Премини към съдържание

p_bakardjiev

Потребител
  • От него общо

    111
  • Регистрация

  • Беше тук

За p_bakardjiev

  • Рожден ден 01/01/1981

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Colt 1.3 AMT

p_bakardjiev's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Понякога когато не е загрял и са високи оборотите успява да я задържи. Когато пък е загряла колата ми се е случвало и на равно като пусна газта да стои и да не тръгва. Напълно нормално е за този тип скоростни кутии, ако не се лъжа в една стара серия на топ гиър кларксън караше някакво мазерати с таква кутия и то се държеше аналогично. По-модерните кутии(DSG примерно) имат по интелигентно решена crawl функцията. При наклони задържам спирачката с левия крак и подавам газ, усеща се кога съединителя зацепва. Аналогично е на тръгването с ръчна по баир но ползваш само краката.
  2. Благодаря за отговора, точно това е проблема. Най-крайния, на капачено му пишеше 80А. Намерих офицален сервиз на митсубиши и след доставка от 3 дни ми смениха цялата клема. Взеха ми 78евро, от които към 25 май беше цената на самата клема.
  3. Здравейте, Случи ми се неприятен проблем с колта и нямам идея какво мога да направя. Изведнъж спряха да работят: вентилатор на парното, централно заключване, нагревател на задното стъкло. Бушоните в таблото под волана са ок, проверих ги. Намирам в гугъл подобни проблеми при каризма и при други колтове от това поколение. Оказва се че има още едни бушони, които се намират в кутия на +клемата на акумулатора. Въпроса ми е някой срещал ли е този проблем, сменял ли е тези бушони. До колкото разбирам те не са от стандартните бушони, а са 80А или 100А. За капак на всичко съм с колата в чужбина и скоро няма да се връщам в българия за да закарам колата на сервиз.
  4. Здравейте, Имам въпрос къде в София мога да намеря задни пружини за Колт 1.3 95кс 2007година? В петък ще заминавам на дълъг път, а вчера случайно установих че една от задните ми пружини е счупена. Звъня от сутринта по сервизи, Балканстар ми предложиха цена по 120лв на пружина, което ми се струва скъпо, Ратола нямат налични. По другите магазини имат на склад само CS Germany, които не ми вдъхват доверие. Може ли да ми предложите компромисен вариант, ако знаете от къде мога да намеря?
  5. Здравей, съжалявам за късния отговор но за да изключиш радиосверяването на часовника трябва да натиснеш няколко пъти копчето MENU на радиото докато не ти се появи надпис "CT ON", трябва със стрелките да го промениш на "CT OFF".
  6. благодаря ти приятелче, а понеже всички опции на радиото са някакви съкратени,кажи ми коя е точно опцията на която да дам оFF mersi mnogo

  7. За часовника, явно ти е включена опцията за сверяване от радиото за това ти се сменя веднага просто изключи тази опция от менюто и си го настрой ръчно. За оранжевото лостче нямам никаква представа какво е, добре ще е да качиш снимка да видим. На последно място за крушките на задните стопове се сменят като се сваля целия стоп, той е на едни щипки просто трябва внимателно да го издърпаш, като може да си помогнеш с някакъв лост от мек материал и внимаваш да не надраскаш боята.
  8. Здравей, Аз си взех греди и кутия от един магазин в Редута от който съм много доволен. Първо си взех гредите http://www.superautobg.com/bg/products/269.html и карах известно време с една кутия която бях купил от карфур за 100лв, но беше доста грозна и ръбата. След известно време си взех и кутия от този магазин, черна в цвета на колата ето тази http://www.superautobg.com/bg/products/118.html. Като цяло съм много доволен, но имай в предвид че има и доста недостатъци. Шумът се увеличава осезателно и над 100км/ч се почва да е чува неприятно свирене, разходът ми се качи с 1л/100км приблизително и тази разлика се увеличава с увеличаване на скоростта, над 120км/ч става страшно. Усеща се нестабилност при по-силен страничен вятър но това е пак при по-високи скорости. И на последно място имам проблем с някои по-ниски подземни гаражи. Още нещо, когато карам без кутия само с гредите колата се държи по-зле от колкото с кутията и за това не я свалям изобщо.
  9. Другия вариант е да си сложил нещо тежко на предната дясна седалка и от време на време да ти пищи алармата за колана. На мен ми се е случвало не веднъж.
  10. Здравейте, Продавам зимният си комплект гуми с джанти, карани са на Колт 2007 година. Гумите са размер 175/65/R14, зимни VREDERSTEIN SNOWTRACK 2; купих 2007 година зимата, когато си купих и колата. Минал съм близо 30000км с тях. Джантите също съм ги купил 2007, заедно с гумите. Взех ги на старо от форума, бяха дошли с един галант от Германия. Основната причина, поради която ги продавам е ръждата по джантите, когато ги купих мислех да ги оправям и боядисвам но така и не стигнах до там. Продавам ги само заедно, намират се в София, цена 140лв за комплекта. Телфон за контакт 0898504086 Петър http://www.image-share.com/upload/2490/166m.jpg http://www.image-share.com/upload/2490/167m.jpg http://www.image-share.com/upload/2490/168m.jpg http://www.image-share.com/upload/2490/169m.jpg http://www.image-share.com/upload/2490/170m.jpg http://www.image-share.com/upload/2490/171m.jpg
  11. Скоростната кутия не може да бъде обучавана, това кога превключва зависи единствено от това с каква скорост се движиш и колко си натиснал педала на газта. Между другото и при мен когато ми смениха софтуера на колата също имах чувството, че превключва по-плавно от преди. http://www.autodiagnos.com.ua/Diagnos/allshift_up.gif http://www.autodiagnos.com.ua/Diagnos/allshift_dn.gif
  12. Моя Колт си беше дощъл с патерица. Не знам това да не е опция с доплащане. Ако искаш мога да проверя размер на гумата да ти пиша каква да търсиш.
  13. Прави сте, друг косур по снимките не намирам, явно е нещо скрито или цената се различава от обявената.
  14. Регистрационния номер е пробван да бъде скрит, като гледам обаче жълтото май е с английска регистрация, най-вероятно с десен волан. Освен това май и снимките самите не са правени в БГ.
×
×
  • Създаване...