Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

a30n

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sf

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

a30n's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега има ли някъде графика как се свалят чарковете около стъпковия мотор? По конкретно колт 5 1.3 97г. 75 коня
  2. a30n

    Проблем,прекъсване?!

    Да колега, колата е ColtIV 1.3i 12v 75hp. Можете ли да ми препоръчате марка кабели/свещи и евентуално линк да ги поръчам? Мерси
  3. a30n

    Наводнена кола

    Колеги и аз да попитам нещо, колата ми е наводнена преди няколко дни до почти до волана, чакам оглед от каско и бих искъл да я пишат тотална щета, ако не се съгласят как да процедирам, дайте съвет къде и как да искам да ми я оправят читаво че да става кола от нея или да я махам?
  4. a30n

    Проблем,прекъсване?!

    Колеги и аз имам същият проблем, не мисля че е от бензиновата помпа тъй като ми го прави пекъсването и на газ. Кабелите и свещите ми са сменяни миналата есен и колата е карана не повече от 4-5000 км. Възможно ли е пак да са се прецакали или да видя и дистрибуторната капачка? Забелязвам че това започна повече да го прави като е влажно времето особенно тия дни с дъждовете?
  5. a30n

    Колта ми гасне

    Колеги и аз да попитам. Моята започна да гасне на свободна. На газ гасне почти мигновенно, на бензин чат пат се мъчи, но повечето пъти гасне. Кабели и свещи са сменени като първо си помислих че е от тях. Да добавя че центровката ми е пипната от добър газаджия и колата си работеше повече от добре с месеци. Като намаля консумативите (изключа фарове, парно, т.н.) чат пат задържа на бензин и на газ, чат пат пак гасне. Когато е студена на бензин задържа на газ пак гасне. Стъпков мотор?
  6. То и на мен тази сутрин ми запали след доста въртяне (-21 C). Акумолатора ми е ОК, просто предполагам от горивото, можеби защото гася на газ, или просто от студа не и се става , ако ти върти бавно тогава явно тока намаля
  7. Ами колега от нас какво очакваш да чуеш при условие че в списъка ти няма Колт? иначе от изброените най-много ми допада Сузуки-то
  8. a30n

    Искам да се похваля :)

    Браво за избора! Много мноооого по-добре от Корса или ГолфО а иначе аз карам с LIQUI MOLY 10W-40 и е просто супер според мен по-добро от прехваления Кастрол
  9. Е вие с какво ги товарите тези коли, че нямало място в багажника :icon_doh: ? Аз съм си с нормална гума (при условие че имам газова бутилка в мястото за резервната) както казва колегата Old Wolf и пак има място за 2-3 сака.
  10. Принципно се казва свещи, кабели, та дори и капачка се сменят заедно, кабелите развалят свещите ако са стари и обратното така че нищо чудно да са се скапали.
  11. Това ми звучи като свещи, сигурен ли си че са ти нови? Провери ги може да са нови но да са издали багажа.
  12. А кабелите, свещите и капачката погледнахте ли ги? Моята палеше трудно при влажно време преди да ги сменя
  13. a30n

    Подобрения по колата

    Супер, мерси за идеята, не знаех за тези подобрения и сега са в TO-DO листа. благодаря
  14. a30n

    Подобрения по колата

    Прав си, все пак дай идеи за неконсумативи тогава
  15. Здравайте колеги, Днес (тъй като е петък) ми идват разни полезни инициативни идеи. Та, исках да попитам и започна тема да дълбок размисъл относно подобренията на Колтчето ми с минимални средства но максимално полезна функционалност. Идеята е следната: 1. Да се създаде лист(1.2.3.4 и т.н.) от неща за подобрения 2. Бюджет(минимален) - тези неща да са от 50 до 100 лв 3. Направи си сам - подобренията да мога да си ги направя аз (нямам особенни технически умения от сорта на разглобяване на главата и шлифоване на буталата, но все пак мога да развивам с отверка и знам къде е въздушния филтър ) 4. Подобренията да започнат от най-полезните - да изключим неща от сорта "що не сложиш диоди ще е супер" Принципно на количката всяка седмица и правя нещо минимално. Пример, миналата седмица си смених накладките, по-миналата свещи, по-по миналата масло с филтър, въздушен филтър и т.н. Дайте да направим една класация(смятам че ще бъде полезна на доста хора) относно какво може да бъде свършено да кажем в неделя на обяд на по бира. Разчитам на по-компетентните да се включат активно айде и пр. уикенд.
×
×
  • Създаване...