Премини към съдържание

Покана за Обща среща на автоклубовете


Препоръчано мнение

ПОКАНА ЗА СРЕЩА

 

 

 

Български автомобилен съюз, организира среща с представители на всички автоклубове и автофоруми за координиране на съвместните действия за гр. София във връзка с националния протест на 22.03.2010 г. .

 

Срещата ще се проведе в събота , 20.03.2010 г.

гр. София,

Място: клуб “Салса Плюс”

Адрес: ул. Аксаков № 11, на гърба на Ялта

Време от 16 до 17 часа

 

Желателно е автоклубовете и автофорумите да излъчат по 2-ма свои представители които да представляват интересите на членовете си. Право да определят и изпратят представители има ръководството на клуба.

 

ПРОГРАМА НА СРЕЩАТА

 

1. Представяне на клубовете и делегатите.

2. Представяне на програмата за протеста.

3. Обсъждане на програмата и действията.

4. Вземане на решения по осъществяване на протеста и защита от провокации.

5. Координиране на действията с други градове на България.

6. Определяне на нова дата за обща среща

7. Закриване на срещата

 

 

 

Предвиждаме на срещата да присъстват около 60 делегати в случаи че всички поканени изпратят представители.

Информация за присъствие, имена на делегатите и координати за връзка с тях изпращайте на адрес:

 

forums@bau.bg

 

 

Разчитаме на вашата подкрепа.

 

 

Организатор:

 

Български автомобилен съюз

Редактирано от tmintov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Работата май ще стане от днес за вчера.

Първо се съберете, помислете и решете, пък после уточнете дата за протест.

Така всичко изглежда несериозно и претупано. На 20 се събираме и на 22-ри протестираме.

Предварително нещата се обричат на провал. Да не говорим, че 22.03.2010 г. е Понеделник и вместо ефек може да се получи дефект, т.е. да получите отрицателните оценки на околните.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ама как бе, земляк, как да се получат отрицателни оценки, това е направо възмутително!!!! Те хората карат все пак коли, дават пари за части, че си ги трошат по пътищата (като всички нас)... И са си го решили проблема - отгоге надолу - ние сме хората, които ще ви представляваме..... И ние сме тези, които ще следят... А вие ще ни подкрепяте, защото ние сме хората, които.....

Нагледах се на подобни организации. Не един от колегите изказа мнение, че се гонят лични (корпоративни) интереси. Лично аз не получих отговор на нееднократното търсене на мои конкретни права, които СБА не отстоява. И докато не ни съберете накуп, а каквото ние ви кажем да предлагате, да инициирате - ходете си на протестите сами. И си се срещайте с Арнолд Шварценегер, ако искате.

Защото мога да си направя организация на желаещите да летат в космоса българи, и пак ще има Б, независимо къде е поставено.

Мога да направя организация и на НЕжелаещите да летят в космоса българи - и пак ще има Б.....

Мисля, че разбирате за какво свтава дума.......

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И понеже съвсем се ядосах на поредният опит за манипулация от страна на кой ли не - аз пък да попитам - кои са учредителите на на САБ? КОй седи зад тази организация? Дайте устав. Дайте УС, КС, колко от автомобилните клубове са членове на САБ? Как са представени? В обществена, или в частна полза е региструрано сдружението?

Появявате се тук, искате от нас нещо, а не се представяте. Мисля, че е малко неприлично. Да не кажа - цинично.....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И понеже съвсем се ядосах на поредният опит за манипулация от страна на кой ли не - аз пък да попитам - кои са учредителите на на САБ? КОй седи зад тази организация? Дайте устав. Дайте УС, КС, колко от автомобилните клубове са членове на САБ? Как са представени? В обществена, или в частна полза е региструрано сдружението?

Появявате се тук, искате от нас нещо, а не се представяте. Мисля, че е малко неприлично. Да не кажа - цинично.....

 

rosko, не се заблуждавай ние не сме СБА....бъркаш ни с една умряла структура просъществувала 53 години и в момента седи на разпродажба.

На въпросите има отговори в сайта, стига да си направиш труд да отвориш и да прочетеш внимателно.

След като прочетеш информацията можеш да ни посетиш на място. Да говориш с когото поискаш , да задаваш въпроси....

Стига си живял в криминален роман, стига си търсил интриги, стига си се чувствал използван..... ти си гражданин като всички нас .....

другия вариант е да си провокатор, пишеш и плюеш безогледно за да създаваш отрицателна нагласа в тези които четат.....

 

Не се ядосвай, не се нерви....прочети нещата, помисли....

Ако зад нас седеше структура с милиони и милиарди ти за какво си ми, щяхме да си купим няколко хиляди да седят на протестите , щяхме да регистрираме паралелни автоклубове и да се представим от тяхно име.... тогава ти щеше да си много прецакан, както и още 4 милиона шофьора в България.

Смятам че обикновенните хора, тези които газим в калта и си трошим колите по дупките сме по важни от всичко останало, ние сме гражданите на тази страна и вместо да завиждаме тайно на гърците колко са решителни, ние седим и плюем форума или телевизора и псуваме тихо вкъщи за да не ни чуят съседите...

 

поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Лошо няма, че някой е набрал смелост да обедини форумите и клубовете, но тия ни взимат за безмозъчни марули. Само разрешението за протест изисква минимум 3 дни, а пък колко хора ще протестират в Понеделник се сещаме всички. Ние сме без работа и стоим в форумите, защото нямаме работа.

С протеста дупките няма да се запълнят и без това ги запълват вече.

