Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivospasov

Потребител
  • От него общо

    26
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ivospasov е написал

  1. Всички мнения, които съм чувал са едни и същи- първите 2000- 3000 км по-лекичко! :icon_blush:
  2. И аз да се похваля.. http://h.imagehost.org/t/0425/P8030001.jpg Повече снимки на http://gallery.lancerix.com/main.php?g2_itemId=4050 ! :icon_rock: Поздрави!!! :mitsu-smiley:
  3. ivospasov

    Въпросче

    Не я слагат само на Sportback, слага се на колите доставка след октомври месец миналата година... Останал си с такова убеждение, защото до колкото знам всички спорбеци са доставка след октомври, а седани все още има непродадени и от старите доставки...
  4. ivospasov

    Въпросче

    Грешиш колега! Rockford-a е само при нивата INTENSE и INSTYLE.
  5. ivospasov

    Въпросче

    Здравей колега! Новата конзола се слага само в нивата INTENSE и INSTYLE. Ето и разликата между старата и новата: СТАРА : http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...08_photo_24.jpg http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...08_photo_1e.jpg НОВА: http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...09_photo_1e.jpg http://photo.netcarshow.com/Mitsubishi-Lan...09_photo_1c.jpg Относно МP3-ката... и двете плейват директно! Дано да съм ти бил полезен. :icon_thumbup: Поздрави!!! :mitsu-smiley:
  6. Здравейте на всички! Има едно предаване по "Discovery", казва се "Mith Busters". Та там пробваха всички тези средства анти камери, които се предлагат в тяхната страна (спрейове, фолиа, пластмасови капачки за номера и т.н.) и при нито едно от тях нямаше никакъв ефект! Използваха и обикновени камери, и професионални като тези които стоят по сфетофарите, преминаваха с различна скорост и ефект пак нямаше. Някои само замъгляват номера, но той пак се вижда. Поздрави! :mitsu-smiley:
  7. ivospasov

    Body Kit за новия Лансер

    Мисля, че са ограничени до тази скорост... :icon_blush:
  8. Здравей! Според мен няма как да ти откраднат спойлера понеже е захванат от вътрешната страна на багажника. Няма защо да се притесняваш. ;)
  9. Колага, в Шумен вече има 3 червени звяра- единият е Интенс с номер 8338, заден спойлер и фолио отпред и е на Голям ФЕН (профилът, който ти показа колегата Евгени). Другият Интенс e без никави допълнителни аксесоари с номер 0008 и е на една млада мадама, която няма регистрация при нас. Третият е Инвайт с заден спойлер (немерът не знам) и доколкото знам е на зъболекарката Драгнева (не съм на 100 % сигурен) , която не съм засичал из форума. Поздрави!!! :mitsu-smiley:
  10. Ако е пускано вече, понеже е старичко...съжалявам!!! :icon_blush:
  11. Здравейте колеги, вижте на какво попаднах в youtube.com! :D :D :D :D
  12. ivospasov

    Нов Lancer

    Извинявай, грешката е моя... пак не сам разбрал достатъчно. :icon_blush: :icon_blush:
  13. ivospasov

    Нов Lancer

    Здравей колега! Поздравления за избора :icon_clap: бъди сигурен,че няма да съжеляваш!!! ;) 1. Дизеловият мотор според мен (дори и да е немски) е много добър поради причината,че е изпитан и е подлежал на множество корекции след началото на поизводството му. Лично аз съм разговарял с хора, които карат кола с такъв мотор и всички( без изключения) са страшно доволни(аз карах тестов автомобил дизел и съм също много доволен) ...моторът е много динамичен... малко харчи... има само една забележка- доста е шумен,а и специално при ЛАНСЕР-а шумоизолацията на двигателя не е добра и доста се чува( при бензина не е така). Моят дилър ми каза,че новият японски дизел common-rail излиза 2009 г. 2. В Балкан Стар говорят, че sportback ще има през 2009 година, но в Дарс Ауто ще го има през Ноември тази година с същите двигатели, които са си на концептуалния модел. Цената му в Дарс Ауто е 700 лв по висока от на седана. Ето ти и две снимки на хечбека. http://picasaweb.google.com/lh/searchbrows...r%20sportback#0 http://picasaweb.google.bg/lh/searchbrowse...=N&tab=wq#3 3.Според мен INSTYLE-а си струва, защото екстрите му са доста привлекателни, а относно поддръжката ако има повръщащо бебе... прав си.. няма по лесно от това- забърсваш го с влажна кърпа и си готов. Следващият модел ЛАНСЕР ще е най-рано след 6-7 години... спорт седана е модел тази година ;) Надявам се да ти бях полезен! :icon_thumbup: Поздрави !!! :rulez:
  14. А ето и обикновеният Lancer Sportback. :icon_n_king: http://picasaweb.google.com/lh/searchbrows...r%20sportback#0 http://picasaweb.google.bg/lh/searchbrowse...=N&tab=wq#3 Поздрави!!! :mitsu-smiley:
  15. ivospasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    "Мерси колеги,тея ленсъри ги взимат като топъл хляб Искам на първо време да си затъмня задните стъкла,но с по-светло фолио,след това ще се огледам за едни 17-ки джанти...някой да ме светне за междуболтовото разтояние,5х114 ли е ? След това може да сложа един ксенонец 5000к ...просто толкова идеи ми идват за тази красавица.. Гледам че в ebay.com все още са малко глезотийките за тоя модел,иначе с лека ръка бих поръчал един боди-кит ? Честито и от мен !!! :icon_thumbup: На каква цена е този body kit ? :icon_rock:
  16. Ще го пратиш ли и на мен каталога с аксесоарите и фаила с цените ? e-mail: pun1sh3r@abv.bg
  17. Честито колега!!! :icon_thumbup: Дано по-скоро и аз да се похваля с придобивка. :icon_blush: Поздрави!!! :rulez:
  18. Колеги утре ще ходя при дилъра си да си говорим за кутиите и вечерта ще споделя какво ми е казал :icon_dance:
  19. На мен пък от Митсубиши ми казаха, че няма проблем да се сложи АГУ, но автоматично отпада гаранцията на запалителната система. Поздрави :mitsu-smiley:
  20. Видях наистина много писано по тази тема, но съм нямал възможността да карам Cvt. :icon_hmm:
  21. Здравейте колеги!!! Отново ви пиша но съм изправен пред поредната дилема... каква да е скоростната кутия? :help: :help: :help: До сега никога не съм карал автоматик и се чудя струва ли си... все пак това са 2 000 лв отгоре. :icon_hmm: Поздрави!!! :rulez:
  22. Навсякъде по списания и брошури цветът е червен! :icon_rock: Наистина е прекрасен и вече сам решил че това ще е цветът. :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  23. "Явно, че червения цвят ти харесва повече.Синият също е много хубав.Аз на живо не съм го виждал.Ако имаш търпение изчакай, ако не грабвай синия" Ивайло е прав!!! Червеният цвят наистина много ми хареса, но след като ми казаха че синия идва 2 месеца по-рано се преориетинах към него. Разгледах малко снимки и пурвите ми впечатления бяха, че не е лош, но днес, когато го сравнявах с червения наистина бледнее. Отказах се от синия, а и днес ми се обадиха да кажат, че е капариран вече. Ще почакам малко повече, но си заслужава. :icon_dance: Поздрави! :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...