Премини към съдържание

buleka mivec

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Габрово

buleka mivec's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Няма проблеми.Нали за това е форума да си помагаме.

  2. Здравей и благодарности за информацията.

  3. buleka mivec

    Парно

    Най вероятно термостат. Прегледай маркучите кога отваря големия кръг.Ако отваря прекалено рано значи няма как да загрее мотора и от там и няма топло. Ако термостата е добре отиваме на клапи.Някоя клапа остава незатворена и смесва топло и студено.
  4. Ако става въпрос за дисплея в горната част на таблото,,,,,,,,,по средата и за фабрично радио със CD което изписва информацията си на него.Накратко.Проблемът ти не е в радиото.Проблемът е в лоша недобра спойка на самият дисплей.Оправя се лесно но трябва да имаш добър поялник или някой телевизионен техник.Сваля се по следния начин. 1. Махаш поставката за принадлежности пред самия дисплей.Става след като си сложиш дланта непосредствено пред самия дисплей в най задната част на поставката и дръпнеш леко към себе си.Тя ще се навдигне и дръпваш леко за да разкачиш щипките. 2.Откриват се болтове на декоративната лайсна които развиваш 3.Махаш лайсната 4.развиваш болтовете на самия дисплей които го държат към таблото........мисля че бяха по два от двете страни 5.Леко изкърпваш дисплея напред и откачаш буксата му . 6.Внимателно отваряте кутията на дисплея която се състои от две части. 7.Даваш на тел.техник или сам проследяваш от къде влиза захранването на подсветката и припоявате спойките 8.После всичко по обратния ред.
  5. Имах Хонда Стрийм със оригинално затъмнени задни,задни в багажното и заден прозорец.Обиколил съм Европа и проблеми съм нямал никъде.Единствено в България може да ти зададът глупав въпрос........що си ги затъмнил.....някой "умен"полицай
  6. Всеки може да си го направи.Въпросът е колко пари му се дават за цяла предница без мотор,,,,,,,,малка профили за подматграчна рамка и хубав удобен матрак :mitsu-smiley:
  7. Аз си сложих диодна от автоаксесоари.Хем не черпи много ток хем свети доста повече от оригиналната.
  8. Вижте в cars.bg или mobile.bg В един от двата сайта влезте на митсубиши колт .....за части. Имаше две нови обяви от с.Каменар до Поморие продават два колта на части.Все на единият ще му е там кората за багажника. Успех и поздрави с новата кола.
  9. TÜV 2012 - Автомобили на възраст до 11 години http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/15119-pylnata-statistika-na-t-v/ 33-то място........не е чак толкова зле.
  10. buleka mivec

    Наводнена кола

    Ако миете мотор задължително махайте бубините и изолирайте с найлонова торбичка ЕКУ-то да не попада влага.Ако е бил наводнен мотора е хубаво ако не е работел и изгаснал а просто наводнен да се остави да си изсъхне от слънцето или топло помещение за да изчезне остатъчната влага по букси кабели и т.н.Някой път ложа шега си прави влагата ако сте мили мотора и попадне някоя капка в цилиндричната част където са свещите.По принцип самите кабели на свещи си имат добре уплътнени О-образни капачета които прилепват към капака на клапаните но от силната струя е възможно да попадне капка вода която не е задължително веднага да се изпари и се получава конденз който кара искрата подавана към съответната свещ да прискача към корпус и колата започва да си губи някой цилиндър и да работи нестабилно.
  11. Само на радио или и на СД го прави.Мисълта ми е ако е само на радио да не би от градушката да ти е увредена антената и затова да губи станция и припуква.Иначе не виждам от самата градушка как би ти пострадала електрониката на СД-то.Освен да е стечение на обстоятелствата по едно и също време.
  12. Имах приятел но с колт с този мотор.Сложи си спортен филтър на K&N ............ резултатът бе наистина страхотен звук над 3000обр. но от към динамика не очаквай нищо.
  13. Търси някоя внос от Англия за части.По принцип британките ги бъкат с екстри,липчета,спойлери и калобрани.А за Европа предимно базови версии.Освен ако клиента не е пожелал при закупуването на новата кола някой добавък.
  14. Ако можеш да прикачиш линк или снимка да видим за какво става въпрос.
  15. Щом има фреон и тръгват перките е възможно някоя маса към компресора.Виж кабелите които влизат към него и тези отзад на самото копче за пускане.
×
×
  • Създаване...