Премини към съдържание

niki77

Потребител
  • От него общо

    61
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което niki77 е написал

  1. Колега дай някакъв телефон за връзка.

  2. Така по се връзват нещата,че иначе изглеждаше просто страшно.
  3. За какво си изхарчил толкова много пари по нея? Сподели , защото иначе ще уплашиш всички бъдещи кандидати за този автомобил.3000 лв. са много пари за 2год. Аз за моята за 3год. ако не смятаме консумативите не съм изхарчил повече от 200лв.
  4. Тази на Аксаково не я ли махнаха,след ремонта на отсечката?Често минавам от там и не съм виждал кутията с камерата скоро!
  5. Във Варна последната придобивка е на сградата на КАТ,като с нея следят цялото кръстовище.Камерата е за видео наблюдение и е без радар,но прекрасно се вижда кои кара без колан или говори по телефона или минава на червено.Поставена е на покрива на вътрешното тяло на КАТ.
  6. Браво.Много добре е станала. Как стои въпроса с КАТ и регистрацията,нали по документи е вишнева или както там се води този цвят?
  7. niki77

    Омекнаха ми корите !

    Моята днес я закачах,от коловозите бяха останали по-малко от половината винтове и се наложи да импровизирам.Има и леки поражения,но като цяло още е добро състояние.
  8. За пореден път се убедих в правилния избор,който съм направил.
  9. Най-добре си смени майстора,според мен няма нищо вярно от всичко което ти е казал!
  10. При мен закача рамото на лявата чистачка,като отварям капака.
  11. Явно е всеобща болка и при мен го има същият проблем и е много неприятно.
  12. niki77

    Разход на гориво

    Колега,колко км. си изминал след като си го занулил?
  13. niki77

    Две слънца

    Честито,колега и много да те радват!Това е най-голямата радост и само,който е минал по този път може да го оцени.Да са ти живи и здрави!
  14. Мисля,че този път няма да я пропусна,че последните три пъти все не бях във Варна!
  15. Аз на 1-ви съм на работа,след това до 7-ми ще почивам.
  16. Не сме на плаж,тук сме а и времето не е много за плаж още.Мисля,че ако говорим за определен ден и час ще има по-голяма активност,понеже не всички може би ще почиват шест дни,а тези които почиват може да не са във Варна.Така че давайте предложения!
  17. niki77

    Въпрос за Space Star 1.3

    Течност за чистачки колега, налей и ще спре.
  18. Грешка!Сега видях ,че става въпрос за задния носач.В такъв случай съм съгласен,а освен това сигурно после трябва да мине и реглаж на задния мост и като цяло отива целият ден.
  19. Не знам за тампона на носача,но онзи ден сменях десен шарнир и предни накладки и цялата работа отне не повече от един час.Ако не се закучи някой болт би трябвало да я направят до обед.
  20. niki77

    Данък МПС !

    Точно заради данъка, моята я регистрирах в Силистра! Там е по-нисък със 70лв.!
  21. niki77

    мнения за Lancer 1.8 Gti 16v

    Колега сложи някоя снимчица на този рядък екземляр!
  22. niki77

    Нов собственик

    Честито ,колега!Много безаварийни километри,ще те чакаме на някоя от срещите на клуба.Сложи някоя снимчица.
  23. Малката я нямаше!Точно за малките градове става въпрос,инцидента стана малко след Тервел.А като се замисля,че и тази събота трябва да пътувам !
  24. Голям късмет беше ,понеже се разминахме с едно дърво и най-важно е че не идваха коли в насрещното плано.Е те тогова щяхте да ме гледате не по срещи,а по новините.
  25. Аз ще пропусна,понеже ще пътувам до Севлиево да прибирам малката,че е при баба си.Само че,за целта трябва да мина през бокса,че днес на връщане от Силистра имах много неприятно изпълнение и е голям късмет,че се разминах само с една спукана гума и пирует на 270 градуса с колата и всичко приключи в отсрещната нива.И целият екшън заради ЕВРОПЕИСКИТЕ НИ пътища.
×
×
  • Създаване...