Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

miroslavkonstantinov

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което miroslavkonstantinov е написал

  1. Снимки и цена на седялката на водача ако е от сивите дамаски.
  2. Моята вече шест години тресе лекичко.
  3. Над педала на съединителя вадиш малката жабка и ще ги видиш.
  4. При мен и още един колега от Балчик беше от корозия на плюсовият кабел в бензиновата помпа, в резервоара.Пали и угася когато си поиска.
  5. Благодаря, имам жълти кабели за еърбеците.Но така или иначе лампата ми за тях свети постоянно, ходих за този проблем, но ми казаха, че проблема бил в компютъра, трябвало да го свалям за да отстранят повредата, та така си карам...
  6. Благодая за бързия отговор, мислех, че се откача от шейната, че има някое чопче като при голфа...
  7. Здравейте , как се сваля шофьорската седялка? Хлътна на една страна, скъсали са се теловете отдолу и дунапрена започва да се рони.Искам да я подменя и да сложа мокет между телта и дунапрена да не се впива телта в дунапрена.
  8. Явно обща болка и аз го чувам че си цъка нещо, ама не ще да бачка.Махам корите работи слагам ги не ще.
  9. Проблема вече е решен - плюсовият кабел на бензиновата помпа, в резервоара.
  10. Гориво в резервоара има, може ли да е цедката на бензиновата помпа, понеже никога не съм я сменял?
  11. Не ще да пали, върти, ток има, но не пали. Ако запали, пали-гасне. Бензинова помпа или друго?
  12. Виждал съм на ситроен за аербег.
  13. Колега сам ли си го прави или някои маистор ако да даи кординати за Варна.
  14. Колега къде ти ги монтираха пиши телефон адрес ако можеш за Варна да ходя и аз .
  15. Ходих в град Добрич не можаха да я направят модул DRL HIDBG-01 купих но и тои не ставал ако някои знае във Варна нека ме упъти модела е 1300/86/1999/4G13Y. Като запаля искам да светват фаровете като изгася до угасват.Обаче ако е възможно да свети на къси за да не пече рефлекторите.
  16. Голям пробрлем на този модел трябвало скъпи модоли при двама алармаджии ходих нито с реле нито с обикновен модул ставало .
  17. На газ сондите работят ли ? Казаха ми че имам две 1300/86/1999.
  18. Преди това съм карал Голф - мощна кола, сега карам Мицубиши Спейс стар 1.3 86 к.с. - идваше ми в началото да сляза и да го бутам по баира нагоре, да й помагам, малко слабичка ми идваше, но свикнах...икономична като разход доста забележимо в сравнение с голфа и като подръжка...може би, вече 2 години и половина я имам, доволен съм.
  19. Аз махам корите тръгват слагам ги без да затягам болчетата неще.
  20. Има свещи, които са с различни покрития и се карат по 40 000 и нагоре без проблем! И като върна лентата назад се сещам, че винаги ми е прекъсвала по инерция когато съм откачал акумулатора за нещо и след време /4-5 дена/ се оправя от самосебе си. Срещнах някъде във форума, че автомобила се оставял да работи на място около 10 минути при тези случаи и сам се оправял.
  21. Проблема е решен голяма кал излезе от цилиндърчето но вместо една гумичка сложихме две от ремонтен комплект на autofren d1192 - 14 лева . Понеже в Балчик не намерих точно такава а пък колата ми трябва спешно . Продавач-приятел-съсед разбира от коли и ми гарантира че няма да има проблем.
  22. Прилича на спирачен цилиндър еднопосочен които бута явно в едната посока . Довечера ще го разглобим да видим размера на гумичките и дали е с буталото заедно.
  23. При потегляне съединителя пропадна имам теч на масло от едно цилиндърче до скоростната кутия.Подлежи ли на ремонт или ново ?
  24. Не, не съм сменял свещи, но си пали от раз, не е правила проблеми, за две години - 20 000 км. (?)
×
×
  • Създаване...