Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Infinity

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Infinity е написал

  1. Никой нищо ли не знае относно този модел? Някой? :icon_confused:
  2. Здравейте на всички, Интересува ме скъпа ли е поддръжката на модела, съответно как вървят частите като цени и общо взето здрава ли е от към мотор, ходова част? Също така намират ли се лесно части за този модел в БГ или всичко от чужбината трябва да се търси. Съединителя двоен ли е и какви пари струва? Ако човек иска да си я купи втора ръка, какво да гледа и изобщо какво да очаква?
  3. Infinity

    Въпросче

    theforce>> Ами все едно, ще се разбере рано или късно, но просто ме интересуваше дали няма някакви вътрешни промени, екстри, не просто по външен вид. Просто, яко някой ходи към БС, може да пита например. Иначе: За автомобили на склад MY08, (1.8 Intense, 2.0 Intense, 2.0 Instyle), които не са оборудвани с парктроник, нова централна конзола, и аудио-видео вход следва от цената да бъдат приспаднати 660лв с ДДС. Изглежда това значи че тя не се слага в INVITE.
  4. borisli>> Относно въпроса ти, старата ти кола ще я купят наистина за 6000 лв няма уловка- и аз питах за това просто от интерес, не че имам стара кола. Допълнително може да ти дадът и още 1000 лв, отстъпка. Ако вземеш ЕВО-то отстъпката ще е 10000 лв. Изобщо не се занимавай да взимаш Тойота- в този клас Лансера мачка като екстри и цена, няма по-добро от него за момента. Да не говорим че и от към сигурност мачка останалите. Верно, че 1.5 двигателя е малко слабичък, но ако търсиш икономия той е решението, за съжаление, с този двигател се предлага само до ниво INVITE, тоест няма да имаш някои благинки, като автоматични фарове и чистачки, както и готината аудио система с усилвател, нито пък парктроника. Според мене ако Митсубиши предлагаха още мотори за Лансер, щяха да мачкат още повече. Аз смятам да изчакам да видя какво ще стане през новата година, че се дочуват разни работи, че кризата нямало да мине толкова бързо и ако това е верно не ми се мисли какво ще е положението след новата година.. те сега пуснаха тея намаления, а продажбите са почти равни на 0, ами през новата година да видим какво ще измислят. Проблема обаче не е само това да я вземеш колата на лизинг (който не е от с много ниска лихва- 8.5%), ами последващите разходи никак не са ниски. ТО = 320 лв., и то се прави всяка година независимо дали я караш или не, 800 Eвро каско за първата година, данъци, Гражданска... :wacko:
  5. Infinity

    Въпросче

    ivospasov>> Благодаря за отговора! Аз като гледам тези снимки общо взето те са еднакви конзолите само, лайсните които са ползвани, при старата са сиви, може би алуминиеви, а при новата са апликация на карбон..
  6. Infinity

    Въпросче

    Здравейте, имам следното питане... каква е разликата межу новата и старата конзола на Лансер 2008? И в кои нива на оборудване я слагат- само на INTENSE ли я ръгат или и на INVITE? Също така, искам да знам, това радио /CD дето го ръгат на INVITE го пишат Mр3 съвместим, но какво значи това, дали плейва директно Мp3 или има вход за него? Същото питам и за INTENSE и варианта с Rockford Fosgate - Мр3 ли плейва или има само вход?
  7. Infinity

