Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

lambro

Потребител
  • От него общо

    101
  • Регистрация

  • Беше тук

За lambro

  • Рожден ден 02/07/1982

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.5 V6

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

lambro's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Продавам чисто нов воден радиатор за Мицубиши Галант 2.5 V6, 163 к.с. Към радиатора изпращам и нова капачка бонус. Радиатора съм го купувал чисто нов за моята кола, която в последствие продадох и така си остана. Цена 90.00 лв. За района на София мога да го предам лично, за страната изпращам с куриер. Поздрави!
  2. Трябва да се консултираш с някой майстор, моя Галант беше бензинов 2.5 V6.
  3. Здравейте, Продавам чисто нов воден радиатор за Мицубиши Галант 2.5 V6, 163 к.с. Към радиатора изпращам и нова капачка бонус. Радиатора съм го купувал чисто нов за моята кола, която в последствие продадох и така си остана. Цена 100.00 лв. За района на София мога да го предам лично, за страната изпращам с куриер. Поздрави!
  4. lambro

    Продавам

    Колата е продадена!
  5. Здравейте, За моя голяма радост, членовете на семейството ми предстоят да се увеличат с още един и е време да се разделя с Галанта. Въпреки годините,колата е в много добро техническо състояние. Преди 2 седмици съм сменил почти всичко по ходовата част на предницата (в обявата съм публикувал списък със сменените части). Също така са сменени масло и всички филтри, ламбдасонда, преден ляв лагер на главина, задни дискове и накладки. Амортисьори и задни пружини са сменени преди 2 години. Ангренажен и пистови ремъци са на 15000км, които съм сменил при Пламен. Свещите са сменени преди около 5000км с NGK Iridium. Гумите са чисто нови, както може да се види на снимките в обявата. Единствения консуматив, до който не съм стигнал е смяна на маслото в скоростната кутия. Колата съм я карал и поддържал с много мерак и голямо удоволствие, но всяко начало си има и край Останалото инфо е в обявата. Поздрави! https://www.mobile.bg/11566045990650300
  6. Колега, аз също търся комплект фасунки за късите на галанта, моля ако имаш още наличност да ми пишеш, благодаря предварително!
  7. Здравейте, Търся да си купя преходници/фасунките за крушките H7 на късите светлини. Нови или втора ръка, няма значение. Благодаря предварително!
  8. Здравейте, Колеги, Вчера успях да разглобя почти всички конзоли по арматурното табло, включително всички бутони и копчета, за да сменя изгорелите крушки на осветлението. Повечето крушки, които смених са стандартни, на пепелника, на запалката, на скоростния лост и на чашодържача, само че всички такива, които са разположени в бутоните /халогени, реглаж на фарове, тракшън контрол и подгрев на седалките/ са по- специфични- със силиконов цокъл. Прилагам и снимки на крушката, като питането ми е някой има ли идея къде да търся такива. На стандартната крушка има сложен шлаух, най- вероятно да убива малко светлината и да не свети в жълто, та ако някой знае и тази подробност от къде мога да купя. Благодаря предварително на всички отзовали се! снимки1 снимки2 снимки3
  9. lambro

    Галантът загрява

    Здравейте на всички! Бих искал да се включа и аз към темата. Имам сходен проблем със 6така. В градски условия, особено в задръстване, стрелката на температурата се вдига с над половината скала. Купих си OBD 2 bluetooth, за да мога да проследя температурата в цифри. В задръстване или в движение с не повече от 30, 40км, температурата от OBDто показва 92-96 градуса, като максимум съм я засичал на 97. Въпросът ми е някой има ли идея каква е оптималната температура на мотора в тези условия на работа и на колко градуса се включва 2рата скорост на перките. Едно допълниение- температурата при извънградски режим, без значение от натоварването и скоростта е между 84-88 градуса. Термостатът работи,маслото в мотора е чисто и нямам загуба на антифриз,радиатора ми е чисто нов. Благодаря ви предварително!
  10. lambro

    Панел на табло

    Има ли вариант да е изгорял бушон, защото нищо от гореизброеното не свети?
  11. lambro

    Панел на табло

    Здравейте, Колеги, Във връзка с темата бих искал да попитам някой сменял ли си е осветлението на скоростния лост на автомат и ако има възможност да сподели как става. Преди няколко дни изгаснаха последователно първо крушката в пепелника, след това подсветката на единия бутон за подгряване на седалките и накрая всичко що светеше на скоростния лост. Също така искам да ви питам от ляво, където е управлението за огледалата има ли някой бутон, които да е осветен, TLC, регулация на фарове, управление на огледалата? Благодаря предварително!
  12. Здравейте, Търся да купя втора употреба корите, които стоят под предницата и двигателя за Митцубиши Галант 2001г.
  13. Колега, Колата е 2001 г. и подържа OBD protocol, дори си закупих OBD Bluetooth Donge, Който закачам в буксата към PCто и с една програма прочитам всичко, което минава като информация през PC
  14. Здравейте, Колеги, Мой добър приятел преди седмица направи доста тежка катастрофа и както може да се предположи колата отива за скраб. Жив и здрав пича предложи да ми даде газовия инжекцион, който си монтира месец по- рано на Волвото, което е V70 V5. За цялата инсталация +монтаж с 50л. бутилка в резервната гума ми каза, че е платил около 1200лв., марката е някаква полска, което на мен лично нищо не ми говори- ESGI II с OBD2.Въпросът ми е ако някой има информация, да каже дали изобщо да се опитвам да си контузвам Галанта Благодаря предварително!
  15. Бях го поръчал за един приятел, но не му тръгна
×
×
  • Създаване...