Премини към съдържание

ДимДим

Потребител
  • От него общо

    50
  • Регистрация

  • Беше тук

За ДимДим

  • Рожден ден 04/30/1982

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Spase star

ДимДим's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година
  • Начален Разговор
  • Първа Публикация

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Мерси за отговора колега, но не може ли от някакви грешки в компютъра да светне тази лампа?
  2. Здравейте колеги, светна ми лампара на ABS - а, след смяна на ляв лагер. Монтьора каза, че е 100% сигурен, че е сложил буксата на ABS - а след смяната на лагера, но пък лампата на тъплото свети. Иначе спирачките работят и мога да я карам . Някакви идеи от какво друго може да е ?
  3. Нямам късмет. Продали са ги всички. Какво става тука ... голям глад за предни брони :D
  4. Колега, прегледай кабелите за свещите дали не дават отечка. Аз имах подобен проблем. Оказа се, че имам отечка от кабелите и като даде искра към корпуса на двигателя оборотите падат и колата придърпва. Ако си сигурен, че е само сутрин докато загрее значи не е от това, но като караш на по-високи обороти отечката не се усеща и за това може да се заблуждаваш, че е само сутрин докато загрее и караш на по-ниски обороти.
  5. Ок ще звънна, мерси
  6. Колега, като вляза в сайта пише че няма коли на части за Mitsubishi.
  7. Здравейте колеги, Преди една две седмици един ме блъсна и ми счупи предната броня на Mitsubishi Space Strar 2000 г., цвят син металик. Има доста автомобили на части, но не ми се рискува да всема нещо без да съм сигурен, че ще пасне. Някой ако може да намери броня в региона на Стра Загора, моля да пипе или направо да ми звънне на 0887687001. Благодаря.
  8. Здравейте колеги, имам следния проблем: Единия от кабелите за свещите ми дава на късо към двигателя... до тук нищо страшно просто трябва да ги сменя, но не мога да намеря такива, които да са същите като моите. Всички, които намерих по авточастите в Казанлък и в Бургас са с едно уребрения в горната част на лулата и са с 3 мм по-голям диамерът от оите и не влизат плърно в отвора на двигареля. Някои ако може да помогне или има такива кабели моле нека звънне един телефон 0887687001 или да пише тук. http://upload-pictures.info/image-124B_53D3C58F.jpg http://upload-pictures.info/image-3AD1_53D3C58F.jpg
  9. Като видях темата исках да прочета, защото и аз залепих два магнита с моментно лепило и това е . Магнитите набавих от старо калъфче за GSM, моето имаше 4 магнита за да се затваря и взех 2 от тях.
  10. Планката, която закрепя шината за вратата се оказа 2 санта по нагоре от старата, пробвах да откъсна старата планка за да я сложа, но я изкривих, много здраво са хванати с 2 точкови заварки. В крайна сметка хванах планката през ушите с двре свински опашки за да не се мърда и така си работи.
  11. Мисля, че ще стане на външен вид машинката е същата и шината също. В събота ще пробвам и ше пиша дали е сработило всичко. :icon_thumbup:
  12. Мерси колега, мися че aleks ще помогне.
  13. Машинката за движение на стъклото нещо ми се повреди. Сваля на долу стъклото, но при качване издава странен шум и отказва да работи. Разглобих я и се оказа, че е счупен единия водач и жилото е много усукано. Някой да има идея за ремонтиране, понеже не можах да намеря из моргите такава.http://s14.postimg.org/nqt3fjbpp/IMG_20131116_164405.jpg
  14. Днес ми остана време и мисля, че намерих и отстраних проблема. Оказа се, че поплавъка, който се намира в казанчето за течността за спирачки се е заклинило и не се движи и въпреки, че казанчето е пълно с течност, датчика свети. Натиснах го два пъти до долна мъртва точка и то си изплува и датчика спря да свети. Естествено преди да го установя това, разглобих половината кола ;D, но сега вече съм доволен. Мерси на всички колеги за помощта.
  15. Мисля че не е от спирачната течност от 2-3 дена си е на същото равнише, ако имаше някакъв теч трябваше нивото и в казанчето да падне. Най - вероятно са накладките, според "разбирачи", когато имам време ще ги сменя и ще видя дали ще спре да свети . Но пък спирачките "коват" и не се чува стържене метал в метал (поне за сега). През това време може да разглобя кората около ръчната за да махна проклетите фастъци, ако има въобще. Някакви съвети как да се случи това без да счупя кората ?
×
×
  • Създаване...