Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Nickky

Потребител
  • От него общо

    206
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Nickky е написал

  1. Здравей, колега, трябва ми теглич за мицубиши галант ЕА2А '97 седан. Нямам представа дали има разлика в тегличите за седан и комби. Дали ти се намира?
  2. Браво, много полезна тема. В най-скоро време и аз ще третирам с тези препарати.
  3. Видях ги, мерси много.
  4. Еми разгледах ги, ама нещо не го видях. Ще кажеш ли в кой, че нали са много. в Chassis Electrical не ги виждам пиновете.
  5. Здравейте, колеги. Доста се поразрових из форума и извън него, но не можах да намеря документация за пиновете на ECU-то на Галант EA2A 4G63. Ако може да помогнете, ще съм много благодарен. Поздрави.
  6. Според мен 400лв за вежди + подкалниците, на които се крепят веждите /които почти сигурно е че, няма да са включени/ + труд + материали + боя на двата задни калника са малко и след макс 2 години положението ще два пъти по-зле отколкото е било
  7. Армянов е добър за обикновенните газови уредби. С газовите инжекциони се занимава основно сина му през свободното време. Аз също сложих ГИ при него и след това сам си направих настройките, защото и при мен бяха оставени Default настройките. Презакрепих тръбата от бутилката към изпарителя, защото беше вързана със свински опашки на тръбите за АБС-а. Освен това е продупчил смукателнителните колектори посредата, а не непосредствено до бенз инжекторите, но това за щастие не се отразява лошо на работата на ГИ /или поне не чувствително/. Също така ми се наложи да преместя газовите инжектори, защото ги беше хванал много далече от колектора и маркучите бяха по 30см.
  8. Да, голяма борба беше. Как не се порязах, не знам ама за 150лв. си заслужава.
  9. Здрасти, а за моя двигател 4G63 има ли проблем с 5w40?
  10. И аз мисля, че е датчика на разпределителния вал. И моя не работеше и когато го отворих се оказа, че има студена спойка на куплунга. След като я презапоих се оправи.
  11. До сега, винаги повдигачите са ми тракали точно когато маслото е чисто ново и когато е старо, разбира се. На 4, 5000 километра се държат най-добре.
  12. Преди карах с Mitsubishi 10w40 и бях горе-долу доволен, само че си потракваха повдигачи при студен двигател. Сега карам с Mitsubishi 5w40 и съм супер доволен. Двигателя работи по-спокойно и няма и помен от повдигачите.
  13. Колега, пазиш ли номерата на втулките, които си сменил /без значение оригиналните или алтернативните/, че и аз мисля да поръчвам, ама не знам как да им обясня на M&S кои точно втулки ми трябват. Благодаря предварително.
  14. Nickky

    проблем с обороти

    Здравейте, колега, защо не закарате колата при някой да я погледне, например Пламен?
  15. Nickky

    проблем с обороти

    Здравейте, проблема може да е от много неща и без диагностика и преглед едва ли има голям смисъл да се предполага. Иначе ако колата смуче въздух от някъде след дросела (между дросела и двигателя) се държи по подобен начин. Поздрави.
  16. :good: За обикновена газова това е съвсем добре. И аз мисля, че ако се обедни сместа ще почне да гърми, а ако това стане ще трябва да дадеш пари колкото за един нов ГИ, само че ще трябва да ги дадеш за нов дебитомер. То за това хората са казали, че обикновени газови уредби се слагат на карбураторни и на моноинжекционни двигатели, а за пълния инжекцион са направили газов инжекцион ...
  17. Nickky

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    По-евтин е метана, но разхода на 100км е по-голям от този на ПБ, а колата се спъва много. Ако искаш мога да ти кажа майстори, от които хората са доволни и за ПБ и за метан.
  18. Nickky

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    Аз останах с впечатление, че си решил да караш на метан. Иначе според мен няма никакъв смисъл от метана, защото на цена е почти еднакъв с пропан бутана, а пропан бутана е по-калоричен и кривата му на изгаряне се доближава до тази на бензина. С други думи бензиновите двигатели го понасят по-добре и го харчат по-малко. И ако го вдигнат с 20% както казва колегата milenjs съвсем се обезмисля.
  19. Nickky

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    В България има много хора, които могат да настроят инжекциона добре. Настройката не е нищо сложно. С обикновена газова ще съсипеш двигателя /във форума има много изписано по въпроса. Слагат се едни обеднители .../ и ще харчи толкова много, че ще ти е по-изгодно на пропан-бутан да си караш. Иначе моя галант е със същия двигател с газов инжекцион на пропан-бутан, който си настройвам сам. Градско ми харчи 11-12, извънградско 9-10, в зависимост от скоростта.
  20. Nickky

    Mitsubishi Galant 2.0 - Метан

    Този двигател няма делко, така че за метан трябва аванс процесор. А и задължително трябва да сложите метанов инжекцион иначе нищо не става.
  21. Има и хубави нови стъкла, например "Pilkinton".
  22. В тази тема, мисля че ще намерите каквото ви трябва. http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=16989&st=0
  23. Колега, като настъпиш колата, без значение на газ или на бензин, чуваш ли промяна в звука на мотора отпреди да се появи проблема?
  24. Здравейте, колеги, в събота се разходих до Inter Expo центъра да поснимам малко и реших да кача снимките тук. На който му се гледа, мисля че има какво да се види. Поздрави и приятно гледане. http://nickky.snimka.bg/reports/interexpo.600104.23890627
×
×
  • Създаване...