Премини към съдържание

Въпросче


Препоръчано мнение

Здравейте, имам следното питане... каква е разликата межу новата и старата конзола на Лансер 2008? И в кои нива на оборудване я слагат- само на INTENSE ли я ръгат или и на INVITE? Също така, искам да знам, това радио /CD дето го ръгат на INVITE го пишат Mр3 съвместим, но какво значи това, дали плейва директно Мp3 или има вход за него? Същото питам и за INTENSE и варианта с Rockford Fosgate - Мр3 ли плейва или има само вход?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега!

Новата конзола се слага само в нивата INTENSE и INSTYLE. Ето и разликата между старата и новата:

 

СТАРА : http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...08_photo_24.jpg

http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...08_photo_1e.jpg

 

НОВА: http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...09_photo_1e.jpg

http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...09_photo_1c.jpg

 

Относно МP3-ката... и двете плейват директно!

 

Дано да съм ти бил полезен. :icon_thumbup:

 

Поздрави!!! :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Последният е прав! :icon_thumbup:

Редактирано от Vasil Sivkov-Noby
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ivospasov>> Благодаря за отговора! Аз като гледам тези снимки общо взето те са еднакви конзолите само, лайсните които са ползвани, при старата са сиви, може би алуминиеви, а при новата са апликация на карбон..

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Относно въпроса ти за конзолата, искам да ти кажа, че според мен има малко недоразумение. Доколкото видях, новата конзола май я слагат само на SportBack-а. Не съм много сигурен, но онзи ден бях в БалканСтар и се загледах по Лансъра и там беше със старата конзола. Докато SportBack-a беше с новата конзола.

Надявам се, да не съм те подвел.

Редактирано от valboss
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Относно въпроса ти за конзолата, искам да ти кажа че според мен има малко недоразумение. Доколкото видях, новата конзола май я слагат само на SportBack-а. Не зъм много сигурен, но онзи ден бях в БалканСтар и се загледах по Лансъра и там беше със старата конзола. Докато SportBack-a беше с новата конзола.

Надявам се да не съм те подвел.

 

Не я слагат само на Sportback, слага се на колите доставка след октомври месец миналата година... Останал си с такова убеждение, защото до колкото знам всички спорбеци са доставка след октомври, а седани все още има непродадени и от старите доставки...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

theforce>> Ами все едно, ще се разбере рано или късно, но просто ме интересуваше дали няма някакви вътрешни промени, екстри, не просто по външен вид. Просто, яко някой ходи към БС, може да пита например.

 

Иначе: За автомобили на склад MY08, (1.8 Intense, 2.0 Intense, 2.0 Instyle), които не са оборудвани с парктроник, нова централна конзола, и аудио-видео вход следва от цената да бъдат приспаднати 660лв с ДДС. Изглежда това значи че тя не се слага в INVITE.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами не се слага на Инвайт. Но ако си взимаш по-високо ниво е хубаво да им напомниш да смъкнат пари от цената и то минимум 1000-1200лв. Колите след края на септември 2008г са с по-добра шумоизолация, фабричен парк троник, нова средна конзола, която включва и капаче на местата за чашки до ръчната и stereo AUX е изведен на по лесно място (над запалката). Всичко това го получаваш само ако колата е Интенз или Инстайл ниво.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Invite, който е производство след Септември 2008, също предлага AUX вход, намира се в нишата под управлението на климатроника, под правоъгълно черно капаче. Обновената централна конзола и четириточковият парктроник се поставят на Intense и Instyle независимо дали е Спортбек или Спортседан. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...