Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Здравейте на всички!!!

 

Значи аз съм нов и се извинявам ако съм пуснал темата не където трябва . Разгледах форума, но не успях да намера нищо за бусовете Л300 ? Аз ли не мога да търся или ...... :icon_blush:

Или направо да си пиша въпроса тук? :icon_bye:

 

Темата беше пусната не от мен, а от Peitch, но поради объркване при преместването на темата тук, се получи че аз съм я пуснал , за което се извинявам на колегите и специално на Peitch :icon_blush: :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

(Off: DJ Tymbi бил нов в този форум :hysterical: )

 

За L300 наистина не е обсъждано. Имаме член на клуба който има такъв за служебни цели - stav

Той е от Пловдив, на срещата там сподели че е много доволен от капацитета и проходимостта на колата.

От време навреме посещава форума, пиши му ако искаш лично съобщение. Ако е необходимо мисля че бих могъл да те свържа с него.

 

Малко стара /83 г./, но интересна рекламна брошура за Pajero и L300

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не се притеснявайте изобщо, нали сме пичове ще се разберем :drinks: :)

 

Значи проблема ми е следния . Имаме L300 , 91 год ,2.0 - случи се следното след основен ремонт и дадени сумати пари от баща ми , точно 1 месец след основния ремонт се запали пред нас :( , добре че гасихме пожара с легени и с какво ли не докато дойде пожарната , изгоряха само всичко около двигателя пластмаси и т.н (извинявайте ама нищо не разбирам на 19 години съм ,а съм жив т***к :help: ) Всичко стана заради ****** майстори който се учеха в/у нашата кола и резултат е на лице! Баща ми направо се поболя , казах му защо не ги съдиш и т.н - а той вика писнало ми е вече :icon_censored: :icon_crying:

Та въпросът ми е дали може да се оправи . Табло , седалки нищо им няма , може утре да го снимам да ви покажа в какво състояние е. и дали според вас има смисъл да се прави или да се маха и горе долу кви пари да му се иска :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Лоша работа,ел. инсталацията на каквато и да е кола е страшно много пари.А още по лошото е че за такъв ремонт трябва и много голям специалист ,защото има вероятност пак да стане факла.Работата е пипкава и отнема доста време,и много малко хора се наемат да правят такива ремонти....ако намериш.

На мен от един тъп CD player където го слага уж телевизионен "техник",които повече се занимава да слага музики по коли ,също щеще да ми се запали Галанта. :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:

Къде му правиха ремонт на вашето L300?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от пловдив , незнам точно сервиза ,но ще го науча ако ви итересува.

Колата е държаха повече от месец , части нямало , от Гърция ги поръчали .Баща ми ходи да се разправя 4234234 пъти , разглобиха го те и после се чудат как да го сглобат?!

-Абе момчета нали бяхте работили в/у такава кола?!

-Ами не точно, :icon_censored: , работили сме в/у мазда ама не беше същото .

:icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:

Та сглобиха е те на 2-3 и айде...

Много ме е жал за количката , бяхме е взели 94 , 3 годишна . В България беше само тя в Пловдив и 2 в София от които едното 4х4. Като цяло вършеше перфектна работа , кат се накичорихме по 12 души и къде ли не ходехме ... обикаляхме България :icon_crying: А сега като е гледам пред нас да събира боклуци - сърцето ми се къса , а нз и кви пари да и търсим ? дали ще можете да хелпнете малко ? Аз утре ще я снимам и ще ви е покажа в какво състояние е .

Идваха 2 -3 да е купуват ама п***е си правят ташак , на белканто да е дадем повече пари ще вземем.

:icon_doh:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Кой мотор е? Бензин или дизел............ :)

С какви колектори е?? Пластмасови или алуминиеви??? :)

коя година е буса..........

Ако е горял отпред в двиг. отсек , то ще трябва да се смени контура на ел. инсталацията целия, пластмасите които са изгояли, нищо чудно да се е повредил някой/някои дадчици и т.н. зависи как е горяло и каде......може да се оправи , но ще е дълга процедурата ....... :icon_blush:

По време на пожара, ако колата е била на контакт, то има голяма вероятност да е изгоряло ЕКУ-то ако ти е бензин мотора............тъй като при горенето на ел. инсталацията снопа кабели им се нарушава изолацията и дават накъсо помежду им, ако от там минават и кабелите за сигналите на ЕКУ-то и са прегоряли, със сигурност ще има поражение по ЕКУ-то..... :mad:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

След като хвърлих едно око в каталога аз мога да помогна само с ламарини,фарове,стопове,радиатор и разни пластмаси под колата :(

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ясно , нищо няма да стане :icon_crying: (ще стане ама много играчка и според мен не си заслужава) :(

Не е още ясно, снимка искам и ще ти кажа дали ще стане или не....... :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ей не така бре човече,непоправими неща няма.Аз като имах сервиза направих ел.инсталациа на цяло коръбче.

На един ел.техник да му я дадеш да ти я направи и да му кажеш че не бързаш за един месец ще я направи. :) :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Другия вариант е да намера някакво блъснато и някой майстор който му се занимава :D

 

ПП сорка ама днес не можаш да го снимам. Утре ще се постарая :icon_n_evil2:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не си струва да се купува друго(ударено) и да се прави.Ще глътне твърде много пари и усилия.Ако може баща ти да ги осъди,или поне да ги накара да дадат някои лев и другото на морга,или те да си ги вземат да го оправят???Не знам???Погледни в мобиле.бг да видиш колко струват и сам прецени дали си заслужава.Лоша работа,тия къде са го правили направо да им счупи ръцете човек,че повече кола като не разбират да не пипат! :icon_censored:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:icon_bye: КО стана ? БЕз думи ли останахте ?! :icon_hmm:

Ми май да................ :icon_blush: Не си струва да се прави, по мое виждане ще глътне поне 1500 лв. ( ако не и 2000лв.) и пак ще си остане същата, освен това е горяла и ламарините са горяли, което е лошо , защото много трудно ще ги спасиш от ръждата после....... :mad:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...