Премини към съдържание

Чистачките удрят


koichev28

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, имам проблем с чистачката на шофьора.Оригиналната чистачка е 51 см , поне тази която свалих, и сложих пак с 51 см обаче опира в гредата-отляво,казаха ми ,че трябва да отвъртя болчето и да прескочи един зъб назад, ама как става?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

А като се паркира доло чистачката (не работи) много нагоре ли седи?

Преди да смениш чистачката имаше ли такъв проблем?

Редактирано от zexer
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ами стои на 3-4 пръста от уплътнението на стъклото,ами лошото е , че не си спомням дали опираше,ама май опираше ама по малко се чуваше. Идеята дали ще може да се свали надолу- има както уточнихме разстояние. :icon_crying:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да развиеш болта и да я преместиш, но понякога е доста трудно да я изкараш. Влиза на шлици в оста така че - развиваш болта и започваш да дърпаш с клатене докато излезе, после я поставяш малко по-надолу, завиваш леко и тестваш. Когато си доволен стягаш добре.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Щом е на 3-4 пръста от долния край, значи трябва да се премести. С 1 зъб би трябвало да стане. При мен лягат ниско долу до самия край на стъклото (милиметри). При това положение лявата чистачка отива почти до колонката.

Като извадиш лявото рамо, гледай така да го сложиш, че чистачката да легне близо до долния край на стъклото. Не виждам как ще бележиш, за да преместиш точно с един зъб. Подложи си някакъв мек парцал докато работиш, за да не одраскаш гланца :rolleyes: , а и сигурно ще ти трябва малка щангичка, така че внимавай. Измисли подходящо дървено трупче, на което да опреш щангичката и нагласи дебел мек парцал без копчета и ципове по него.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...