Ако искаме някой да ни види и обърне внимание го направете масово мероприятие в Събота или Неделя, за да може повече хора да присъстват, а не в Понеделник, когато ще направим само задръствания и да пречим на хората които отиват на работа или си вършат работата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

А някакво разяснение по ТУК зададените въпроси?

 

Всяко нещо има начало, всяко нещо има развитие.... Варна беше първа, тя ни изпревари защото повече не може да търпи, събраха се повече от 1000 коли

Кукерите бяха зрелище, магия за прогонване на злите духове ..... сигурен съм че си схванал идеята.

22.03 е първия пролетен ден, темата се развива....

След месец два може да почнем и блокади по пътищата....

Излъжат ли пак , ще затворим държавата по примера на другите европейски държави, иначе няма да има оправия.

 

поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

аз пък да попитам - кои са учредителите на на САБ? КОй седи зад тази организация? Дайте устав. Дайте УС, КС, колко от автомобилните клубове са членове на САБ? Как са представени? В обществена, или в частна полза е региструрано сдружението?

Идеята на "организацията" е реклама на адвокатски услуги. Взимат ти някаква годишна такса и евентуално се борят пред кат да ти върнат някакви пари от фишове и актове. Медийните изяви и протестите са за да предизвикат внимание. Вече имаше тема, кои са и защо са. Ако си голям нарушител предполагам, че ще си избиеш членския внос.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги-уклончиви отговори! :icon_blush: Нормално...

 

Вал,колегата няма навика да отговаря на "неудобни"въпроси.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мале, само оставете Борис отворен да мога да отида на работа :), че то е ясно че с дупките оправия няма, ами поне да изкарам пари да си оправям колата :). Аз някъде написах и сега пак, дупките се отвориха зимата, то още не е дошло времето за запълването им, доста по-добре беше да се изчакат 2-3 месеца, да се види какво ще направят и тогава протест. Аз напоследък виждам неща, които НИКОГА /може би защото съм само на 23г/ не съм виждал. Всички големи обекти си имат човек, който мие гумите на камионите преди да излезнат по пътищата. Алеи и спирки се чистят от сняг. 2 часа след като спре снега, булевардите са чисти. Строят се не знам колко спирки на метрото в момента, направиха се игрища, отново се събираме по над 40 човека от квартала в топлите дни на любимото ни игрище и играем футбол от 10годишни до 50годишни. Осветиха се паркове, полицаите станаха навсякъде, глобите зачестиха, СРЕДНАТА скорост на населението масово намаля, факт е че последните пъти по магистралата на дали ме е изправила някой. Слагат се камери, взимат се книжки... аз бих дал шанс, да видим какво ще оправят и тогава протестите. Сега слушах, че почваме да ремонтираме само нощно време големите булеварди, още една стъпка напред. Това разбира се е само мое мнение и не ангажирам никого с това, но аз на протест не бих дошъл, защото НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ДОВОЛНИ, никога... защото ми писна да слушам хората да мрънкат в снега, че не били изчистени улиците, да така беше първите два пъти след това всичко беше на повече от високо ниво, никой не може да разбере, че докато снега не спре няма как да се кара на асфалт, само знаем да мрънкаме. Лекарите и те не спират да мрънкат, да половината имат право, тези които не са ДОКТОРИ, защото който не му се е наложило да им ползва услугите, той не знае за какво става въпрос и как трябва да се дават ХИЛЯДИ левове, за да се погрижат за теб и 2000лв да им направят заплатите пак ще е така! Това е БЪЛГАРСКИЯ МАНТАЛИТЕТ!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз, уважаеми колега, съм си написал тук и името, и телефона. И както повечето от колегите - не съм анонимен. И клубът не е анонимен. Знае се кой кой е.

Също така, уважаеми колега, за всичките ми 38 години живот, съм се научил да се пазя от такива като вас. И съм го написал и в предните си постове, ще го напиша и тук, за да е ясно. Идеята за протест е чудесна, но е користна. И дори не си криете користните намерения, както и в предишни ваши "изяви". Не веднъж съм писал, че за да сте фактор - трябва да съумеете да обедините автомобилистите. Автомобилните клубове, и пр. Дали успявате? Едва ли. А по този начин - няма и да успеете - като "спускате" отгоре решения, искания и пр. И ако живеем в криминален роман - то е заради такива като вас. Ако искате да сте фактор - а то вие много държите на това - ще тръгнете по обратния ред. Ще съберете първо автомобилните клубове, ще обсъдите с тях проблемите, ще вземете заедно с тях решение какви мерки да се предприемат, какви протести, кога, къде, също така ще предложите на всеки клуб да има представител във вашето управително тяло, а тогава ще имате право да се появявате на наша територия. Защото - тук сте ни на гости, а като сте ни на гости - поне не ни казвайте как да си подреждаме къщата, какви лампи да си слагаме, от какви мебели имаме нужда.....

Вие се държите като едновремешната партия-майка, слънцето и въздуха за всяко живо същество. Вие решавате, а ние сме едва ли не длъжни да подкрепим. Изключтиелно драматично. И хич не се опитвайте да ме учите на гражданско общество и гражданска позиция, ако обичате, тези неща си ги имам от комунистическо време, и си ги отстоявам. Каквото правя и в момента.

И тъй като сте особено загрижен за състоянието на ходовата част на моята кола - в знак на благодарност съм готов да се пожертвам и да участвам в управлението на БАС, ще се свържем и с другите клубове да излъчат по един представител, за да е демократично.

Ей така ще има гражданско общество. Когато нещата идват "отдолу", а не се спускат от някой си. Пък да се казва както си ще.

Когато сте готови да станете фактор - тогава се обадете. Още не не сте.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...