Премини към съдържание

Нови тениски на фен клуба


todor

Препоръчано мнение

лично мойто мнение е да се направят като предишните - сивите с червено лого отпред в дясно. Имам и други предложения стига да се приемат. Според мен ще е хубаво да са бели /щом ще са с къси ръкави/ или леко кремави /слонова кост/ и с червената емблема на :mitsu-smiley: отпред вдясно и знака на клуба ни и то да бъде семпла, а не претрупана. Другия вариант е да е направена по същия начин, но в червен цвят с бяло лого. Мисля го така, защото все пак знака на :mitsu-smiley: е възприет да бъде в червено /леко керамидено/ и така ще спазим традицията.

Но мисля, че вече трябва да решаваме по-бързо и да уточним цената и бройката за производство, защото наближава време за среща на клуба :drinks: :drinks: :drinks:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 167
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Най-активни потребители в тази тема

Публикувани изображения

:D Като чета и виждам, че има страшно много "разноцветни" мнения, сега, за да поръчаме на някоя фирма тениски освен всички наши изисквания и те ще поставят техни условия и едно от тях ще е минмален брой тениски!Това означава, че ние трябва да знаем колко е минималното количество което трябва да се поръча от един цвят и модел за да знаем бройката която ще ни остане, след като всеки си вземе тениска!

 

Може да се направят и 16 вида тениски за всеки вкус, но ще превърнем апартамента на този, който се занимава с уреждането на изработката в склад! Също така ние сме клуб и нямаме такива оборотни пари, за да платим всичката тази конфекция! За това аз предлагам първо да разберем каква е мин. бройка, която може да се поръча от цвят, като ще се каже, че искаме и други цветове и евентуално модели, но всяко кривване от праволинейността е скъпо, т.е. ще се плаща за всяко изменение на проекта... а тези пари кой ще ги плаща? И все пак се стремим към нещо готино, популяризиращо сайта ни, обединяващо ни и не на последно място поносимо като цена!

 

Ако сте съгласни с мен, нека да видим първо todor какво ще каже за условията на фирмите и после ще се спрем на цвета и модела, който вече предложихме.Ако няма възможност да се направят няколко вида тениски, а само един ще предложим няколко модела нагледно и ще се пусне анкета и хората ще изберът, коя да е тениската, защото не на всеки ще ми допадне черен, червен или сив цвят!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Най-добрата оферта която намерих беше 4.90 лв цената на тениска + около 2.50-3.50 за надписите,но минималното количество беше 50 бройки. В момента съм говорил с още един човек и чакам оферта и от там като ми бяха обещали и да направят един или два проекта и да ги постнат тук да ги видите как ще изглеждат. Не знам защо се бави ,но това беше преди 2 дни.

Мислехме единия проект да бъде с гръб като стикерите и може да е без логото, но мисля че това го има изработено и ще спестим от цената на проекта и много време.Картите,стикерите и защо не и тениските да са в същия стил и да си остане нещо като запазена марка на клуба.Но кажете вие дали ви допада и как ви се струва.

http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=597&hl - Тук може да ги видят тези които не са виждали стикерите. Долния мисля че върши работа за ръкава. С трансферен печат ще стане едно към едно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

За различните вкусове има избор:

 

 

http://www.comicbookclothing.com/images/eclipse_ss_sand.jpg

 

http://www.comicbookclothing.com/images/evo_mitsubishi_ss_blk.jpg

 

http://www.comicbookclothing.com/images/tuner_tech_ss_silv.jpg

 

http://www.comicbookclothing.com/images/mit_tech_ss_nvy.jpg

 

Това е за хората, които предпочитат повече рисуваните варианти с големи коли и емблеми.

Аз мисля, че може да се направят с новият Concept X и ще изглеждат доста добре.

 

За тези, които предпочитат по-семплите варианти имаме готов проект - това са старите тениски, които мога да ви кажа, че доста хора ги харесват. Даже лятото са ме спирали непознати да ме питат за тениската и клуба. Ходили сме с тях и на Божурище и питайте колегите и по-специално DJ Tymbi как ни гледаха, като полезни изкопаеми :shock: :D

 

http://car4fun.velocall.com/image/pd1097411796_0.jpg

 

Ето например може да се използва лицето на тази тениска, като в овала може да се сложи адреса на клуба.