    Обслужване на ЕВО 7

    Бе то сигурно само гумите ще ги докара до към 3000 лв, а те честичко ще трябва да се сменят на такава кола :wacko: то на Лансера 18 цоловите вървят по 200-300 едната, ами на това ЕВО което си е баш спортен автомобил не може да сложиш някакви галоши например. То накладките са капка в морето...
  8. kr0tal>> Много си прав и за съжаление човек ако почне да мисли повече по този въпрос ще стигне неизбежно до извода, че един средно статистически човечец в БГ не е оферта да си купи нова кола... Като се почне от неизгодните лизинги, мине се през високите застраховки, високи данъци, техническо обслужване и накрая излиза, че трябва да има всеки месец чанта пълна с пари, а иначе има само разходи и ниска заплата. За съжаление удоволствието да караш нова кола в БГ си е доста солено и в много случаи непосилно удоволствие . :icon_n_giljotiini: :nono:
  9. Според мене преди да ходиш да предяваваш някакви искове и претенции, пробвай първо с едно добро ръчно измиване на колата и последващо пастиране и полиране. Може да им кажеш примерно да ти полират определине места, примерно преден и заден капак, калници и тн ... верно не евтино полирането, но след това може да се добие по добра представа за състоянето на лака. Лошото е че обикновенно истинкото качество на едно лаково покритие си проличава след няколко процедури не след една. Иначе според мен ако отидеш на на някой бояджимя той просто може да те излъже. Просто пробвай с измиване и полиране на ръка...
  10. Infinity

    Здравейте на всички!

    Ми капарото бе загубено, което ние си го знаехме така или иначе че може да се случи, но въпреки, че днеска по рано сутринта бях пратил майка ми да отиде че имах работа и да пита дали могат да го върнат капарото и да направят някакво изключение, там и дали обясненето че би могло, но трябвало аз да отида и да подпиша някакви документи и да се пусне молба, по късно аз отидох лично и ми казаха че немогат да го върнат и политиката им била такава. Само се разкарах и си загубих времето и тяхното. Дилъра ми каза, че ако другата година съм решил да купя кола от тях щели да ми ги приспадната тези пари, което честно казано не ми се вярва, едва ли някой ще ме помни до другата година и тн :rolleyes: Причините са семейни и не е мястото тук за обяснения.
  11. Infinity

    Здравейте на всички!

    За съжаление няма да стана притежател на Лансер тая година, въпреки че ми одобриха лизинга, аз се отказах от него. Просто се случиха някои неща които не можех и да предвидя. Другата година живот и здраве ще си я взема кеш или пък на лизинг с по-висока първоначална вноска. Така че синия Лансер е свободен за закупуване... налазвайте който може.
  12. Infinity

    Здравейте на всички!

    krOtal> Мерси за съвета, ще го имам в предвид и това! То да дойде това време... :rolleyes:
  13. Infinity

    Здравейте на всички!

    Г-н Варбанов благодаря за съвета. Ще проверя какво е положението с другите компании. Просто Търговеца ми каза че Балканстар имали дялово участие към Алианц и цените за тях били други. Също така останах и неприятно изненадан, че колата идва без аларма и още по изненадан че Алинац не изисквали такава?! Обяснението беше че понеже колата била с микрочип, за това при Алинац можела да се застрахова без аларма. Ако пък съм искал аларма трябва да си доплатя от 300 и нещо лева нагоре както и да е аларма ще сложа явно по късно.. PS: това с резерния ключ е доста интересно, но и гадно. Мисля си дали не го държат при тях от поради други съображения като например, ако човек не си плаща лизинга да могат по лесно да дигнат колата?
  14. Infinity

    Здравейте на всички!

