Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

award

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Honda CBR 1000 RR, Mitsu Colt 1.3 cj

award's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. award

    Скъсан ремък на Colt ?

    Скъсан ремък. Ударени клапани. Сменям ги всичките, пасване, маслообирачи, шлайф, ремък, гарнитури, труд ....всичко 600 лв грубо. Ще го правя, не ми се изхвърля тая колица, кефи ме, затова ще си я направя Сменяйте си ангренажите навреме .... макар, че тоя беше на 30-тина хиляди макс.
  2. award

    Скъсан ремък на Colt ?

    Continental ремък, 30-тина хиляди. Скъса се на нормално ускорение на втора при тръгване от светофар. Може да не е ремък, може да е скъсан вал, не знам .... но колата угасна, и като пробвах да въртя върти една идея по лесно, затовамисля, че е ремък. тия дни ще пиша и официалната версия. Някой тук не продава ли такъв колт ? Най много да си купя нов 1.6 :D
  3. award

    Скъсан ремък на Colt ?

    през седмицата майстора ще каже, диагнозата .... дано не се налага да я погребвам ,че ме кефи количката :(
  4. Здравейте, карам мицубиши колт 97-ма, 1.3 - 75 коня. Мисля, чс скъсах ангренажен ремък днес, този двигател удря ли клапани ?
  5. award

    Накладки Колт

    Днес, съм оставил колата на майстора, ще смени накладки по негова преценка и ще мине дисковете на струг. По неговите думи ще се оправи всичко. Моите накладки се оказаха твърди - Феродо, защото на нови дискове за 6 месеца за направили ръб, Т.е са се "вкопали" в дисковете, започнаха и да скърцат, не са виновни дисковете, а накладките ... Най ми е интересно, защо не усетих притрисане и кривина в дисковете със зимните гуми, това не можах да разбера. :icon_crying:
  6. award

    Накладки Колт

    Колеги, помогнете ми ... Накратко, 3-та година, трети комплект спирачни дискове. Всяка година се кривят !! Последните бяха дискове брембо с накладки феродо, исках нарочно най скъпите неща за тази кола (колт 1.3 - 75 коня) Пак се изкривиха, вече не знам какво да правя, пазя се от локви, автомивки на загрели дискове и т.н ... Вече не знам какво да правя, кажете ми изпитана марка дискове + накладки ? п.п: Наитина карам леко агресивно, но не вярвам чак толкова да ги прегрявам ? :icon_blush:
  7. Направо се отказвам, оказа се че мицубишито в тоя клас е ненадминато. Не е мощно но се кара с лекота като детска играчка в сравнение със ауди а3, голф 4. Аудито и голфа се усеща, че са с 200 кг по тежки. По возия направо си ги превъзхожда с 13 гуми даже. За да го продам колта трябва да го подаря на някой за 1500 лв, е няма да стане, ще си го оставя за трета градска кола ако трябва, данъка му е 12 лв. При пенсионерско каране гори 8 газ в града ... Направо им завиждам на колегите с колт 1.6 .... той направо си е страхотна кола с тия 90 коня. Опрявям всичко по колта и няма да го продавам, кефи ме как всичко е евтино по тая кола. Даже и предния прозорец ще сменя че е надран ;) за да не ме обвини някой фен на VAG групата в пристрастия ... ще кажа ,че пробвах 4 ауди а3 (фейслифта) и две голф 4-ки GTI ... всичките бяха с двигатели 1.8 турбо.
  8. В процес на отказване съм, защото съм разочарован от Audi a3 1.8 Turbo Quattro 180hp ..... иначе 2000 лв то е ясно... Че то Мицубишито вози по добре от тоя "голф" да не говорим, че не върви като за 180 коня ..
  9. Продавам си Колта: Колт 97-ма година 1.3 75 коня, Газов инжекцион ЛОВАТО, климатик, ел прозорци, 4 нови зимни гуми с метални джанти 13" + 5 алуминиеви оригинални джанти 13" (смятам че с оригиналния размер върви най добре и гори най малко затова всички гуми са 13-ки) http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11443694912315775&slink=aqi5g4 http://www.cars.bg/c1352000 Колата е перфектна, карал съм я 60 000 км на газ и не съм имал проблеми с нея. Продавам я защото искам нещо по мощно. За повече подробности и въпроси: 0885 091 730 - Вальо За хора от форума, цената ще е друга, но имайте в предвид , че LOVATO-то само в момента е 1200 лв...
  10. 1.3 - 75 коня с газов инжекцион .... 20 лв газ - 190 км чисто градско ... да се похваля не за друго ;) всеки месец зареждам по около 20 лв безнин, да има ;)
  11. award

    Някой от Русе, помощ?

    Аз съм от Русе, ако искате мога да го погледна. Имам такъв колт 1.3 така, че имам поглед. Ако е актуално пишете на лични. Не съм влизал отдавна във форума ....
  12. Оправих колата сега е перфектна, не мога да я позная чак ... много се радвам. Какво и имаше ли ... ами какво ли не Дроселовата клапа и .... клапани. Нямаше компресия на един от цилиндрите а на други два беше наполовина. Почистване (имаше бая нагар по клапаните може би от газта), реглаж, шлайф на глава, почистване на леглата на клапаните, нови маслообирачи, нови гарнитури ... и т.н. ..... сега върви малко повече в ниските обороти колта И разхода падна :icon_rock: :mitsu-smiley: Явно така съм я купил ... кой да ти гледа ...
  13. Поръчах и аз огледало. Имам изрязано и поставено на колата от стъклар но то е право, надявам се на тия пичове да е изпъкнало както пише, за да имам по добра видимост ;)
  14. Дойде ли ти огледалото ?
  15. Ще го направя тия дни, благодаря на инфото ! Може ли заради дроселната клапа да ми е леко завишен разхода -20-30% ? :icon_hmm:
×
×
  • Създаване...