Премини към съдържание

Franio

Потребител
  • От него общо

    54
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    2

Franio беше най-активен на 10 ноември 2013

Franio има най-харесвано съдържание!

За Franio

  • Рожден ден 12/11/1984

Местоживеене

  • Град
    Jambol

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant `00 2.5 Tiptronic и BMW E36 2.5TDS

Franio's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. То проблема, че моя съединител и бобинката буквално са се разпаднали
  2. До колкото знам са различни компресорите и съответно съединителя и бобината, които всъщност ми трябват...
  3. Здравехте, Заминаха си електромагнитния съединител на компресора, заедно с бобинката и лагера. Не открих никъде да се продават съединител и бобинка по магазините. Отговора е винаги "нямаме", та за това се ориентирам към закупуването на употребяван цял комплект компресор( ако има някой да продава само съединителя и бобината още по-добре). Моля ако имате някакво предложение да драснете едно съобщение.
  4. Franio

    Лампа на таблото светна?

    На мен ми беше светнала една такава лампичка в дясната част на таблото.Оправи се с промивка на охладителната система и смяна на антифриза.
  5. Аз от юве-бош бях доволен преди 3 години.Цените и тогава си им бяха високи, но ми оправиха проблема на бмв-то.Скоро закарахме колата на познат там.Нито един от старите кадри не е там.Е, оправиха проблема на колата, взеха си парите и толкова.
  6. И защо точно няма смисъл от тази екстра?Верно, по-гот щеше да е да имат и вентилация за лятото, но на мен си ми е кеф в студените дни да си подгрея седалката и да не сядам на замръзналата кожа. Иначе по въпроса.Аз до колкото знам инсталацията я има прокарана по пода на колата, а самите седалки си ги имат жиците и остава просто да се свържат.Това важи за кожените салони.
  7. Аз пък не успях да я сменя без да сваля цялото тяло.Пак добре, че не свалях и кората по капака на багажника.Общо взето отвих болченцето, размърдах малко и си излезе.Цялата операция отне 10 минути поради кебапчестите ми пръсти...
  8. Franio

    Анкета

    Гласувах с НЕ, а сега ще обясня защо. Напоследък не съм толкова чест посетител във форума(дори пропуснах тема, в която ме споменаха и имах какво да кажа) и за това сега се запознавах основно с драмите/проблемите около форума, клуба и членовете. Винаги съм си мислил, че се справяш добре с работата на модератор, която не е никак лесна.Без никакво замисляне бих гласувал с ДА, но съм разочарован, че дори в анкетата за нещо сериозно се допуска фамилиарнечене и спам/офф-топик. П.С - Не го приемай лично.Просто си казвам мнението.Малко градивна критика както се казва.
  9. Franio

    Покупка на Галант

    Ако мога да гарантирам нещо, то това е, че абсолютно всяка една кола е в текущо състояние. Никой никога не е казвал, че скъпата бройка кола, в случая Галант, е задължително добра.По-скоро твърдението е, че добрата кола(Галант) няма как да е евтина. Има и един друг момент, че всеки обича да се изкарва голям търговец.Не веднъж съм чувал"Аз моята кола я взех без пари, а е перфектна".След има няма 2 месеца започват оплаквания, че много се трошала...
  10. Franio

    Покупка на Галант

    Аз бях два месеца обездвижен у дома, а колата си седеше паркирана пред блока(точно до булвард).Преди 2 седмици свалих гипса и се качих в Галантчето.Врътнах ключа и то си запали.Имах известни проблеми със спирачките(натрупвания на кал и мръсотия по дисковете), но след няколко километра и това мина.Това онова похлопва и ми се струва, че имам и амортесьор за смяна, но това не ме плаши.И без друго съм решил, че следващия месец я оставям на DJ Tymbi за масла и текущи ремонтчета.Като цена частите може и да не са евтини, но като пари похарчени по ремонти за единица време съотношението е доста добро. И все пак най-важно е субективното усещане.Аз до ден днешен като се кача в колата си и и се кефя абсолютно.Не е най-новата, не е най-модерната,няма всички измислени на света екстри, не е и най-бързата, но като седна на седалката имам чувството, че мога напълно да и се доверя, а за мен това е най-важното. Та идеята на всички тези писания е проста.Ако ти харесва една кола, огледаш я, пробваш и ти допада.Посъветвай се със специалист относно конкретната бройка и ако е в добро състояние няма какво да му се мисли.Перфектен избор няма за нищо в този живот.
  11. Franio

    Покупка на Галант

    Вие направо го отказахте.Нещата не са толкова крайни.Вземеш ли си морга, каквато и да е тя, те чакат големи главоболия.За вече двете години от както карам Галант проблемите ми са пренебрежимо малко.Бих казал дори, че са причинени от мен по един или друг начин.Като си направя равносметка за поддръжка съм дал далеч по-малко пари отколкото за гориво, изгорено просто защото ми е кеф да карам Галанта и си обикалям безцелно.
  12. Franio

    Покупка на Mitsubishi Galant

    Веднъж имах нервите да карам бавно и спокойно от София до Ямбол.Засякох разхода от OMV в Студентски град до OMV Ямбол и ми даде 7.24/100.От тогава такива експерименти не съм правил.Беше лятото, на бензин, с автоматична скоростна кутия.
  13. Franio

    Защо гасне

    Преди време имах подобни ядове с едно БМВ.Възможностите там ги сведохме до кофти горивни смеси и прецакан датчик на коляновия вал.
  14. Franio

    Проблем с ходова част

    Аз имах скъсана биалетка + тампон(и) до колкото си спомням.Излезе ми 120 лева.Сега и от другата страна май се опитва да се обади, но ще видим
  15. Franio

    Виене

    Не съм технически грамотен за да ти дам обяснение, но от опит мога да ти кажа.Разбит лагер на задна дясна гума виеше.При завой ако не греша на ляво виенето изчезваше.
×
×
  • Създаване...