    Надявам се да мине всичко успешно, търговеца ми каза че до два дена ще се разбере дали съм одобрен, но понеже я капарирах в Петък значи евентуално най-късно във Вторник ще знам. Живот и здраве пък ще карам нова кола :wub:
  15. Здравейте, на всички които са в семейството на Мицубиши и по точно на тези които карат Лансер. Аз от скоро съм фен на марката, а също така от скоро се регистрирах в този форум и се надявам да намеря нови съмишленици тука с които да обсъждаме интересни теми. Надявам се съвсем скоро да се присъединя към семейството на :mitsu-smiley: с чисто нов Lancer 1.8 Sportback Intense СИН на цвят. От много време събирах и кътах пари, за да си купя точно този модел и точно син, и съдбата ми се усмихна най-неочаквано! Днеска разглеждайки сайта на :mitsu-smiley: видях, че дават 10% намаление на Lancer което честно казано ме изненада много приятно- не го очаквах честно казано. Цената на колата придоби друг вид измерение и вече не ми се виждаше далечна и недостижима въпреки че не ми достигаше известна сума в първия момент ме хвана малко яд. Въпросът бе че срокът на офертата е 21 юни (точно тогава ми е рождения ден) и като дни е кратък срок но след като завъртях няколко телефона, недостатъчната сума бе покрита (като аз си бях решил че ще платя 50 % от цената на колата при лизинг 5 години). Само че имаше една въпросителна която трябваше да изясня. В оферата не пишеше че колата може да се вземе на лизинг и пишеше че важи само в рамките на Автомобилното изложение.. И отново за късмет аз бях съвсем на близо до експото и влезнах отново с малко късмет, безплатно, въпреки, че то още не бе открито.... просто ядох един обед и понеже сме фирма която има преференции пазачът ме пусна. След обеда разбира се нямаше начин да не обиколя и да разгледам и къде най- първо да отида- разбира се на щанда на :mitsu-smiley: !!! Веднага към мен се приближи едно от хубавите момичета които красяха щанда и ме попита какво искам, а аз направо посочих автомобила и казах че се интересувам от него и дали се дава на лизинг. Тя ми каза че има дилър и ще го извика, човека дойде и набързо ми разказа характеристиките които аз и без това вече знаех. Казах си желанието и оп още една изненада.. Експоната който бе изложен бил с малко по- друга цена от тези които са на склад, тоест малко по-евтин, на всичкото отгоре аз съм първият посетител и ми каза че бих могъл да го капарирам при условие, че колата ще остане до 21 юни, до края на изложението. Капарото беше само 2000 лв които аз имах в банка и така колата е капарирана. Са ми трябва още малко късмет и да бъда одобрен от Aliance и си взимам колата на рожденния ден! :drinks: :drinks: Та така да знаете, че синя Лансер който е изложен там е почти мой и ако някой се качва да го разглежда, нека да се отнася мило с него и за го пази!!! :D ПС: Утре съм на тестдрайв, да потренирам малко че дилъра обясни, че спирачките били направо преоразмерени в излишък (15 " си е доста верно) и спирала като болид. :D Пожелайте ми късмет и скоро ще станем повече хора каращи по-добрата марка коли! :rulez:
  16. Infinity

    Привет, братя по оръжие

    Е, колко ти харчи Лансера, та ти се вижда много. То си трябва разработване на колата, та да влезне в норма. За тракането пробвай с подлагане на тънка гума - от вътрешната на велосипед например, тя е малко по-тънка. Просто трябва да се помисли как да се минимизират тия вибрации.
  17. Infinity

    Акциз?

