Премини към съдържание

vencito

Потребител
  • От него общо

    28
  • Регистрация

  • Беше тук

За vencito

  • Рожден ден 01/25/1986

Местоживеене

  • Град
    Варна

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Colt 1.3 12V 95г.

vencito's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Подарявам останали части за колт 1.3i, 1995г. Има останала врата, огледала, мигачи, дюзи и разни други дреболии. Цветът е зелен. Ако някой реши, да заповяда да вземе всичко на един път, ако не се намери отива към вторичните. Само лично вземане от гр. Варна. За връзка - ЛС.
  2. Липсват само гайките от описанието, всичко останало е налично и се продава. Ако някой желае всичко на куп за 50лв с уговорката да си го натовари сам
  3. Предна дясна врата(зелена) оборудвана с малки липси(пластмаса на дръжката, оплътнения на прозореца) - 25лв Огледало с подгрев дясно, зелено - 20лв Мигачи предни ляв и десен - 10лв на мигач (има леки пукнатини) Стоп заден, десен - 15лв Перка за охлаждане за радиатор(версия с климатик) - 10лв Радиатор (версия с климатик) - 10лв Компютър - Е2Т39379 - 20лв Казанче за течност за чистачки - 5лв Казанче за антифриз - 5лв Ролка за ремък за компресор за климатик - 5лв 2 железни джанти 13 - 5лв/бр. Кутия за въздушен филтър - 5лв. Вентилатор за радиатор за климатик - 10лв Конзола от таблото с копчета за парното и климатика - 5лв Волан с еърбег - 5лв Табло с еърбег на пасажера + еърбег - 10лв Рейка с дюзи - 20лв Гайки за джанти обикновенни за железни джанти - 20 ст бройката Гайки за джанти конусовидни(ползвани за лети джанти) - 50ст бройката Предни спирчни дискове - 10лв (сравнително нови бяха като се разколачи) Интериорни пластмаси и други дреболийки също са налични. Гр. Варна Контакти на ЛС или Тел. 0883 337454
  4. Колата вече е разколачена на части. Повечето неща са все още налични.
  5. Колта е зелен на цвят. В движение е! Има климатик, ел огледала с подгряване, газова уредба Ловато(не е инжекцион). Таблото е с обортомер и 2 airbags. Предният прозорец е спукан. Цени по договаряне. Също така не разбирам много, така че е желателно човекът да е от Варна или да има път насам и да си го свали сам. По елементарни неща бих могъл да ги сваля и пратя по куриер. Начин за контакт: skype: vencito1986 тел. 0883 337454 както и на ЛС тук.
  6. Аз третирах моята каляска с POR-15 и съм приятно изненадан от резултата за сега. За съжаление продуктът не се продава в БГ, поръчах си го от ebay Германия. Има доста филмчета и информация в интернет.
  7. Колега да ти дам малко собсвен опит за колт и газово. От няколко години съм на газ на предната генерация 1.3 двигател с АГУ(обикновенно газово). Преди да го сложа обиколих десетки газаджий във Варна и поне за едно нещо бяха на едно мнение - ако си сменяш свещите и кабелите навреме колата НЕ ГЪРМИ! Та мойта до сега НИКОГА не е гърмяла следвайки тези правила. Не знам как ще е при твоя двигател, а просто споделям моят опит.
  8. Благодаря за отзовалите се, утре ще ги обикалям. Ще споделя мнения преди и след монтажа.
  9. Точно от там бягам аз. Преди време си сложих обикновенно АГУ на колтчето при него и после само бягане по мъките... и всичкото излезе от некадърен монтаж. И понеже съм тръгнал нека си излея душата за този инженер. Сложих си газовото там и още в началато колата ми даде невероятно висок разход и започна да гасне постоянно. Три пъти ходих при него и той само врътваше на изпарителя болтчето, за гасненето нищо не направи. След всяко ходене разхода не падаше а се вдигаше, след което ми писна да ходя при него и реших да отида на елкон да я проверят да не би от другаде да идва големия разход. Отивам при Христо Христов(май така се казваше човека който е в кв, Лвески) и я прегледа, след което каза че всичко е перфектно. Бръкна с ръка да провери болтчето на изпарителя и се изсмя - беше напълно отвинтено. Настрои го и разхода се оправи, но гасненето си стоеше. От там ходене от "майстор" на "майстор" и никой не може да каже защо става това и то само в движение. Та след много обиколки и кахъри един приятел забеляза нещо странно - 4 болта се подаваха от въздухопровода ми. Отвори и какво да видим - пича ми наврял вътре в тръбата една защита против гърмежи тип клапа, която трябва да има една гума и при гармеж клапата да се затваря и да излиза през тази гума, а той просто я наврял ватре даже и гума нямаше(не че щеше да има значение след като не е сложена правилно цялата клапа). Освен това и пружинка не сложил на клапата и тя си се затваря от завоите и си спира прихода на въздух и от там гаснене на колата. Та за този мега инженерен ум не ми говорете повече никога там! Това е моята история. Поздрави и ако може да ме насочите към истински майстор ще черпя А ако не забравя и снимков материал ще направя за да се възхитите от този мега майстор!
  10. Колеги, моля да ми дадете малко напътствия за читав майстор във Варна, че колкото и да чета не намерих нищо конкретно. Благодаря предварително.
  11. Колеги търся си вариант за внос от Германия с автовоз. Може ли да ме упътите към някой, който извършва такива услуги?
  12. vencito

    Колта ми гасне

    Ами имал съм дупчица в изпускателната система преди ламбда сондата. От там влизаше въздух и заблуждаваше сондата, че трябва повече бензин. Също така и си смених термостата, и от там също даде разлика.
  13. vencito

    Колта ми гасне

    Оказа се комбинация от центровка+калпави газаджии. За тези които възнамеряват да си слагат ново газово да не го правят при инженера зад китайската стена във Варна. Беше ми сложил една клапа след въздушния филтър вътре в тръбата и на завоя се затваря и спира въздуха... Същата клапа ми обясни по-вещ майстор как се използва и като ми показа чак на мен ми стана смешно. Също така и да похваля Ицо елконаджията, който работи до общежитията на ТУ-Варна, откри ми проблем с висок разход на гориво който никой преди него не успя... а те бяха бая майстори преди него!
  14. vencito

    Колта ми гасне

    Ами по принцип го правеше на бензин преди да сложа газово, но сега след като го сложих само на газ гасне, на бензин спря (или поне през последните 2 дена, в които карах само на бензин за да тествам).
  15. Когато слизам по лек баир надолу, на свободна, колата гасне, но не всеки път. На какво може да се дължи това? Случва се най-често на завой! С други думи - баир, надолу, завой - гасне понякога!
×
×
  • Създаване...