Премини към съдържание

Колеги, да ви се оплача!


Препоръчано мнение

Здравейте колеги!!!

Яд ме е и затова искам да ви се оплача.Миналата седмица сменях масло на Каризмата.Тази събота използвах хубавото време и реших да погледна някои неща.Какво беше учудването ми като видях,че няма нито една от подкартерните кори.Ходих в сервизчето и познайте : " Ми то така си беше!!!".Яд ме е, че заради 20-на видии са ги захвърлили на боклука вероятно.Поне да ми ги бяха оставили.А бях ги нагласил всичките отдолу-къде със свински опашчици,къде със самонавиващи видии,.....Абе така е .Сега ще ровя по форума за други.

Успех на всички и весели Великденски парзници!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ама то под картера баш няма кора. Има в лявата част(от страната на водача) на пода и отдясно на картера една малка коричка.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Опа тая пластмаса на мене ми липсва. Тия дни като сменях гумите ми се стори странно, че има някакви закачалки на подкалника, а няма кора закачена на тях... явно тази ще да е.

 

http://img220.imageshack.us/img220/2179/korav.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да омекнат тия кори. Оригиналните са от пластмаса, но съм виждал и някакви от нещо пресовано, което определено не е пластмаса. По принцип има кори навсякъде без там където е меката връзка. Има и отзад до резервоара, до колкото помня.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...