Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

пейчев

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което пейчев е написал

  1. XMCXNZ39A7F034998 по талон трябва да е номер на рамата.
  2. Здравейте,какъв е точния размер на пистовия ремък, тъй като в сайтовете продават за този модел размери от 1770 мм до 1790мм.
  3. благодаря, още утре ще посетя сервиза.
  4. Благодаря за помоща, но ако може и телефон за връзка или къде му е сервиза на DJ Tymbi.
  5. От една седмиц започна да свети check engine на таблото. Търся добър компютърен диагностик в София за да разбера къде ми е проблема. Търсих подобна тема във форума но не намерих нищо по въпроса.
  6. Това е болест при всички котове 6. Моят замина на 250000км. След опити за ремонт не се получи. Купих нов от " Балкан Стар" за 300лв. Пристигна след една седмица от Холандия с гаранция 2 години. Вече една година работи нормално.
  7. Здравейте колеги, спешно търся задна броня за Колт 6 с 5 врати с високия стоп. По възможност сив металик, тъй като трябва да пътувам и нямам време за ремонт и пребоядисване.
  8. пейчев

    Окачване Colt CZT

    Смених задните наскоро тъй като колата стана на 300000 км. и изпуснаха.Сложих "Билщаин" газови защото нямаше маслени, пък и според някои мнения са по-добри.С монтажа бяха някъде около 110лв. за бройка. На всички модификации на Колт6 задните са еднакви. Предните не съм ги сменял,защото са здрави.
  9. Моля за информация как се сваля задната броня на колт 6 1.5-DID с пет врати,тъй като не можах да намеря подобна тема тук.
  10. Повреди ми се дисплея над радиото на таблото. Намерих втора употреба, но при монтажа излизат показанията на часовника и радиото. Показанията за температурата и разход на гориво не се появяват. Има ли допълнително активиране на тези показания или дисплея не отговаря на моята кола? Има разлика в етикета на моя и на новия дисплей.
  11. В края на село Мировяне има голяма марга.Там имаха такъв Колт. Минава се през центъра на селото и се излиза по посока нивите. Моргата е на пътя в ляво.
  12. На плюсовата клема има мощен предпазител под прозрачно капаче/при Колт-6/. Ако е изгорял и не можеш да намериш със същата стойност може да се постави ВРЕМЕННО парче жичка отрязана от многожилен проводник.
  13. Предстои ми смяна на пистов ремък тъй като е много стар и втвърден. Интересува ме освен климатика и алтернатора дали задвижва и водната помпа и дали и тя се сменя, както е при някои други модели? Каква е последователноста на смяната и как се натяга новия ремък?
  14. Здравей, проблема ми ес чистачките на Колт 6. Врежим на пауза стигат ...

  15. пейчев

    Colt czc

    Аз имам същия проблем. Оказва се, че не става от всеки Колт, например от бензинов не става на дизел. Върху кутията има етикет с кодове и те трябва да съвпадат. Иначе в Балкан стас е около 300 лева.
  16. В днешния снежен ден ми се появи следния проблем с чистачките; При работа в режим с пауза чистачките спират до средата на стъклото и не се връщат.В останалите режими на работа всичко е нормално. Някой имал ли е такъв проблем и в кой сервиз е отстранен?
  17. Търся дисплея, който се намира на таблото над радиото за Колт-6. Дисплея показва температура, разход на гориво, часовник и радиостанция.
  18. И така по гореописания начин разглобих дисплея, презапоих платката и включих в разглобено състояние за проба. Проработи,но след поставяне на платката в кутията и стягането и с две винтчета започна да мига като цветомузика. Разхлабих винтчетата, подложих между кутията и платката парче прешпан за да я фиксирам да не мърда и отново стегнах.Всичко проработи нормално. Следва събиране по обратен ред.
  19. Здравей и благодарности за информацията.

  20. Благодаря много за информацията. Утре ще действам и ще пиша какво съм направил.
  21. Здравеите колеги,както и при Георги Владимиров след градушката ми се появи проблем с радиовъзела.При пускане на радиото или при запалване на колата дисплея свети нормално,но след известно време започва да премигва и подсветката изчезва. Понякога след известно време се включва отново. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем, моля да пише. Също така изкам да попитам как се вади радиото от таблото? Има два вертикални отвора вероятно за пластини.
  22. Благодаря за отговора. Някой знае ли къде в София освен в "Балкан Стар" може да се направи диагностика на поносима цена?
  23. Здравейте колеги,не съм писал отдавна тъй като нямах сериозни проблеми. Колт 6 1,5 DID 95 к.с. 7 години,195000 км.Преди няколко дни се прибирах от Варна и по пътя ми светна жълтата синална лампа с форма на двигател, намираща се под оборотомера.Намалих за всеки случай скороста и продъжих за София. След около два часа лампата изгасна и така се прибрах. Нямаше разлика в работата на двигателя и в разхода на гориво. Въпрост ми е дали някой се е сблъсквал с подобен проблем?
  24. За маслото значи ще трябва да се ходи до Балкан Стар.За филтър за твърди частици писах тъй като в книжката пише само за катализатора на моделите с бензинов двигател.На дизела от изпускателният колектор излиза един голям кюнец с един датчик монтиран в него.Реших,че в него може да има някакъв филтър.
×
×
  • Създаване...