Премини към съдържание

vladin79

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

vladin79's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. vladin79

    Въпрос за Space Wagon

    Дааааа, грешката е вярна Оказа се, че когато разглеждам някой раздел, изобщо не съм обърнал внимание, че има две страници и аз гледам само първата и избирам грешния компонент, а трябва да гледам компонентите, които са за MPI. Сега наистина всичко си дойде на мястото и дори намерих квадратната запалителна бобина за MPI Благодаря на колегата BAlexandrov, че за пореден път ми отвори очите :drinks:
  2. vladin79

    Въпрос за Space Wagon

    Това в кой раздел го гледаш? В 13-040 ли? Ако е в него, не е правилно, защото под номера на раздела пише "EXCEPT IN-TANK TYPE FUEL PUMP", т.е. този раздел не се отнася за потопени в резервоара помпи, каквато се оказа, че е на колата. За потопени помпи е раздел 13-010 ("IN-TANK TYPE FUEL PUMP"). Като гледам в CAPS ми излиза Fuel Tank - Gauge Unit - MB527563, а като гледам в detail.ru, за същата част ми дава номер MB530383.
  3. vladin79

    Въпрос за Space Wagon

    http://www.detali.ru/cat/mi/mi.dll?SelVIN&...BLND04WMZ501132
  4. vladin79

    Въпрос за Space Wagon

    Взех да се ровя из CAPS, но забелязах, че има несъответствия с действителността. Например, запалителната бобина в CAPS е дадена една продълговата, а като я гледах в колата е една квадратна. Освен това, като търсих номера на бензиновата помпа, в CAPS ми дава един номер, а в по-горния сайт за същата помпа ми дава друг номер, като и двата номера не мога да ги намеря никъде като резервна част. Някой знае ли защо се получават такива несъответствия и къде точно е истината?
  5. vladin79

    Въпрос за Space Wagon

    Готово. Сложих си програмата от твоя сайт и всичко веднага си излезе. Още веднъж, безкрайно ви благодаря за помощта.
  6. vladin79

    Въпрос за Space Wagon

    Благодаря за информацията. Пише, че сайта имал списък с IP адреси, от които е забранен достъпа и затова не ме пуска. Влязох през прокси и всичко си излезе. А относно CAPS, ако е инсталирана правилно, ще ми излезе ли информация за колата, ако въведа VIN-а в програмата? Инсталирах я от този сайт: http://www.stealth316.com/2-wincaps.htm Може би не е пълна версия. Знаете ли откъде мога да си изтегля и да си инсталирам нормална работеща версия?
  7. vladin79

    Въпрос за Space Wagon

    Това е целия номер: JMBLND04WMZ501132 Като отворя горния линк ми казва, че страницата не може да бъде открита. Когато напиша номера в CAPS ми излиза следното съобщение за грешка: #OE 108 Data under inquiry not traced. : C:\wincaps\PASEN\SHARYO.IDX
  8. Здравейте колеги, Баща ми отскоро се сдоби със Space Wagon, 1991 г., двигател 4G63, 1997 cm3, бензин, 5-степенна ръчна скоростна кутия. Инсталирах си програмата CAPS версия 3.41, но никъде в нея не мога да намеря този модел. Някой знае ли, дали изобщо в тази програма има списък на частите за този модел или аз не търся както трябва? Освен това, търсих на много места, но никъде не можах на намеря информация за VIN-а на колата. Той изглежда така: JMBLND04WMZ–––––– Ако някой може да ми каже дали това е валиден номер и повече информация за тази кола, ще съм много признателен. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Създаване...