Премини към съдържание

casper13

Потребител
  • От него общо

    41
  • Регистрация

  • Беше тук

За casper13

  • Рожден ден 06/09/1981

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2.5V6 Avance, Hyundai Elantra 1.6 16V

casper13's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. casper13

    Продавам Галант 2.5V6

    Здравей колега, интересуват ме капаците на ангренажния ремък, имаш ли ги налични и цена?
  2. На колегата чесито, със здраве да си я караш, да се наслаждаваш и само гориво да сипваш!!! Добре дошъл в клуба на ненормалните :rulez:
  3. А аз защо не знам, че има толкова колеги от Младост???
  4. casper13

    Да се похваля с ксенона

    А дали щe заслeпяват насрeщното движeниe, защото опрeдeлeно нe ми сe занимава да разглобявям фаровeтe за да монтирам лупи... Някой дали има наблюдeния по въпроса?
  5. casper13

    Да се похваля с ксенона

    Днес реших да сменя всички крушки по Галанта с диодни. Оказа се, че съм голям карък и от четирите сулфидни в купето три бяха дефектни и не светеха (китайчета...). Отидох вече с колата, за да сменя и да ги пробвам на място и докато ги монтирах се заприказвах с момчетата от магазина. Те монтираха ксенон на една астра и единия вика "що не му сложиш ксенон на тоя дзвер", поразпитахго за лупи и той ми каза, че имало специални ксенонови крушки за рефлектор без лупа. Въпроса ми е някой чувал ли е за такова животно и дали може да сподели мнение? Крушките били H7 R, а не само H7.
  6. casper13

    Стeлки Галант София

    Здравей колега, моите са като на Анди, гумени с емблема :mitsu-smiley: и надпис GALANT. Ако ще ти свършат работа пиши да се разберем. Аз принципно живея в Младост.
  7. casper13

    И аз да се похваля

    Само амортeсьоритe ли смeни или и пружинитe? А сeга как e самолeта, закача ли, вдигна ли сe видимо? На мeн ми изглeжда по-скоро задницата да e увиснала. Анди, колкото и бавно да минавам пак закача пущината. Много ми допадна сравнeвиeто с пикаeщия охлюв :D :D :D
  8. casper13

    И аз да се похваля

    Само изглежда висока, в действителност е ужасно ниска. Закача на повечето легнали полицаи, а да се кача на бордюр е "mission impossible". Чудeх сe дали нe са омeкнали пружинитe и дажe ми идват идeи да ги смeням, чe ми сe къса сърцeто като задeрe някъдe...
  9. casper13

    И аз да се похваля

    Най-накрая сe справих :good: Бях забравил колко e красив със сeдeмнайскитe (а тe всe пак са освeжeни в подходящ цвят) :rulez: http://casper13.snimka.bg/automobiles/galant.762614.30914335
  10. casper13

    И аз да се похваля

    Най после го наснимах днес, докато сменях "зимните" петнайски с "летните" седемнайски ;) Утре ще се пробвам да кача снимките, а ако не успея ще искам жокер помощ от публиката
  11. casper13

    Да се похваля

    Хахаха, много вярно! Честито и от мен, със здраве да си я караш и само гориво да сипваш!!!
  12. casper13

    И аз да се похваля

    Точно така, мн си прав!!! Шест месеца я чаках, но сега ще я скъсам от... каране :icon_blush: След като се появи и хидравликата (в събота) кефа ще е пълен :good:
  13. casper13

    И аз да се похваля

    Благодаря на всички за хубавите думи :good: Тези дни ще го нащракам и ще кача снимки (ако успея, че ме няма много с компа). В събота ще го обслужвам, ако остане време мисля да си поиграя да подготвя за боя летните джанти (зимните са 15ки и много ми малеят), и да се започва с возенето. P.S. В момента удоволствието липсва, понеже съм без хидравлика заради блокирал лагер на компресора на климатика. По този повод някой може ли да ми даде съвет SKF или OEM? И ако е SKF съответно какъв му е размера? Благодаря предварително!!!
  14. Най сетне дойде момента да се похваля и аз!!! След 6м чакане успях да оправя документите на мечтаната кола. Не мога да опиша колко съм щастлив!!! От няколко дни е официално мой и не ми се слиза от него. Малко инфо за колата - Галант 2.5 Аванс, 2001г, автомат, с всички екстри без шибедах (за което много съжалявам). Сега идва ред да се забавлявам с отстраняването на дребни дефекти и неизправности, обслужване и евентуално газифициране, след което само кеф от любимата кола!!!
×
×
  • Създаване...