Премини към съдържание

Denislavsd

Потребител
  • От него общо

    60
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Denislavsd е написал

  1. Точно след сваляне на акумулатора се получи това разминаване в километрите. Ще трябва да го изпробвам този метод. Благодаря колега! :drinks:
  2. При мен още като дам на контакт и стрелката скача над 20км. Проблемът пак ли е в този датчик колега? :drinks:
  3. И моят взе да показва с 20-30 километра отгоре. И не е много приятно.
  4. Аз имах същият проблем с оборотите и дори ми гаснеше по светофарите, а за каране с климатик в градски условия даже не смеех и да си го помисля. Накрая се оказа един протъркал се маркуч за вакум. Съветвам те, да ги провериш и тях. :drinks: :drinks:
  5. И аз търся задна лява външна дръжка за SpaceStar 1.8GDI 1999г.
  6. С ъглошлайф или с моторна резачка. :icon_hmm: :drinks:
  7. Ако си сменял акумулатора скоро, трябва де се обучи дроселовата клапа.
  8. Аз имах същият проблем и се оказа скъсан маркуч на едно вакумче. Намиращо се точно до въздуховода след въздушният филтър. :drinks:
  9. Denislavsd

    Огледало

    www.avto.bim.bg От там си закупих миналата година. Мисля, че беше 15 лева. Има си и лепенки на него, няма да се чудиш с какво да го лепиш. :drinks:
  10. Denislavsd

    Запитване

    Ако го сменяш в Германия, мисля че даваха 80 000км. пробег. В България не се знае на какво менте ще попаднеш. Наложи ми се след смяна в България при пробег от 35 000км. да го сменя пак, защото беше изпуснал един семеринг. Ремъка беше доста нацепен и на едно място почти разкъсан. Дадох доста парички за него, защото беше "оригинален" на Мицубиши. Тук в нашата красива страна не се знае, на какво менте ще попаднеш. Затова ги сменяме на 50 000км. :drinks:
  11. Denislavsd

    Запитване

    След смяна на ангранажният ремък, можеш да направиш 50 000км. пробег.
  12. С фаровете трябва да свети и да мига с мигачите, като е включен. Сигурно ти е изгоряла лампичката.
  13. Denislavsd

    Съвет и помощ

    По принцип ремъка се сменя на 50 000км. Аз карам същата кола, два пъти съм сменял ремъка, но не съм сменял водната помпа. След като работи няма смисъл, а и в България не се знае, на какво менте ще попаднеш.
  14. Некачествено феродо.
  15. Няма проблем, ще се охлажда двигателя. :drinks:
  16. Намерих е темата. Тази може да се затвори. :drinks:
  17. Здравейте! Търсих из форума, но не намерих последователността за обучението на стъпковото моторче. Ще Ви бъда благодарен, ако ми кажете как се обучаваше. На студен двигател си работи перфектно, но като загрее постоянни гасне. Особено, ако е пусна по инерция, веднага е изгаснал двигателя.
  18. Denislavsd

    Gdi 1.8 2000г.

    Тези моторчета май не подлежът много на ремонт. Новите са много скъпи, вариант е втора употреба, но и то дали ще е читаво. :icon_blush:
  19. Denislavsd

    Gdi 1.8 2000г.

    Стъпковото моторче.
  20. Има едни метални пластинки на накладките и като се износят, започват да стържат по диска. Като стигне тази пластинка до диска и започва да стърже постоянно.
  21. Може чипа в ключа да не контактува добре и затова не иска да запали. При това положение стартера си върти, но не пали колата. Имам някакви спомени от един колега тук във форума, че ако си пробвал да е запалиш 3 пъти без чип, се включва някаква блокировка.
  22. Благодаря за отговорите. Това за копчето Lock съм го проверил и не е от него. Само да се сгрее времето и ще пада разглобяване. :drinks: Сигурно е от лосчето на дръжката, както каза колегата по-горе.
  23. Здравейте! Проблема е, че вратата не се отваря от вътре и от вън. Някой път хване и се отвори, но трябва да дръпна дръжката, до крайно положение за да се отвори. Имате ли идея къде е проблема, за да знам, от къде да почна да разглобявам. Space Star 1.8 GDI 1999г.
  24. Кажи си e-mail колега, за да ти пратя книжката за Space Star. Там са показани всички необходими размери. :drinks:
×
×
  • Създаване...