Премини към съдържание

Mobile`Mania

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Mobile`Mania's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. А от нашия клуб някаква организация ще има ли за Калояново или просто така всеки ще си ходи по отделно ?
  2. Да ти кажа честно и аз съм с Ремус. Така купих колата за мой късмет. Това е просто уникат - звука е направо луда работа. Не знам дали има разлика във вървенето защото не сам карал с обикновено гърне. Моето си е със сертификат за качество и доста по-голямо от обикновените. Аз съм от Асеновград и ако има някаква среща в Пловдив с удоволствие ще дойда да го видите. :mitsu-smiley:
  3. Понеже темата е за вдигане на коне искам да попитам нещо.Имам 4г92 92 година.Колата е разглобена да и правя разни работи по ваншния вид и ми се струва малко смешно да е наточена пак да не варви.И за това искам да попитам по разбиращите от тези неща дали си струва тоя двигател да се прави и ако е така от каде да започна.За турбо няма да говорим щото е много сериозна цена.
  4. Има ли представа някои от къде мога да намеря такива фарове ? http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10730530
  5. А да се мамира нещо такова за Колт 92 година ?
  6. Mobile`Mania

    Части за Colt-ta

    Колега отиваш в парвия магазин на Хилти и казваш какви шпилки ти трябват.Гарантирам ти че ще ти сваршат работа.Само трябва да си ги одрежеш и да си ги сложиш.
  7. Колегата е много прав.С панелен филтар има разлика ама тия конусните са пална порнография.Не знам дали сте запознати то4но каква е в сащност ролята на кутията на ваздушния филтьр? Смяната на дюзите не е лоша идея ама трябва да вдигнесш и налягането за да има смисал.Prospeed продават една джаджа дето променя фабри4ните настроики на колата с нея може да вдигнеш налягането на помпата без да слагаш 4ип.Естествено ако помпата го позволява ,но сам по4ти сигурен 4е е така имам сащия Колт.Тогава ве4е и спортният филтар ще има смисал. Стояне поздрави от Асеновград.
  8. Какво значи по стабилни шпилики?Мога да дам много примери за коли с изнесени задни гуми ама никоя от тях не е на шпилки - 90% са фабрично така има БМВ-та , Рено 5 Алпин и други.Другите с такива подобрения са с изцяло променено задно окачване.Савет от мен никога не караи само на шпилки.Има и други коли виждал сам такав Трабант ама там просто обращат джантите обратно.
  9. Да ти кажа чесно според мен няма да стане защото при 10 мм колелото остава само на шпилките ватрешния отвор става излишен и тогава цялата тежест на колата поемат 4-рите шпилки а не главината и си е доста опасно. Поздрави от Асеновград Стояне
  10. Mobile`Mania

    Angel Eyes за Колт?

    Питам за по стария модел 92 година СА4А
  11. Някои има ли представа дали се продават от каде мога да си ги купя тия фарове. Ако някои има някаква информация,снимки или нещо друго ще сам му благодарен.За Колт CAO 92година?
  12. SlowDead-Стояне как е аз сам Иван от Асеновград дето ти купих компютара.И аз сложих 195/55/15 и ми гори горе долу 10 ама я стапвам почти винаги.
×
×
  • Създаване...