    Отговор на тоя въпрос едва ли може да се даде в момента. Нека дойде 2010 г.
  18. В повечето случай некопентността на инсталатора на алармата е причината, а не самата аларма. При всички положения обаче е хубаво да им се обадиш и да ги питаш сам за тоя проблем и евентуално да искаш да ти я настроят оправят, за да работи както трябва.
  19. Мда това би било другото решение :rolleyes:
  20. Абе добре муфтят, сигурно още 500 лв и за спойлера под предна престилка... Бе то е ясно ще е INTENSE, но сигурно ще искам да ми сложат 16 джанти. Искам малко по-високи гуми просто. А и несъмнено дори да искам да ми се добавят прагове, фарове, спойлер и парктроник цената ще фръкне до тази на INTENSE и няма да има особен смисъл :rolleyes:
  21. Бе то получаваш доста неща, верно в горното ниво, но честно казано за какво ми е да се пускат чистачките и фаровете автоматик?! Още повече че в някои хора сами си преценяват по-добре дали да ги пускат или не. Особено пък фаровете.. какво става като се зацапа датчика или там каквото е? А за джантите дето са 18 ми то много хубавото понякога не е на хубаво. Вярно отварят колаат, ама пък има и много минуси- нисък борд на гумата, от това следва още по твърдо возене, опасност от чупене на джантата в дупките по пътищата, с пъти са по скъпи гумите от нормалните 16-ки. Единствения голям плюс който поне за мен си заслужава най-много е музикалната уредба в INTENSE ама чак пък толкова та да трябна да дам още 3 хилки отгоре само за да получа и суббуфер и дискчейнджър. То парктроника не се ли предлага и в INVITE ? Нещо много не са много не ги виждам тея неща в листата им ... :icon_hmm: И да мене ме интересуват какви неща могат да се добавят към INVITE така че той да се доближи до INTENSE- това са праговете и предния спойлер под престилката, фаровете за мъгла, ако има там и други работи които липсват от INTENSE също е хубаво да се споменат, защото например парктроника е полезна джаджа например която поне според мене ще върши повече работа глезотията да ми се палят сами фаровете когато системата си реши например Това е просто ме интересуват тези малки неща които би трябвало да ги предлагат от Балканстар, както тези неща ги има в другите доставчици- говоря допълнителното оборудване. Иначе ако те наистина ми поскат 2 бона само за фаровете и тея пластмаси е верно супер смешно и само ще ме накарат да се усмихна и да си излезна или другия вариянт да се замисля за другото ниво което явно им е целта. Честно казано намерих отговори на повечето въпроси в брошурата им която изтеглих от сайта им в PDF формат. И парктроника не се предлага в INVITE и все повече ме карат да се насочя към INTENSE въпреки че има неща които не ми трябват от това ниво на оборудване . Все пак ме интересуват цени на отделните глезотийки ако някой е запознат да сподели колко струват с инсталацията в Балканстар. Това от Ебей не ме интересува- все пак отпада гаранцията при вякакви доработки.
  22. Не говоря за мотора 1.8.. 34 990 лв. за Лансер 1.8 INVITE 5 врати на 38 650 лв. същия само, че ниво INTENSE. Това с ДДСто.
  23. Здравейте, някой да знае дали човек може да си вземе Лансер с ниво на оборудване INVITE и да добави в последствие предните и страничните спойлери, плюс фаровете за мъгла от ниво оборудване INTENSE? От Балкан стар предлагат ли това? Също така колко може да струват тези опции? Благодаря на всички които отговорят Между другото сега забелязах че са добавили в ценовата листа графата "Металик" +648 лв... всичките цветове които предлагат не са ли металик? Общо взето готино го измислят ми се струва.. те всички останали гледат да смъкнат цените, за да реализират продажби, а Балкан стар гледат да муфтят от всякъде където могат. :icon_hmm: Честно казано, ако така продължат и за напред ще откажат доста бъдещи купувачи.
  24. Относно шумовете, вероятно прекалено много се притеснявате за колите си и за това сте толкова среодоточени да слушате относно разни странни звуци... Всяка кола тропа и трака, колкото и да е нова. Но честно казано, не само пътя е виновен относно тракането и тропането. Като гледам на новия Лансер им слагат 18 цола джанти, а гумите са с нисък профил, а такава гума не поема добре неравностите. Като сложим и твърдата настройка на колата, става още по зле, а като добавим и че в София има все още доста павирани улици (няма смисъл да споменавам обаче, че тези които ги поправят са супер некадърни и ги правят на вълнички или пък като римски път - чудесен път за изпитания на офроуд маниаци), комбинацията се завършва напълно и доста скоро ще се убедите, че новата ви кола трака досущ като някоя 20 годишна. Скърцане и тропане на пластмаси по интериора си е в реда на нещата.. вече тропане и чукане на метал по ходова част не е на добре.
  25. Infinity

    Лизинг на Mitsubishi

    kr0tal > Мерси за изчерпателния отговор! MiraBel > Ок, но съм чувал че за Каското могат да го разбият и да го плащаш на части заедно с месечните вноски. Поне така беше преди кризата, защото имам позната която си взе Ауди А3 на лизиг застраховано при Алинац и каското го праща на части! Явно си зависи какъв лизигодател ползваш... ПС: MiraBel > Управление на лизинга и там тая регистрация влизаше в лизинга... поне така съм чувал. :unsure:
×
×
  • Създаване...