На гърбът може вместо буквите да се сложи рисувана кола, без да се натрапва :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аа, на Божурище ли??? :D Да,да..........спомням си аз ,спомням си........... :D

Гледаха ни като паднали от Марс :icon_thumbup: :first:

С тениските и шапотата бяхме уникални..... :first:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Много ми хареса последният вариант :good: ! Освен в овала да се сложи адреса на клуба, трябва и надписа в лентата да се смени. И варианта с Ево-то е хубав! :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Умишлено не взех отношение по дебата за тениските, защото смятам, че дизайнът не е най-силната ми страна :( .

 

Но като доайен :D (макар и вече бивш :D :D ) трабва да кажа, че по-семплите и по-изчистени варианти ми допадат повече. В тази връзка старите тениски много си ми харесват. Но вкусове всякакви, така че предлагам следния план на действие:

 

1. Да направим няколко макета, като да има 1-2 по-шарени и набиващи се на очи варианти и 1-2 по-семпли варианта. Предлагам старата тениска да остане като вариант.

2. Да пуснем една анкета и всеки да си каже мнението.

3. Да изберем един семпъл и един по-разкрепостен вариант.

4. Всеки да си даде заявката и да спесифицираме количества&размер както и цена за всеки вариант.

5. Да се съберат авансово парите от всеки желаещ (средствата могат да се дават на ръка, банков превод, или пощенски запис).

6. Да се поръчат тениските.

 

Извинявам се, че пиша по точки, но темата взе да се разводнява, а аз като жертва на системния подход :icon_angel: се стремя да го предотвратя.

 

Предлагам тениските да не са само за членовете на клуба, а и за регистрираните потребители, които желаят да си закупят. Доколкото си спомням сме над 600 души общо. Така тиража ще се увеличи, цената ще падне евентуално, а и не на последно място ще имаме повече ходещи реклами :D :D

 

P.S. На вниманието на децата, които четат и пишат тук: Доайен не е мръсна дума :D , означава просто, че съм най-дърт :icon_blush: .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

В такъв случай започваме да действаме конкретно. Ще се свържа с Тошко и ще отидеме до рекламната агенция. Ще бъдат изработени мостри, който ще бъдат представени във форума за разискване от хората и така ще стигнем до краен вариант :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че идеята с варианти, подложени на гласуване е най-добра!

 

.. или наистина да се направят в стила на останалите ви клубни материали, защото ако някой толкова иска нещо различно, винаги може да си поръча единична бройка B) По-важното е да има клубни тениски!

 

Надявам се да намерите и достатъчно малки размери тениски за нас, дамите :icon_angel:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

tmintov е абсолютно прав - нека, който иска да си купи шарена да си вземе такава, който иска по-семпла /като мен/ да си купи същата, но пък и bone също има добро мнение - трябва да имаме клубни тениски, т.е. би трябвало да са еднакви. Нека Светльо /Биг Боса/ да каже тежката дума - това може би е реално решение и никой да не се сърди. Може и да греша, но.... :icon_hmm: , крайно време е да решаваме иначе много се разводнява темата :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Една прилична тениска е в порядъка от 4 лв. нагоре. Има по Илиянци за около 2.50 най евтино, но материята е по лоша. Бието е слабо, разнищват се и се сучат :icon_hmm: .

 

Що се отнася до вариантите за печат: 1. Сито- доста издръжливо на пране

2. Трансфер- технологията е като при ситото, само че е по удобно при повече цветове и се прави на преса за да мойе да залепне надписа

3. Флекс или флог- фолио, което се реже на плотер и после чреа преса се лепи на тениската /не е удачно за малки буквета/

4. Трансфер /напечатан на принтер на трансферна хартия/- пада или се напуква след пране

5. Бродерия - в българия няма кой да го направи красиво, особено за такива малки детайли

6. Значка пришита-скъпичко е.

 

От всичко до тук следва че е най добре да ги направим на сито или трансфер, в зависимост от броя на цветовете

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм твърдо за която и да е от "шарените". Ако искам изчистена тениска ще си купя чисто бяла. Тва с миниатюрното лого и сайт който ще трябва да се къориш за да видиш кво пише не ми е по душата. Но като гледам всичките вече сте минали тая възраст да се радвате на нещо отличително и явно ще трябва да се примиря на семплото... надали има смисъл от гласуване .. видя се че доайените ще преобладават. :icon_bye:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично, ми харесват и двата варианта ( "шарената" с черното ЕВО МНОГО ме радва, но аз все пак съм на 16 ). Иначе и изчистените тениски са супер, тези старите са си направо "елегантни", но може би за разлика от тях, трябва да се вкара малко живот в новите :D ! :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм твърдо за която и да е от "шарените". Ако искам изчистена тениска ще си купя чисто бяла. Тва с миниатюрното лого и сайт който ще трябва да се къориш за да видиш кво пише не ми е по душата. :icon_bye:

