Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Фарове за Каризма?


backstage

Препоръчано мнение

Колеги, искам да попитам, има ли за първите Каризми тунинг фарове? В смисъл да е цяп фар, за луши не ми се вярва, но поне да мигача и фара да са в едно като на фейслифта? Аз гледах в ebay, но не открих. Ако няма, съм решил да слагам габаритите в мигачите - като на новите коли. Мисля, че ще стои добре и вечер предницата ще изглежда по-голяма. Какво мислите вие?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

здрасти колега, виждам че имаш излишни 'кинти' за харчене, в такъв случай може да потърсиш малко по магазините в София, има няколко основни фирми за такива части, 'Марти', Интеркар 3000, Бодикар и други по малки, там се продават фарове, ако фарът е със същата форма като на фейслифта значи ще стане, купуваш си два нови фара за фейслифт и си готов. Друга идея ако искаш да разкрасиш колата е да си смениш габаритните крушки със сини на Philips blue vision 3400k, и пак се придава по модерен вид и ти излиза само 10лв.А и да ти кажа ако слагаш фарове с лупи е добре да са със ксенонови крушки, ако са със стандартни тогава сложи мощни крушки като Night braker на Osram или Power vision на Philips, Xtreme vision също. Така хем колата по хубава хем по спокойно си шофираш вечер. Успех :mitsu-smiley: :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм гледал за тунинг фарове, но никъде не съм намирал.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не го подлъгвайте човека, фаровете от фейслифта НЕ стават на старите каризми. Трябва да се режат страните, капака и още куп други работи за да влязат.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Най-верояно лятото ще направя един retrofit на фаровете. Ще вградя лупи в оригиналните, ще изкарам габарита в мигачите и ще сложа ксенон. От фейса наистина не стават. Но това ще е лятото, че сега за съжаление нямам излишни пари за харчене :) :) :) Събирам на по малко, защото искам да си я наглася колата, но ще видим, как ще стане. Ако тръгна да правя нещо ще пиша тук :)

Редактирано от mali
Правопис
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...