съм ученик 12кл), уча в Хасково така че няма да е проблем да дойда където и да е. Поздрави !
×
×
  • Създаване...