:mitsu-smiley: Не си прав Стефчо. Никой не е казал, че логото и сайта ще са миниатюрни. Нормални ще са си, а не такива, които да се виждат от самолет. И е важно мнозинството, а не това дали някой е доайен или непълнолетен :) . :mitsu-smiley:
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мда напълно си прав. В крайна сметка важна е идеята и крайния резултат. Квото и да решите в крайна сметка накрая ще съм в групичката с ухилените митсу фенове :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Относно тениските съвсем скоро ще има два проекта, който ще бъдат представени на всички. Разбира се, ще има и вариант за по-младите фенове с по-големи емблеми и култовия модел Mitsubishi Concept X

 

http://img257.imageshack.us/img257/9567/x7tp.jpg

 

Ще преценим как ще изглеждат аранжирани с тази кола на гърба на тениската. Проектите ще бъдат представени и коментирани от хората пищещи тук, независимо дали са членове или не под каквато искате форма - дали с анкети , дали само с коментари :)

Трябва да задоволим вкуса и на по-малди и на по-стари. Така мисля аз.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

........ ще има и вариант за по-младите фенове с по-големи емблеми и култовия модел Mitsubishi Concept X

 

http://img257.imageshack.us/img257/9567/x7tp.jpg

 

 

Аааа, не си прав..............мен като млад ли ме взимаш.......... :lol: :hysterical:

И аз искам такава ......... :icon_thumbup: С това :mitsu-smiley: как няма да искам :first: е...... :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Ще има и за теб естествено :)

Трябва само добре да композираме колата и да я изрежем в комбинация с надписите. Още незнам как точно ще стане, но имам някъква идея. Трябва да се пробва. Зависи и от фирмата, която ще ги прави и от възможностите и :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

post-608-1142638060_thumb.jpg Ето малко от емблемките, количката може да е какафто цвиат си пожелаем, както и надписите!

 

А този Концепт не е никак лош, ще се пробвам да го векторизирам, но моля да ми го пратиш на e-mail-а!

 

А може и емблемата да я изкараме жан от колата, жапреки че така стои по-добре

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

почти е готова векторизирана, но утре имам изпит и съм уморен, утре следобед ще я довърша и ще я пусна да я видите

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Задействали сме проектите за тениските. Ходихме с Тошко и Теди в неделя на преговори с една фирма, която работи в тази област.

Тъй като подготовката е сложен процес се спряхме на два варианта. Единия е с Mitsubishi Concept X, както ви казах по-горе. В процеса на търсене се предложи още една - новият Mitsubishi Eclipse Spyder.

 

http://img131.imageshack.us/img131/8426/20060210174416cef896yb.jpg

 

За да се получи образа, който виждате на снимката се прерисува от художник и след това се обработват щрихите и светлосенките на компютър. Такава е технологията за да се използва ситопечат на тениска. На този етап това мога да ви кажа. После ще се изработят мостри и ще ги пуснеме във форума за дискусия и ако ни харесват и одобриме дизайна ще преминеме към поръчката. Другото е, че можеме произволно да си избираме три цвята на тениските, като те ще са с еднаква цена - черно, светлосиво, бяло. Това е когато колата е червена.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Задействали сме проектите за тениските. Ходихме с Тошко и Теди в неделя на преговори с една фирма, която работи в тази област.

Тъй като подготовката е сложен процес се спряхме на два варианта. Единия е с Mitsubishi Concept X, както ви казах по-горе. В процеса на търсене се предложи още една - новият Mitsubishi Eclipse Spyder.

 

http://img131.imageshack.us/img131/8426/20060210174416cef896yb.jpg

 

За да се получи образа, който виждате на снимката се прерисува от художник и след това се обработват щрихите и светлосенките на компютър. Такава е технологията за да се използва ситопечат на тениска. На този етап това мога да ви кажа. После ще се изработят мостри и ще ги пуснеме във форума за дискусия и ако ни харесват и одобриме дизайна ще преминеме към поръчката. Другото е, че можеме произволно да си избираме три цвята, като те ще са с еднаква цена - черно, светлосиво, бяло. Това е когато колата е червена.

СУПЕР Е....... :icon_doh: :icon_thumbup: :first: Невероятна е ................ :first:

За мен искам 100 бройки :hysterical:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...