Премини към съдържание

moonblase

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което moonblase е написал

  1. Колеги аз се занимавам с реклама и ви съветвам да отидете в някоя рекламна къща и да попитате дали не могат да ви изработят. По принцип проблема ме е никакъв, единствено бройката аз си направих по този начин.
  2. moonblase

    Крило

    Ами за човек изповядващ гръмката професия "Дизайнер" профилът е много важен.
  3. Аз лично нямам проблеми с това да си поръчам и боядисано, но дали човека който ще боядисва крилото ще нацели точния номер на боята, това ме притеснява. Пък за боядисването братовчет ми е бояджията, така че ще си купя само 100 гр. боя всичко друго е на аванта.
  4. moonblase

    Крило

    Колега Pepper ще бъде ли много нахално от моя страна, ако те помоля да качиш и една снимка на цялата кола от страни. Благодаря ти предварително. Иначе сега имам друго разочарование. Откраднаха, или поточно счупиха ми докато са се опитвали да ги откраднат всички емблеми по колата. Най - много ме е яд за диаманта отпред на решетката, мамка им на всички тия дето ги правят тия проклетий.
  5. moonblase

    Крило

    Здравейте колеги. Не съм ползвал форума отдавна по простата причина, че нямах компютър. Е купих си и виждам, че вече масово се отливат антикрила, престилки....Маи го обърнахме на тунинг шоп. Лошо няма крилата са станали страхотни. Благородно завиждам на всички които вече си имат. Моето все още е в застой. Какво да се прави не мога да имам всичко което ми се иска.
  6. Айде този път и аз се надявам да дойда вече. Малко е крайномесечно ама ще взимам заплатата по рано явно. :D
  7. moonblase

    Крило

    Kрилото наистина е станало жестоко. Аз също ще поръчам този месец. Най-накрая в джоба се завъртяха нещо като парички. Иначе на колегата "Иваило Нинов" е станало много добре. Как точно го монтира колега? За да съм готов когато и моето крило пристигне.
  8. За мен последното истинско EVO е EVO VI. Дизайна на Xката е супер готин, не съм я карал за да имам други впечатления. Преди време гледах един епизод на "5 GEAR", в който сравняваха на писта EVO VI и актуалния тогава модел EVO IX, победи шестицата и това изобщо не ме учуди. Преди година имах и удоволствието да покарам такава около яз. Белмекен по време на рали България. Иначе гласувах с 6, защото е любимата ми марка.
  9. Аз съм с газови амортисьори и без това си возеше твърдо, така че разлика не съм намерил. Между другото смених гумите с 195/50/R15, понеже се оказа, че две от предишните са регенерат. Като изключим това, че гумата е много ниска и растоянието между нея и калника е ужасно много и грозно забелязвам, че колата гори по - малко, усеща се предимно при градско шофиране. Сега само едната ми е регенерат ХАХХА нямам късмет с тези гуми.
  10. По EURONEWS имаше една рубрика NO COMENT. То май вече няма какво да се каже. Общо взето сме майстори на интериорния тунинг. Кожен салон, лъскав подлакътник, някви БИ КСЕНОНИ и диоди, добре че не е снимал джантите. Според мен това е напълно прецакана кола. Заради метановата уредба и некадърния вътрешен дизайн. :P :D
  11. Аз си взех точно ткива - 195/55/R15. Разлика в разхода не съм забелязал. Но ги карам само от две седмици, така че има време. При по - сериозно навъртени килклометри ще мога да коментирам.
  12. Аз имах същия проблем с предното шофьорско стъкло. При мен се оправи просто като вдигнах стъклото малко по малко нагоре с няколко натискания на копчето.
  13. moonblase

    Carisma 1,6 Gl X

    Ако за тази се чудиш, незнам какво въобще ще си вземеш. Моята я взех за 3300 и след обслужването и регистрацията ми легна 4100. НО винаги има едно но. Нямам лети джанти и стерео. Вече имам де. тоест ако и това трябва да сложа в цената още 650 лв. отгоре. Можеш и сам да пресметнеш. Така че така само по снимките, като гледам я купувам без да мисля изобщо. Успех в пазаруването.
  14. Хмм. Ами така е - на японска гейша френски гащи не се слагат, ама.... Аз също имам проблем, но само със задна скорост.
  15. Аз като потърпевш от инцидент имено с кола с дясна дирекция ще кажа следното. Ако не се забрани вноса на такива коли, поне да се задължът собствениците им да обръщат дирекцията.
  16. Здравей колега, или май не все още :D. Аз моята я взех точно три дни след нова година. Модел 1,6 / 90 к.с. 96 г. След обслужването т.е. смяна на масла, филтри, ремъци, ролки ми излезе точно 4300. Колата е евтина защото е без климатик и естествено автоджамбазите бяха свалили всичко възможно. Нямаше стерео, джанти, тонколони дори и резервна гума. Но иначе колата е много стегната и съм доволен от покупката. Единственото което мога да те посъветвам е да търсиш по-сериозно и да не се хвърляш на първата която видиш.
  17. moonblase

    Джанти

    Колега "nako" има вариант. Отиваш на стругар. Той ти премерва вътршното разстояние на джантата, както и външното на главината и изработва пластмасови фтулки. На предишната ми кола бяха поставени по този начин и нямах абсолютно никакви проблеми и така си я продадох.
  18. Е то май не остана кои знае какво за казване. Добре дошъл в клуба !
  19. moonblase

    Размер на говорителите

    Да благодаря Ви колеги тази сутрин ги намерих. И без това хиените са свалили всичко от колата, когато е дошла. Но тези така добре скрити колони в таблото не са ги намерили. Не че стават за нещо ама...
  20. moonblase

    Размер на говорителите

    Извинявам се за глупавия въпрос. Каде по дяволите се намират предните колони на CARISMAta.
  21. moonblase

    Крило

    Страхотен е. Имам леки технически проблеми с колата. Като ги отстраня се нареждам на опашката.
  22. moonblase

    Крило

    На мен лично черната престилка, като на колегата "S.Iliev" повече ми допада. Но за задното високо крило и за задната престилка съм в играта.
  23. moonblase

    Лети джанти

    Благодаря на колегата "GT PoWeR". 4x100 e и информацията наистина ще ми свърши работа.
  24. На моята Карисма пък скоростите са прекрасни. Може пък на Рено точно те да са им силната страна. Все пак дълги години бяха шампиони във формула 1.
×
×
  • Създаване...