Премини към съдържание

javor_vd

Потребител
  • От него общо

    174
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

Всичко което javor_vd е написал

  1. Здравейте колеги, Продавам комплект оригиналните тасове 14" от Галанта. My link 1 My link 2 My link 3 My link 4 Тасовете са в сравнително добро състояние - вижда се на снимките. Всички щипки са здрави - захваща се за джантата изключително здраво. Няма нужда от използването на свински опашки или други помощни средства. Продават се само комплект. Цена: 30лв само за съфорумници. Цената не търпи коментар. Който иска за по-малко пари може да си купи чисто нови универсални и да им инарисува :mitsu-smiley: Намират се в София, за страната изпращам с Еконт. за контакти: тук или тел. 0878235869
  2. Аз проявявам интерес. Писал съм лично.
  3. Джантите - продадени! Много съм доволен от качеството и цената. Колегата е коректен - препоръчвам го! Поздрави.
  4. еее, изтриха мнението, но както каза колегата "... без майтап...", така и аз без майтап се посмях искрено.
  5. Колега, този филм аз съм го гледал вече. Преди години имах подобни ядове със корозирало спирачно бутало на една 626-ца.... то беше чистене шкурене, то бяха водни шкурки, полир пасти - много труд за нищо. Самото бутало има много яко никелово покритие, което ведъж разруши ли се - няма спасение. След време метала отдолу започва да корозира от спирачната течност и ефекта е теч на спирачна течност или пак корозия и блокиране /зависи дали ще я караш често/. Отделен е въпроса, че е малко опасно ако караш с ремонтирано бутало, дори и да не тече - в един момент може да ти се наложи да спреш рязко с по-висока скорост и заради намаления диаметър на буталото да "избие" от там течност и да загубиш налягане в спирачките. Моя съвет е да си намериш нов спирачен апарат или втора употреба със здраво бутало, нови рингове, маншончета и си пак обратно на пътя.
  6. мухахахаха..... с такива клипчета се ловят шарани на гола кука
  7. Пичове, не пропускате ли малък детайл... проблема мисля, че не е в самото устройство, а в интерфейса на който ще го вържете. 486 и първите пентиуми имаха хард диск контролер карта или такъв контролер вграден е дъното и съответно FDC куплунг да се бодне лентовия кабел на флопито. Просто от някой таван трябва да се извади един такъв комп. и да си свърши работата Минтов. П.С. Моля да ме извините, не дочетох до края поста на DJ-a :icon_blush:
  8. http://tell.bg/fun/files/images/f25c698cd37d1422ebd923dbe1fa8428.jpg
  9. javor_vd

    Оригинални части

    Колегата нали е писал, че живее и работи в Германия - за там предполагам, че това са нормални срокове за доставка и 9.90 са ойро, а не лева (предполагам)
  10. javor_vd

    Оригинални части

    Този партс каталог би трябвало да ти свърши работа.
  11. Не точно калпави, но не са така "лъскави". Аз ползвам това, а ако искам да видя снимка, както и взаимозаменяема част отивам тук. Втория линк е доста полезен, тъй като някой части, които ги няма за мицуби се намират в тойота (примерно) и може да си решиш проблема ако го закъсаш.
  12. Благодарности колега..... да, наистина доста по-лесно се ориентираш в това, което търсиш, иначе няма никаква разлика от по-калпавите версии по другите сайтове.
  13. BTW по други теми четох, че се държи 5мин на 200градуса или 15-20мин на 100 градуса. Аз ще заложа на по-ниската температура и от време на време ще проверявам дали се е "сготвил". Благодаря за бързия отговор. На този етап нямам други въпроси.... надявам се и да не възникнат по време на монтажа, тъй като всичко доста добре е описано. На заплата поръчам и като пристигнат - почвам.
  14. колега, 300 градуса не е ли прекалено? предполагам, че си сложил фара със стъклото надолу, тъй като скарата, на която го поставяш би трябвало да е доста напечена и да не стане така, че в един момент слагаш фара и скарата се врязва в пластмасата, тя се разтича във фурната и накрая имаш само стъкло и черна локва пластмаса?!? Ако някой е правил подобна процедура по алтернативен метод, ще се радвам да сподели..... не ми се купува фар, ако нещо се оплеска или ми загори агнето P.S. Вижда ми се, че лупите на колегата са тези (може би). На картинката пише, че са 141мм дължина, но го мерят от ланчето на крушката.... а, според мен трябва да се мери от гайката за фиксиране към рефлектра до върха на лещата. Ако греша, моля поправете ме.
  15. javor_vd

    ODB2 bluetooth четец

    Аз имам идея да си купя OM500, някъде четох, че поддържал MUT-II и JOBD, но това нищо не значи. Ще прежаля 40$, пък ще видиме.
  16. Днес чух по радиото една реклама, която искрено ме разсмя: - Женените мъже живеят по-дълго от свободните, но за сметка на това са по-склонни да умрат. :shock::rofl:
  17. Къде са те, къде сме ние ..... ей това японците са голяма работа, вижте това
  18. %7Bstyle_images_url%7D/offtop.gifМале.... изкарах си акъла като видях снимките. Преди време карах една австрийска 626-ца 1994г. и тя изглеждаше така. Но къде е 1994г, къде е 2008г. Явно тези японци не правят коли както японците от едно време... Аз сега не карам кой знае колко нова кола, но направо ме е страх какво трябва да купувам, като дойде време да я сменям.... По повод сниманото - ръжда тръгне ли - няма спиране, ако ще да я мажеш с каквото щеш.... за жалост това е самата истина.
  19. Ей това е изпращане на първия учебен ден! Май на всички им стана ясно кой е бащата на детето и надали ще има проблеми в училище! http://vbox7.com/play:4c5a831354 П.С. На клипчето пише, че е сватба, но според мен е първи учебен ден.
  20. javor_vd

    Части от Galant 97' 2,5V6 комби

    Моя левия стоп е пукнат на няколко места, но е без дупчица, така че ангажимента ми към стоповете отпада. а, относно колана - моя също беше намотан, изправих го и нещата съвсем малко се пооправиха, но пак не става. Нека го вземе някой на когото ще му трябва - аз ще си джиткам с тоя... то се е видяло.
  21. javor_vd

    Части от Galant 97' 2,5V6 комби

    Здрасти. Заплювам си здравия стоп, който стои на купето, но трябва да проверя кой от моите беше счупения, че съм забравил - утре през деня ще потвърдя дали го взимам. Интересува ме шофьорския колан дали е "стегнат" т.е. дали се прибира сам или трябва да го прибираш на ръка - ако е ОК - пусни ми цена и за него. Благодаря.
  22. javor_vd

    И аз да се похваля

    Браво и честито на колегата за галантчето. когато е удобно пусни някоя снимчица да видим звера. Колега, недей така... шибидаха си е страшен кеф. на мен даже преди време ми мина идея да монтирам OEM шибидах, но доста от хората с които се консултирах ме разубедиха с довода, че не е ли сложен фабрично - по-добре да не се бара, щото ще текне рано или късно понеже ще избие ръжда при всички положения.
  23. javor_vd

    Galant 2.4 GDI на части

    ово е стандарт - изгниват ти веждите, 'фърляш за части и да се маха
×
×
  • Създаване...